Gość: ik IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 18:33 Milion to chyba rzeczywiście za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qrnaolek Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.ztpnet.pl 21.10.04, 19:12 Qurwa basenu nie ma bo się nie mogą dogadać!!! Na górce nie można jeżdzić bo znów coś niedogadane. Qrwa kiedy skończy się ten bajzel. Po jaką Qurwe jest to miasto i jej urzędnicy???? Może specjalistka od zniszczenia Polskiej Wełny się zaangażuje?? Qrwa jak wyjade na natry to Qurwa nie wrócvę do tego bagna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis uszatek Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:23 o zesz kurwa ja pierdole. a na laptopy dla radnych to kasa jest? na ich wycieczki jest? nie mam nic przeciwko by nast. dwa samoloty, ktore odpali alkaida jebnely: 1 w sejm, 2 w sejmik ZG. w miejscu tym powstanie dziura, zalejemy ja woda i bedzie basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.ztpnet.pl 21.10.04, 20:02 Skoro się okazalo,to i się posrało.Trzeba liczyć siły na zamiary.To nie elekrowozik na Placu Kolejarza Panie Rewiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 20:05 rok temu nic nie słyszałem o milionie, po co robią ludziom nadzieje, może lepiej zaorać i nasadzić winogron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dE-reDs Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.ztpnet.pl 21.10.04, 20:19 Panie Zelek! Miałeś Pan 120 tys.zł na koncie od sponsora przez rok i Pan ani jednej potrzebnej ekspertyzy lub glejtu nie załatwił? Ciekawe co się stało z odsetkami od tej kwoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePe Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:50 co to jest siec wodno-energetyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 22:32 światłowód ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeee Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:57 radni - czuby! rok temu mowili, ze zrobia infrastrukture. czcze obietnice. jak ma byc dobrze w tym miescie skoro rzadza nami debile? ktos powinien na taczkach ich wywiezc i skopac im dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek 22.10.04, 11:02 Gość portalu: PePe napisał(a): > co to jest siec wodno-energetyczna? prąd wodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Napierala zaraz, wode to mozna dociagnac wezem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:24 ..ja czegos nie rozumiem... Wode mozna doprowadzic wezem fi #80 za grosze w porownaniu z wyliczeniami z najblizszej stacji wodociagowej (+ ocieplenie nosnika, ale i tak splynie grawitacyjnie)... Ja sadze, ze to brak dobrej woli i niechec urzednikow.... Poniewaz sie podpisuje imienim i nazwiskiem, to postawie pytanie: O CO CHODZI??? Kazdy wie, o co pytam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: zaraz, wode to mozna dociagnac wezem... IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.04, 10:29 A ja tak czytam sobie i dziwię się, że jeszcze nikt (nawet IIIks) nie obwinił za to SLD !? No - dalej ! huzia na Józia ! Wymyślcie coś, bo okaże się że to wina zawsze dobrze chcącej Ronowiczki lub MOSiR-u .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lika Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.04, 08:11 No jasne ronowiczka woli sobie dwie nowe limuzyny za prawie 300 ty złotych kupić. A nas mieszkańców ma w ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.ztpnet.pl 22.10.04, 22:20 Do lilki.Ciebie na pewno tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.04, 16:09 Na nartach to się jeździ w Karkonoszach, a nie na lilipuciej G. Tatrzańskiej. Szkoda pieniędzy na tę inwestycję. Lepiej zainwestować je w ściankę do wspinaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 22.10.04, 16:19 Używając Twojej logiki to samo można powiedzieć o lilipuciej ściance wspinaczkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 17:36 trafny wniosek, najlepiej zainwestować w okna w szkołach Odpowiedz Link Zgłoś