Dodaj do ulubionych

Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek

IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 18:33
Milion to chyba rzeczywiście za dużo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Qrnaolek Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.ztpnet.pl 21.10.04, 19:12
      Qurwa basenu nie ma bo się nie mogą dogadać!!!
      Na górce nie można jeżdzić bo znów coś niedogadane.
      Qrwa kiedy skończy się ten bajzel.
      Po jaką Qurwe jest to miasto i jej urzędnicy????
      Może specjalistka od zniszczenia Polskiej Wełny się zaangażuje??
      Qrwa jak wyjade na natry to Qurwa nie wrócvę do tego bagna!!!!!
      • Gość: mis uszatek Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:23
        o zesz kurwa ja pierdole. a na laptopy dla radnych to kasa jest? na ich wycieczki jest? nie mam nic przeciwko by nast. dwa samoloty, ktore odpali alkaida jebnely: 1 w sejm, 2 w sejmik ZG. w miejscu tym powstanie dziura, zalejemy ja woda i bedzie basen.
    • Gość: IIIks Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.ztpnet.pl 21.10.04, 20:02
      Skoro się okazalo,to i się posrało.Trzeba liczyć siły na zamiary.To nie
      elekrowozik na Placu Kolejarza Panie Rewiński.
      • Gość: narciarz Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 20:05
        rok temu nic nie słyszałem o milionie, po co robią ludziom nadzieje, może
        lepiej zaorać i nasadzić winogron
    • Gość: dE-reDs Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.ztpnet.pl 21.10.04, 20:19
      Panie Zelek! Miałeś Pan 120 tys.zł na koncie od sponsora przez rok i Pan ani
      jednej potrzebnej ekspertyzy lub glejtu nie załatwił? Ciekawe co się stało z
      odsetkami od tej kwoty?
    • Gość: PePe Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:50
      co to jest siec wodno-energetyczna?
      • Gość: pikuś Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 22:32
        światłowód ?
        • Gość: bleeeeee Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:57
          radni - czuby! rok temu mowili, ze zrobia infrastrukture. czcze obietnice. jak ma byc dobrze w tym miescie skoro rzadza nami debile? ktos powinien na taczkach ich wywiezc i skopac im dupy.
      • tezgucio Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek 22.10.04, 11:02
        Gość portalu: PePe napisał(a):
        > co to jest siec wodno-energetyczna?
        prąd wodny
    • Gość: Marcin Napierala zaraz, wode to mozna dociagnac wezem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:24
      ..ja czegos nie rozumiem... Wode mozna doprowadzic wezem fi #80 za grosze w
      porownaniu z wyliczeniami z najblizszej stacji wodociagowej (+ ocieplenie
      nosnika, ale i tak splynie grawitacyjnie)... Ja sadze, ze to brak dobrej woli i
      niechec urzednikow....
      Poniewaz sie podpisuje imienim i nazwiskiem, to postawie pytanie: O CO CHODZI???
      Kazdy wie, o co pytam....
      • Gość: Basia Re: zaraz, wode to mozna dociagnac wezem... IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.04, 10:29
        A ja tak czytam sobie i dziwię się, że jeszcze nikt (nawet IIIks) nie obwinił
        za to SLD !? No - dalej ! huzia na Józia ! Wymyślcie coś, bo okaże się że to
        wina zawsze dobrze chcącej Ronowiczki lub MOSiR-u ....
    • Gość: lika Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.04, 08:11
      No jasne ronowiczka woli sobie dwie nowe limuzyny za prawie 300 ty złotych
      kupić. A nas mieszkańców ma w .....
      • Gość: IIIks Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.ztpnet.pl 22.10.04, 22:20
        Do lilki.Ciebie na pewno tak:)))
    • Gość: Witek Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.04, 16:09
      Na nartach to się jeździ w Karkonoszach, a nie na lilipuciej G. Tatrzańskiej.
      Szkoda pieniędzy na tę inwestycję. Lepiej zainwestować je w ściankę do
      wspinaczki.
      • Gość: piter Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 22.10.04, 16:19
        Używając Twojej logiki to samo można powiedzieć o lilipuciej ściance
        wspinaczkowej.
        • Gość: weronika Re: Górka Tatrzańska bez śnieżnych armatek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 17:36
          trafny wniosek, najlepiej zainwestować w okna w szkołach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka