Dodaj do ulubionych

Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ

IP: *.uz.zgora.pl 09.11.04, 07:35
Najwyższy czas rozliczyć Pana Przewodniczącego
Obserwuj wątek
    • Gość: spolegliwy Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.04, 11:00

Szef Lubuskiego oddziału NFZ ma ważniejsze sprawy niż leczenie ludzi .A można
      zapytać jakie? Może robi nowy doktorat u prof.. Owoca? Tak to jest jak ubecy
      piastują najwyższe stanowiska i do tego w tak trudnej dziedzinie jaką jest
      ostatnio służba zdrowia. Jak długo to jeszcze będzie trwało?

• Gość: anka Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 15:49
        to parodia - jakie ważniejsze ?
    • deras1 Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ 09.11.04, 14:45
      NFZ bojąć się powtórzenia strajków lekarzy ,ugiął się pod presją Porozumienia
      Zielonogórskiego.Ja osobiście straciłem zaufanie do lekarzy rodzinnych z PZ dla
      których najważniejsze są rozgrywki polityczne.
      • Gość: pok Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.04, 19:14
        Będzie dużo dymu marnotrawienia środków publicznych i na koiec prokuratura
        sprawę umorzy.
        • Gość: gość Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:04
    • Gość: lkj Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.04, 12:29
      Trzeba ich wreszcie rozliczyc
    • Gość: robi Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.04, 12:30
      Jak to jest ,ze niektore osoby dostaja kontrakty wielomilionowe a inni wielkie
      nic
    • Gość: kika Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.04, 12:32
      Znam takie Poradnie. Maja po 3 ooo ooo (trzy miliony zlotych !)rocznego
      kontraktu.I nikogo to nie interesuje.
    • Gość: j27 Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.04, 12:36
      A ja znam taki oddzial urologii w Poliklinice MSWiA w Zielonej Górze ktorego
      faktycznie nie ma.Zajmuje klika (doslownie kilka)pokoji ,reszta to
      pomieszczenia Oddzialu wewnetrznego.I maja kontrakt 1,4 mln na rok.Podobno nie
      do skontrolowania przez Sanepid itd.? Czy to prawda?
      • Gość: swój Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:04
        a ja znam takie szpitale w Lubuskiem , gdzie mają psychologów i miesięczne
        rehabilitacje na koszt państwa , to Sulechów , Nowa Sól a w Zielonce nie ma nic
        za to mają rodzinni
    • Gość: urwis Nosił wilk razy kilka , ponieśli Chlamtacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:47
      Hola hola kochani forumowicze, nie pamiętacie - nie tak dawno opisywanej
      historii, jak to rzeczony Chlamtacz miał za nic pozwolenia na budowę ? I teraz
      stroi się w szaty pierwszego skrzywdzonego ? A panu redaktorowi to najwidoczniej
      nie się kliknąć do zasobów archiwalnych Gazety w której pracuje.
      A może postępowanie p. Ch. to metoda działania, w stylu ja muszę wyrwać zawsze
      swoje, jak ktoś stoi mi na drodze to go w mordę, do prokuratury i do prasy.
      Dziękuję temu Panu nie współczuję i nie dołączę do "oburzonej opinii publicznej".
    • Gość: Schorowany Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:18
      Ciekawe czy cos wykryja, raczej nie, a moze tak. Zobaczymy
    • Gość: Sledczy Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:42
      znajda jak dobrze poszukaja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka