Gość: WIENIA IP: *.uz.zgora.pl 09.11.04, 07:35 Najwyższy czas rozliczyć Pana Przewodniczącego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spolegliwy Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.04, 11:00 Szef Lubuskiego oddziału NFZ ma ważniejsze sprawy niż leczenie ludzi .A można zapytać jakie? Może robi nowy doktorat u prof.. Owoca? Tak to jest jak ubecy piastują najwyższe stanowiska i do tego w tak trudnej dziedzinie jaką jest ostatnio służba zdrowia. Jak długo to jeszcze będzie trwało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 15:49 to parodia - jakie ważniejsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
deras1 Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ 09.11.04, 14:45 NFZ bojąć się powtórzenia strajków lekarzy ,ugiął się pod presją Porozumienia Zielonogórskiego.Ja osobiście straciłem zaufanie do lekarzy rodzinnych z PZ dla których najważniejsze są rozgrywki polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.04, 19:14 Będzie dużo dymu marnotrawienia środków publicznych i na koiec prokuratura sprawę umorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkj Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.04, 12:29 Trzeba ich wreszcie rozliczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.04, 12:30 Jak to jest ,ze niektore osoby dostaja kontrakty wielomilionowe a inni wielkie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.04, 12:32 Znam takie Poradnie. Maja po 3 ooo ooo (trzy miliony zlotych !)rocznego kontraktu.I nikogo to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j27 Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.04, 12:36 A ja znam taki oddzial urologii w Poliklinice MSWiA w Zielonej Górze ktorego faktycznie nie ma.Zajmuje klika (doslownie kilka)pokoji ,reszta to pomieszczenia Oddzialu wewnetrznego.I maja kontrakt 1,4 mln na rok.Podobno nie do skontrolowania przez Sanepid itd.? Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:04 a ja znam takie szpitale w Lubuskiem , gdzie mają psychologów i miesięczne rehabilitacje na koszt państwa , to Sulechów , Nowa Sól a w Zielonce nie ma nic za to mają rodzinni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Nosił wilk razy kilka , ponieśli Chlamtacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:47 Hola hola kochani forumowicze, nie pamiętacie - nie tak dawno opisywanej historii, jak to rzeczony Chlamtacz miał za nic pozwolenia na budowę ? I teraz stroi się w szaty pierwszego skrzywdzonego ? A panu redaktorowi to najwidoczniej nie się kliknąć do zasobów archiwalnych Gazety w której pracuje. A może postępowanie p. Ch. to metoda działania, w stylu ja muszę wyrwać zawsze swoje, jak ktoś stoi mi na drodze to go w mordę, do prokuratury i do prasy. Dziękuję temu Panu nie współczuję i nie dołączę do "oburzonej opinii publicznej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schorowany Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:18 Ciekawe czy cos wykryja, raczej nie, a moze tak. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sledczy Re: Wszczęte śledztwo w lubuskim NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:42 znajda jak dobrze poszukaja Odpowiedz Link Zgłoś