Dodaj do ulubionych

Kim są performertki

16.11.04, 19:32
wystarczy robić takie rzeczy i jest się już artystą. Przecież to nie sztuka
tylko buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. I już jestem artystkąąąąąąąąąaa.
Obserwuj wątek
    • Gość: PePe Re: Kim są performertki IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:41
      Nie wyglądasz mi na takiego(ą), który(a) zrozumie tę formę sztuki. Pewnie nawet
      Cie tam nie było więc o czm prafisz?
      • buu Re: Kim są performertki 17.11.04, 16:32
        Sorry kolego ale lubię sztukę nowoczesną natomiast nie lubię tego rodzaju nie
        sztuki bo odmawiam jej za brak przesłania za brak komunikatywności w ty
        przyapdku człowiek który trzyma ogórka wyciagnietego ze słoika też tworzy
        sztukę np. dając temu tytuł metafizyka ust w podaczas porannego sniadania
        buuuuuuu
        • Gość: dziki Re: Kim są performertki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 18:00
          jesteś w błędzie - będziemy mieli do czynienia ze sztuką gdy tego ogórka
          zatknie sobie w zadku !
          • buu Re: Kim są performertki 17.11.04, 20:37
            i tu masz rację to będzie "wielka sztuka". BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

I czyż nie jestem artystką. Można jeszcze do tego dorobić jakiś
            pseudofilozoficzny bełkot i jesteś Artystą i Filozofem. A najlepiej mieć
            znajomego krytyka który dorobi jeszcze do tego swoją filozofię i wszytscy będą
            i och i ach plus jeszcze powiedzieć coś szokujacego srodowisko i zrobią artykuł
            w Wysokich obcasach i staję się najmodniejsza w srodowisku.BUUUUUUUUUUU
            • eremika Re: Kim są performertki 17.11.04, 23:29
              buu... Przestań pie..ć,jak nie trawisz to nie wcinaj bo ci wymiot po
              pulowerku się wlecze. W kinach grają jakieś dzienniki ..może tam się dobże
              rozerwiesz
              • buu Re: Kim są performertki 18.11.04, 19:28
                wielce intelektualna odpowiedź w stylu żenujacym. czy to znaczy , że na więcej
                cię nie stać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry ale nie jestem zwolenniczką bridget
                jones tej fil to chłam a kobiety które się z nią identyfikują to idiotki
                buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                no i co ty na to
                • eremika Re: Kim są performertki 22.11.04, 01:05
                  ach jak się przejęła!!!
                • Gość: PePe Re: Kim są performertki IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:25
                  Widze, że sama zabrnelas w kozi róg
    • psychik Re: Kim są performertki 17.11.04, 23:12
      Och zazdrośc zżera oj zżera, wyluzuj się !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka