buu 16.11.04, 19:32 wystarczy robić takie rzeczy i jest się już artystą. Przecież to nie sztuka tylko buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. I już jestem artystkąąąąąąąąąaa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PePe Re: Kim są performertki IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:41 Nie wyglądasz mi na takiego(ą), który(a) zrozumie tę formę sztuki. Pewnie nawet Cie tam nie było więc o czm prafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
buu Re: Kim są performertki 17.11.04, 16:32 Sorry kolego ale lubię sztukę nowoczesną natomiast nie lubię tego rodzaju nie sztuki bo odmawiam jej za brak przesłania za brak komunikatywności w ty przyapdku człowiek który trzyma ogórka wyciagnietego ze słoika też tworzy sztukę np. dając temu tytuł metafizyka ust w podaczas porannego sniadania buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Kim są performertki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 18:00 jesteś w błędzie - będziemy mieli do czynienia ze sztuką gdy tego ogórka zatknie sobie w zadku ! Odpowiedz Link Zgłoś
buu Re: Kim są performertki 17.11.04, 20:37 i tu masz rację to będzie "wielka sztuka". BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU I czyż nie jestem artystką. Można jeszcze do tego dorobić jakiś pseudofilozoficzny bełkot i jesteś Artystą i Filozofem. A najlepiej mieć znajomego krytyka który dorobi jeszcze do tego swoją filozofię i wszytscy będą i och i ach plus jeszcze powiedzieć coś szokujacego srodowisko i zrobią artykuł w Wysokich obcasach i staję się najmodniejsza w srodowisku.BUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
eremika Re: Kim są performertki 17.11.04, 23:29 buu... Przestań pie..ć,jak nie trawisz to nie wcinaj bo ci wymiot po pulowerku się wlecze. W kinach grają jakieś dzienniki ..może tam się dobże rozerwiesz Odpowiedz Link Zgłoś
buu Re: Kim są performertki 18.11.04, 19:28 wielce intelektualna odpowiedź w stylu żenujacym. czy to znaczy , że na więcej cię nie stać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry ale nie jestem zwolenniczką bridget jones tej fil to chłam a kobiety które się z nią identyfikują to idiotki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no i co ty na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePe Re: Kim są performertki IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:25 Widze, że sama zabrnelas w kozi róg Odpowiedz Link Zgłoś
psychik Re: Kim są performertki 17.11.04, 23:12 Och zazdrośc zżera oj zżera, wyluzuj się !! Odpowiedz Link Zgłoś