Dodaj do ulubionych

!!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!!

IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.04, 22:08
Ekstraliga w Gorzowie coraz bliżej. A co tam w prowincjonalnym klubiku w
zielonej górze? Co wieśniaki, Loram nie chciał startować u szmaciarzy? Gdzie
te głośne zakupy Kronopolu? Póki co wróble ćwierkają, że Okoniewski rozmawia
z Gorzowem i z Lesznem. Powiedzcie ładnie "papa ekstraligo".
Buhahahahahah!!!!

P.S.
Podobno niezłych stranieri mają na Litwie i w Estonie. Może któryś będzie
chciał jeździć na waszej wsi?
Obserwuj wątek
    • Gość: gauche Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 17.11.04, 22:14
      W Estonie?
      Kto wie gdzie lezy taki kraj?
      • Gość: RIKI Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.04, 22:19
        Nie bądź taki akuratny pajacu! Miało być w Estonii. Jak jesteś taki cwany, to
        powiedz co znaczy "lezy" i dlaczego nie postawiłeś przecinka przed "gdzie".
        Niech się tu nie panoszy przaśno-buraczane chamstwo z zielonej góry.
        • Gość: Tom Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 17.11.04, 23:38
          "Papa ekstraligo" to powiedział Goszuffffek kilka lat temu. No właśnie, na
          razie to sobie o e-lidze możecie tylko porozmawiać z Okoniewskim, cha cha.
          • Gość: gorzowianin Re: NIE CHCE LORAMA TEGO DUPKA W STALI G. IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.04, 23:48
            ten Loram to manekin jakich malo,wolalbym P.Karlssona.Nie bedzie e- ligi w
            gorzowie:((
    • Gość: Stal Gorzów [...] IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 00:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: 48x [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 09:13
    • Gość: wieloryp Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 10:35
      sytuacje żużla w zielonej wiosce uratawać może kolejny dobry wujek który
      zechce uprać tu troche brudnego szmalu z jakichś przewał,doświadczenie zieloni
      wiochmeni już mają więc pozostaje tylko sie modlić i cierpliwie czekać.

P.S.a może sznowny R.S znowu kogoś nagoni?
      • Gość: kolo Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:57
        Moze nagoni, dobrze by było a tymmczasem śnijcie o e-lidze gożowskie matoły
      • Gość: Bip Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 10:59
        Gorzów... aż płakać mi sie chcę jak patrze na te farmazony, które ten synek tu
        wypisuje.

Miasto nawet ok, do ludzi nic nie mam, nikogo nie wyzywam, ale... jak tu nie
        myśleć o jakiejś fundacji pomocy dzieciom z chorobami głowy, kiedy czyta się tu
        co to dziecko wypisuje...

Gościu ! Jeździjcie sobie w tej pierwszej lidze, kupujcie sobie zawodników i w
        końcu AWANSUJCIE, bo jak na razie to przyznasz, że idzie wam gorzej niż kiepsko.

pzdr.

• Gość: Fan Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 12:08
          A wam za to idzie bosko ;). Tak sie zeszmaciliście , że prowadzicie
          rozmowy ze szwagrem i niebawem połowa waszego składziku
          to będą nasi wychowankowie !! Nie wiem jak u was ale my
          mamy chociaż swoich, może nie gwiazdy ale idąc na mecz Staleczki
          wiem że jest to klub gorzowski a nie jakaś zlepka zawodników nie tworząca
          drużyny.
          • psychik Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 18.11.04, 12:33
            No właśnie wy jeździcie swoimi zawodnikami i to widać po wynikach jeździjcie,
            jeździjcie dalej
            • Gość: Fan Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 12:45
              Tylko ,że my spoglądamy w przyszłość i mamy ją . A wy jak Huszcza
              zakończy kariere odejdzie świst i Okoń i nie mace już nikogo, bo
              wasi wychowankowie jeżdżą żenująco, i nawet w 2 lidze byście mieli
              problemy.
              • Gość: kolo Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:08
                Człowieku zejdź na ziemie gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem, gdyby u
                was nie jeździło dwóch, trzech liderów to byście ścigali się na minitorze w
                Wawrowie. Licza się fakty, a wszyscy wiedza jakie są.
              • Gość: Tom Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 18.11.04, 13:10
                O tym czy wychowankowie Falubazu jeżdżą żenująco to można podyskutować. Wyobraź
                sobie, że np. odchodzi Świst i Okoń ale za to wracają Protas i Walasek. I nie
                bój dupy - Hlib od was ucieknie do lepszego klubu i też będziecie mieli bryndzę.
              • Gość: michu Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.04, 16:18
                Gość portalu: Fan napisał(a):

> Tylko ,że my spoglądamy w przyszłość i mamy ją . A wy jak Huszcza
                > zakończy kariere odejdzie świst i Okoń i nie mace już nikogo, bo
                > wasi wychowankowie jeżdżą żenująco, i nawet w 2 lidze byście mieli
                > problemy.

Gratuluje czlowieku ! Choc ostatnio chodze lekko przybity to rosmieszyles mnie
                do lez :D Jak odejdzie ten i ten to nic juz nie bedzie, heh dobre.
                Analogicznie: jesli z Tarnowa odejda Gollobowie, Tony, Rempala, Kolodziej,
                Burza i Baran to chyba spadna :) Brawo
    • dorian_the_grey Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 18.11.04, 15:00
      STAL GORZOW , napisz do mnie na maila dorian_the_grey@gazeta.pl , mam dla ciebie
      pewna propozycje ...
    • Gość: Stal Gorzów [...] IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 19:44
      • dorian_the_grey [...] 18.11.04, 22:01
        • Gość: Stal Gorzów [...] IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 23:08
          • dorian_the_grey [...] 18.11.04, 23:50
            • Gość: Stal Gorzów [...] IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.04, 01:22
              • dorian_the_grey [...] 19.11.04, 12:04
                • Gość: 48x Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:37
                  szkoda czasu na tego parcha
    • stilon88 Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 19.11.04, 13:43
      Tak nieraz czytam posty tego pos.ańca co sie podpisuje stal gorzow na forum
      Gorzów i brak mi słow, teraz widze że na ZG też sie udziela. Gosciu, powiem
      tylko tyle ... SKOŃCZ WAŚĆ WSTYDU SOBIE OSZCZĘDŹ, i nie pytaj wiecej publicznie
      "co to jest Stilon?", bo pewnie sam nieraz wiałeś ze swojego śmiesznego
      stadioniku tylko na dźwiek slowa Stilon. Jak jest sytuacja w Gorzowie, dobrze
      wiesz i ty i ja , wiec po co kozaczysz i wypisujesz jakies bzdury kompletne:
      chcesz zaistnieć w internecie, ktos cie molestuje , masz 12 lat czy moze ze
      zdrowiem cos nie teges ? Jak tak bardzo kochasz swoja stal to sie zastanow jakie
      swiadectwo wystawiasz jej "kibicom", co sobie pomysla przez twoje wpisy o
      kibicach w Gorzowie? Gosciu, robisz obciach i to nieziemski , czy ty naprawde
      tego nie widzisz? A do goscia dorian_the_grey: 1. Nie znizaj sie do poziomu tego
      bohatera, bo nie warto
      2. czy my sie znamy, bo cos sie czesto na Stilon powolujesz ?
      3. daj se na luz z jakimis podjazdami pod tego goscia, bo jedyne na co go stac
      to napisanie BUAHAHAHAHAHA i nazwanie cie pedalem, a to moze zrobic kazdy, nawet
      11-latek.

BTW.
      stal gorzow, jak chcesz mi cos odpowiedziec w stylu BUAHAHAHAHA lub nazwac mnie
      pedalem to mozesz dac sobie spokoj, bo JAK NIE POWIEDZIAŁEŚ MI TEGO PROSTO W RYJ
      TO ZNACZY ŻE NIE POWIEDZIAŁEŚ MI TEGO WCALE.
      • dorian_the_grey Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 19.11.04, 14:42
        Biskup? :)
        • stilon88 Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 19.11.04, 16:59
          A moze tak, a może nie, a kto to wie ? :)
          ==========> sprawdź maila :P
    • Gość: Stal Gorzów Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.04, 19:59
      dorian ty pajacu - jestes zalosny. Masz rozdwojenie jazni? zalozyles sobie
      nicka stilon88, ale o zmianie adresu IP juz nie pomyslales. Buhahahhaha! Ja do
      stilonu nic nie mam, ale jak sie bedzie ktos dopraszal to dostanie po ryju.
      • dorian_the_grey Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 19.11.04, 21:28
        Jak spiewal Kazik Staszewski:

"PATRZE I MILCZE, TO WYSTARCZY ZA KOMENTARZ" ...

Jestes zalosniejszy niz przypuszczalem.
      • stilon88 Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 20.11.04, 10:13
        1. Taaa, a oprocz teho ze sie pod kogos podszywam, jestem tez czlonkiem Wielkiej
        Loży Masonskiej, dzialam w Organizacji Wyzwolenia Palestyny, bralem udzial w
        ataku na WTC w Nowym Yorku i gram w tenisa z Kwasniewskim.

2. Przynajmniej ja IP moge sobie zmieniac do woli, bo .... MAM ZMIENNE IP,
        hehehe. Żenada.

3. Rozdwojenie jazni? A to dobre. Zawsze mi sie zdawalo ze riki,hans,staleczka,
        stal gorzow, karolek lat 9 i pol itd. itp. to ... JEST JEDNA OSOBA, hehehe.
        Acha, tego karolka co pisal o Stilonie na forum freeweb tez pewnie nie znasz,
        prawda ?

4. Stilon88 to moj stary nick i wiesz pewnie o tym dobrze, ze na freewebie tez
        go uzywalem (na forum gazety na Gorzowie coprawda mam inny nick, bo ciezko pisac
        np. o polityce z nickiem stilon88, hehehe)

5. Zarezerwuj sobie nicka BUHAHAHAHA, moze jest jeszcze wolny. Pasuje do ciebie
        idealnie.

6. Gwarantuje ci, ze w przyszlym sezonie bedziesz mogl sie wykazac nie tylko w
        internecie, ale tez na stadionie. W tym chyba nie byles zbyt aktywny.

7. A tak wogole nie chce mi sie z tobą gadac ... Wiecej czynow mniej slow.

8. EOT.

• Gość: marck FALUBAZ RULEZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:49
      Wracając do zużla to chcialbym zauwazyc ze stal g. wcale nie ma
      perspektyw...piszecie ze zespol ma wzmocnic loram czy karlson , ja osobiscie w
      to bardzo watpie bo kto przeciez chcialby jezdzic za kasztany wkrotce rowniez
      hlib odejdzie i zespól sie rozsypie i nie mam mowy o e-lidze, piszecie tez ze
      falubaz nie ma zadnych wychowankow...wystarczy ze wspomne o pepe albo
      walasku ...i wsztsko jasne..
      • Gość: el bonzo daniello Re: FALUBAZ RULEZ!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 16:31
        Skoro macie takich fantastycznych wychowankow to sie pytam:
        Co jest do dupy?? Klub czy tacy wychowankowie nie sa potrzebni w tak zasluzonym klubie...A tak wogole to lepsze kasztany niz Smoleniowe miedziaki. Choc patrzac na planowany budzet nasz i wasz to wcale nie jestem pewien czy nasz nie bedzie wiekszy...A o nasze perspektywy to sie nie martw...Wiem tylko tyle ze one by sie nie mogly sprawdzic pod jednym warunkiem: gdyby mialy byc realizowane w ZG...ot i wszystko...
        • Gość: logik Re: FALUBAZ RULEZ!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 18:23
          prawda jest bardziej brutalna - wy nie potraficie awansować,my boimy się aby
          nie spaść. Buńczuczne wypowiedzi, że powalczymy o pudło nie są warte komentarza,
          chyba, że będzie to pudło do przykrycia głowy
    • Gość: 1 cicho siedzieć nieudaczniki z II ligi IP: *.ztpnet.pl 20.11.04, 16:46
    • Gość: Stal Gorzów Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 18:55
      falubaz mocny w gębie (i tylko w gębie jak zawsze) jak zawsze. fajnie, ze mozna
      im po tych gębach naklasc :)))))))))))))))))))))))))))
      • dorian_the_grey Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 20.11.04, 21:37
        A oto sfotografowany niedawno bohater stal gorzow idzie naklasc Falubaz:

www.tomex.prv.pl/captioncity/index.php?picture=chicken&text=ebg13FGNY%2520TBEMBJ%2520-%2520PUHYVTNAV%2520MNJFMR%2520ENMRZ%21
        MUAHAHAHAHAHA!
        • wesoly_romek Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 21.11.04, 20:45
          AAAA, to teraz wiem czemu tutaj tak często kłapie dziobem, HAHAHAHAHA :)
      • Gość: marck Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:15
        Gość portalu: Stal Gorzów napisał(a):

> falubaz mocny w gębie (i tylko w gębie jak zawsze) jak zawsze.

chcialbym zauwazyc co za debil zaczal ten watek......FALUBAZ tylko odpiera
        wasze z ch uja wziete argumenty...
        a tak przy okazji podobaja mi sie hoolsi stali g. buahaha
    • Gość: Stal Gorzów Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.04, 20:44
      Cioty, pedały a na dodatek błazny. Cała prawda o tzw. kibicach falubazu,
      których najbardziej gó..anym przedstawicielem jest dorian.
      • Gość: kibic falubazu Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 20:49
        czy mógłbyś dokonać samooceny ?/staraj się być wyrozumiałym/
      • dorian_the_grey Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 22.11.04, 11:04
        Błazny? Przecież to nie ja paraduje po gorzowie przebrany za kurczaka z tablicą
        z napisem STAL GORZOW CHULIGANI ZAWSZE RAZEM - BUAHAHA!

BTW.
        Nie kłap tyle swoim czerwonym dziobem, kurczaku, bo ktos ci go kiedys przetrąci
        BUAHAHAHAHA!
    • Gość: Stal Gorzów Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.04, 20:03
      Nie dosc, ze masz zaburzenia osobowosci (no no stroj kurczaka - rozmawiales o
      tym z psychiatra?), to jeszcze gubisz sie w czasie i przestrzeni (bo zdjecie
      nie bylo robione w Gorzowie). Widzisz jakim jestes blaznem? Ja do zielonej na
      mecze jezdze, a ty trzesiesz portkami na sama mysl o przyjezdzie do Gorzowa,
      wiec zamknij ryj.
      • Gość: Kwasniewski Re: SRAC NA LORAMA....PATALACH JEDEN IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.04, 20:37
        Tylko mlode chlopaki niech jezdza i sami z Gorzowa...zadnych angielskich
        pedalow nie trzeba...SZEWCZYKOWSKi rulezz. a ten pier.... Angol bedzie mu
        zabieral miejsce won na Wyspy Mark..nie chcemy cie mendo w Gorzowie
        • Gość: Kwasniewski Re: Jak Hlib nie podpisze....to SRAC NA NIEGO IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.04, 20:40
          Nie jest warty tego by jezdzic w Stali,tylko mamona.SRAC na HLIBA
          • Gość: konrad Re: Jak Hlib nie podpisze....to SRAC NA NIEGO IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 21:37
            dobranoc
    • Gość: pogromca stali stal ..... co ? IP: *.handspring.com 23.11.04, 08:24
      To w gorzowie maja jeszcze stadion zuzlowy, myslalem ze zrobili z niego wysypisko smieci !!! You can suck Zielonogóski cock , bitch !!!!
    • Gość: SG Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:11
      bitch to twoja stara przyglupie
      • Gość: felek Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.04, 23:51
        pozdrowienia dla zielonych kalafiorów z dziury tego samego koloru
        • dorian_the_grey Re: !!!!!! MARK LORAM W STALI GORZÓW !!!!!!!! 28.11.04, 00:04
          www.tomex.prv.pl/captioncity/index.php?picture=hanging&text=ebg13FGNY%2520TBEM%D3J%2520PNYHWR%2520MVRYBABT%D3EFXVR%2520GLYXV%21
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka