Gość: piko IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.01.05, 15:27 Na przejściu dla pieszych, Al. Konstytucji na wysokości Banku Zachodniego, jest ogłoszenie - ktoś znalazł potrąconego psa, nr obroży bodaj 9719. Może ktoś jeszcze szuka zwierzaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Potrącony pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:35 ogłoszenia są wszędzie wokół rynku na ul.Fabrycznej. Informowało też w sobotę Radio Zachód.Osoba ,która ma psa podaje numer komórki ,ale nie odpowiada. Może pies przyszedł z kimś na rynek i biedny szuka psa. Może by ogłosić w gazecie wyborczej i Lubuskiej,.Dzwoniłem do faceta na komórkę tego który przygarną psa , ale nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Potrącony pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:43 zgłosił się Pan ,który zaopiekował się pieskiem i przekazał mojej żonie ,że zgłosiła się właścicielka pieska. Cieszę się bardzo , bo wszyscy są napewno szczęśliwy , ja też. Panu ,który zaopiekował się pieskiem , chociaż jestem osobą zupełnie przypadkową należą się słowa uznania , pochwały i ogromnego podziękowania.Oby takich Ludzi z ogromnym sercem było więcej. Pozdrawiam tego Pana i życzę mu wszystkiego dobrego w 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś