Gość: mewa IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.05, 15:31 Biedny zazdrosny Batmanie odwal się od pierwszego rycerza królowej Wiktorii z Podgornej red. Arturka... Prawa i sprawiedliwa Wiktoria nigdy nie zasponsoruje twoich tekstów ..... na kolana ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan Re: rycerzyk królowej Wiktorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:03 królowa Wiktoria ???? chyba się tobie we łbie pomieszało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druch Boruch Re: rycerzyk królowej Wiktorii IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.05, 00:43 nie mogę coś zanąć ... Ps - tak kochany Królowej :D he he he (ja czekam, na moment aż podbijemy Indie i rozpocznie złoty wiek ZG) PS obserwuję zarządzanie - weróć administrowanie tym, miastem i myślę, że nie jestem taki porąbany. Zresztą czy rzeczywistość, którą zaraz przeczytacie- będzie aż tak urojona jak w ZG? my reality: www.angelfire.com/ok5/m-k-l/MKL/tragiczna_historia_.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Re: rycerzyk królowej Wiktorii IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.05, 15:11 kto to Batman? kto to królowa Wiktoria? kto to rycerz Artur? czy to bajka, czy sen? POMOCY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: rycerzyk królowej Wiktorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:42 Królowych i rycerzy w zielonej nie posiadamy, to nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś