30.01.05, 06:46
Chodzi oczywiście o sesje egzaminacyjną. Z moich studenckich czasów pamiętam,
że wtedy pustoszały lokale rozrywkowe (dziś to są "kluby"). Obecnie nie
obserwuje się tego zjawiska. Albo studia są łatwiejsze, albo studenci mniej
się przykładają. A o żagańskiej uczelni przycichło. Czyżby znowu z dużej
chmury mały deszcz?
Obserwuj wątek
    • jelmar Re: Sesja 30.01.05, 10:03
      Heh co tu duzo pisać masz racje, z tym że dzissiaj oprócz klubów pustoszeje też
      nasze forum, le to na kilkanaście dni zapewniam:P
    • radek80 Re: Sesja 02.02.05, 13:44
      ... albo kluby studenckie juz dawno przestaly takimi byc i dzis studenta wsrod
      malolatow trudno tam znalezc. teraz jesli czlowiek chce pojsc sie pobawic w
      towarzystwie studenckim musi udac sie do akademika albo na prywatna impreze. no
      niestety komercja, kult pieniadza dociera wszedzie. ale, swoja droga, tez jest
      latwiej - wystarczy zaplacic za studia i jak burza, bez problemow, bez wysilku
      je skonczyc, smutna prawda
      pozdrawiam
      • dj_dlugi Re: Sesja 19.02.05, 21:03
        co kolega rozumie prze pojęcie "wystarczy zaplacic za studia i jak burza, bez
        problemow, bez wysilku je skonczyc, smutna prawda" Bo tak się składa, że ja sam
        z studia płace, i wiem za co płace, moi koledzy też płacą - bynajmniej nie za
        oceny...
        • radek80 Re: Sesja 20.02.05, 10:59
          To sie chwali, ze wlasnymi silami zdobywacie oceny ale ja mialem na mysli tych
          mniej ambitnych, ktorzy mimo braku umiejetnosci czy checi placa wlasnie za
          oceny. A niestety taka mozliwosc istnieje i jest bardzo powszechna, nawet na
          uczelniach panstwowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka