Dodaj do ulubionych

Alba walczy na śnieg i sól

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:57
Alba spisała się no prawie dobrze,ale co z innymi
instytucjami,ZGKiM ,Spółdzielniami Mieszkaniowymi. Komu ZGKiM i ile zapłaci
za deptak , po którym przejść nie można. Ludzie się wywracają, zero piasku na
deptaku. Może by tak Dyrektorowi ZGKiM dać naganę to będzie solidniej
rozliczał firmy ,którym za darmo płaci.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxzz Re: Alba walczy na śnieg i sól IP: *.ztpnet.pl 16.02.05, 21:10
      Nie sądzę ,że Alba dobrze odśnieżała w środę.
      Przede wszystkim zaczęła za póżno!
      Zaczynać od 8-mej, a co z dojazdem do pracy?
      Na deptaku nie było wcale tak żle!
      • red_slider Re: Alba walczy na śnieg i sól 16.02.05, 23:55
        nie było?? bullshit!
        mało się ok godz 16 nie wyp... bi był śnieg i to udeptany. Gózik prawda, że
        albania dała rady - vide wywiad do Zachodu, gdzie pan mówił o tym że mają za
        malo piaskarek.
        Przetarg przetargiem , warunki warunkami, a Lewicki i s-ka Lewickim i s-ką!

this is not a love song!
        takie życie panie - alba miała wygrać i wygrała - ciekawe gdzie była wtedy
        załoga Pedizu - powinni głodówkę w UM pod gabinetem Prezydent Ronowicz zrobić,
        bo ona daje sie prowadzić jak owca na rzeź! Ale to dlatego, że nie zna sie na
        tych rzeczch... trudno ludzka rzecz. Doszło do tego, że p. Ronowicz
        usprawiedliwiam, ale niestety tak to wygląda - wystarczyło popytać śp.
        Marka ... ech Janusz Janusz ...
    • Gość: Kierowca Re: Alba walczy na śnieg i sól IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.02.05, 07:31
      Prawie dobrze? Moim zdaniem dali ciała. Dam dwa przykłady. Rondo-skrzyżowanie na
      końcu Westerplatte, w zasadzie droga "szara", ale prawy pas na samym zakręcie
      był bialuteńki, do tego ślizgo. I przykład drugi, wyjazd na trasę szybkiego
      ruchu Szczecin-Wrocław. Lewy pas biały. Ale jest dowód, że można odśnieżyć oba
      pasy, bo kawałek dalej zaczyna sięteren działania służb dbających o drogę
      krajową. I od tego miejsca oba pasy drogi był odśnieżone do czarnego (a nie
      szarego jak to zabawnie ująęto w tym artykule). Wracałem wieczorem tąsamądrogą,
      i znowu wpadłem na ten biały lewy pas. Szkoda słów. To jużlepiej nie odśnieżać
      wcale, przynajmniej od razu wiadomo, że jest nieciekawie, a nie spotykaćsię z
      takimi niespodziankami
    • krolek Re: Alba walczy na śnieg i sól 18.02.05, 07:38
      +No pewnie że Alba się spisała, w środę około 10 widziałem jak na rondzie
      Batorego/Dworcowa piaskarka zatrzymała się i włączyła wsteczny bieg (na
      rondzie) skończyło się to wjechaniem w stojące za nim auto - poszły blachy,
      plastiki i chyba szkło. Jezeli Alba odśnieża na wstecznym biegu to na 100% mamy
      ślizgawkę przy następnych opadach śniegu. Co do białych plam na drogach to mam
      pytanie gdzie kończą sie granice miasta bo co innego wynika z tablic a co
      innego jest na drogach, wystarczy sprawdzić wyjazdy na Ochlę, Wysokie Zawadę
      itp, biała jezdnia zaczyna sie około 500 m przed znakiem "koniec Zielonej Góry"
      • sk561 Re: Alba walczy na śnieg i sól 18.02.05, 22:19
        i w tym Alba jest konsekwentna: w dawaniu ciała na śniegu :-)
        • Gość: druchBoruch Re: Alba walczy na śnieg i sól IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.02.05, 22:25
          A możce w tej piaslarce była Najwyższa kontrola? (nie kontrol! :) )
          I najwyższa kontrola jadąc z Albem powiedziała (będąc na rondzie) - O stąd
          wqidać nasze tablice!!! Niech się pan, panie Albo cofnie, bo chcę na nie rzucić
          swym łaskawym okiem.
          • Gość: giść Re: Alba walczy na śnieg i sól IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.02.05, 17:22
            ALBA dała ciała i to jak diabli.
            Sam widziałem jak jej auta zamiast jeździć i odśnieżać,z pługiem na jezdni to
            sobie rajdy po ulicach miasta uskuteczniała.Śnie ubity na jezdni i jedynie co
            to czsami sobie piaskiem sypneła tak od niechcenia
    • Gość: Biały kruk Re: Alba walczy na śnieg i sól IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 21:46
      Red- slider ,chyba nie zdążyłeś się rozliczyć ze śp. Markiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka