Dodaj do ulubionych

mecz Chelsea - Barcelona

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 11:31
czy ktos z was bylby zainteresowany ogladaniem tego meczu na telebimie w
knajpce?? jak troche ludzi by sie zebralo to wystawia telebim a cyba kazdy
zna rozwnice miedzy tv a telebimem dodatkowo jeszcze w knajpie.

wpiszcie sie prosze czy bylibyscie zainteresowani
Obserwuj wątek
    • Gość: babangida Re: mecz Chelsea - Barcelona IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.05, 11:36
      cos mi sie obiło o uszy że mają puszczac na duzym ekranie w kawonie.pozdro
    • Gość: naskret Re: mecz Chelsea - Barcelona IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.02.05, 15:36
      przepraszam ale podbijam
    • Gość: M. Re: mecz Chelsea - Barcelona IP: *.ztpnet.pl 22.02.05, 21:56
      Wielcy fani futoblu sie znaleźli, zawsze śmieszą mnie goście co jarają sie
      meczami drużyn, których meczów na żywo nigdy w życiu nie widzieli. A ciekawe
      czy na Lechie chodzicie, czy dla takich znawców futbolu jak wy, to za niski
      poziom ?
      • Gość: naskret Re: mecz Chelsea - Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 07:16
        pewnie ze za niski poziom - tak samo jak nie chodze ogladac jak dzieci w szkole
        podstawowej na WF graja w noge tak samo nie ogladam Lechi. proste
      • Gość: M Re: mecz Chelsea - Barcelona IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.02.05, 09:37
        A co? Tylko fan Lechii to prawdziwy fan?
        Na meczach Barcy, Realu, MU na żywo byłem...... Fanem polskiej piłki absolutnie
        nie jestem... Czy to znaczy, że nie jestem fanem wogóle?
        A mecze Czarnych Rokitki na żywo oglądasz? Nieeeeee? Eeeeeee żaden z Ciebie
        fan....

Pozdrawiam
        M
      • Gość: naskret Re: mecz Chelsea - Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:03
        mimo wszytsko ;-) zapraszam do kawonu - mam nadzieje ze puszcza meczyk na
        telebimie.

pozdrawiam
      • Gość: gron Re: mecz Chelsea - Barcelona IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 18:35
        za niski poziom to raczej w Twoich wypowiedziach, popracuj nad sobą .
        Nie będę w kawonie, ale czuję, że jeszcze z naskretem kiedyś na wspólnym piwie
        się spotkamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka