Dodaj do ulubionych

Robert Sapa znowu szefem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:21
To było odwrotnie|
Dziennikarka została w staniku a pacjentce udzielił wywyiadu.
Tylko co tam robił Kołodziejczyk ?
Obserwuj wątek
    • Gość: CalaMilor Re: Robert Sapa znowu szefem IP: *.nemo.pl / *.zgora.dialog.net.pl 27.02.05, 22:01
      Nie tak dawno była impreza Porozumienia Zielonogórskiego a całość była
      finansowana przez miasto dlaczego ??? Kto wogóle się leczy U Sapy i Tylewicza
      trzeba mieć naprawde odwage żeby do niego chodzić.
      • Gość: egzekutywa Re: Robert Sapa znowu szefem IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.02.05, 23:33
        I znowu aktyw SLD rozpoczyna jazdę, podejrzewam ,że takich pacjentów jak ty
        winno leczyć sie u weterynarza
    • Gość: wełniana czapka Re: Robert Sapa znowu szefem IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.02.05, 00:11
      Gratulcje dla doktora Sapy.Równy z niego gość.Komentarze o pieniądzach dla
      porozumienia są głupie.Może tak radna Barbara K., która bała się podpisać swoim
      nazwiskiem ukaże jakie środki finansowe otrzymywała na tzw. badania słuchu za
      kadencji Listka.Ciekawe ilu pacjentów przebadała i jakie są tego efekty.Ja to
      bym basi niedał się przebadać, bo jej słodkie piedzenie oraz umalowane jak u
      clowna usta mnie drażnią.Zabujczy rozbierający mężczyzn wzrok toż prawie
      molestowanie.Wstyd mi basiu.Wstyd.
      • Gość: IIIks Re: Robert Sapa znowu szefem IP: *.ztpnet.pl 28.02.05, 04:55
        Do wełnianej czapki.:)))
      • Gość: Loki Re: Robert Sapa znowu szefem IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.02.05, 15:30
        Czerwone psy szczekają,a karawana jedzie dalej.Gratuluję doktorze Sapa.Wełnina
        czapka ma rację.To pewnie Kukułka Barabara się wpisuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka