Gość: koko IP: 217.97.234.* 04.09.01, 01:05 Bardzo Ciebie szanuję.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: Do arweny!!! 04.09.01, 08:18 koko dzieki... jestem mocno oslabiona... doceniam twe slowa lezac z wrazenia pod biurkiem... :))))) milego dnia a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert K Re: Do arweny!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 13:02 arwena napisał(a): > koko dzieki... > jestem mocno oslabiona... doceniam twe slowa lezac z wrazenia pod biurkiem... > :))))) > milego dnia No, no, Koko - to prawie wyznanie miłosne. Koko zaskakujesz forumowiczów ! ... a Borys stwierdził, że seks jest przereklamowany - oczywiście to nie do Was. Ja również pozdrawiam hakerkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do arweny!!! 04.09.01, 13:44 dzieeeeki albercik:)) ale zeby wyznanie? oj, chyba nie slyszales porzadnego w odpowiednim wykonaniu:) podobnie jak z tym przereklamowanym.... :)))) pozdr a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legnica Re: Do arweny!!! IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 18:38 Gość portalu: koko napisał(a): > ja cjiebja lublju! Ale robi się ciepło na forum:-) postrófka Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do arweny!!! 04.09.01, 18:50 taaaa skoro watek tak ladnie zatytulowany pozwole sobie znow odpowiedziec... mieszacie dziewczynom w glowach ot co! skaczę sobie po forach i watkach - i czytam - i sama nie wiem co myslec (co prawda zgodne jest to z blondynkową teorią) czy konsekwencja to slowo nieznane? pazdrawlaju wszelako znow wsiech :))))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Do arweny!!! IP: 217.97.234.* 04.09.01, 19:37 :)))))))))))) Pozdro muzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwena Re: Do arweny!!! IP: 64.124.150.* 05.09.01, 10:55 chyba do mlodego stuhra podchodzi dziewczyna po jakims wystepie i mowi: jestem twoja idolka! koko uwazaj - byc moze zostane twoja idolka :)))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Do arweny!!! IP: 217.97.234.* 05.09.01, 11:06 możesz zostać moją idolką obok Kim Basinger i Kim Ir Sena:)))))))))))))) KIMkolwiek jesteś:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do arweny!!! 05.09.01, 11:45 zawszec to pocieszenie... ze nie CZYM... zatem - 3m sie :) a Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Muzo nie odchodż! 07.09.01, 09:39 przeca jestem, muzyk czy to roznica na ktorym forum? mile ze zauwazyliscie tak btw :))))))) pozdrawiam goraaaaco a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Do Albercika. IP: *.tera.com.pl 07.09.01, 08:45 Gość portalu: Albert K napisał(a): > No, no, Koko - to prawie wyznanie miłosne. Koko zaskakujesz forumowiczów ! > ... a Borys stwierdził, że seks jest przereklamowany - oczywiście to nie do Was Ciekawe, co wspólnego ma seks z szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena do borysa 07.09.01, 09:32 seks i szacunek - a czemu to maja byc pojecia rozbiezne? pomijajac fakt, ze niektorzy z naszych tu kolegow maja zdecydowanie odmienne zdanie, ja uwazam ze partnerowi nalezy sie szacunek pozdrawiam a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: do borysa IP: *.tera.com.pl 07.09.01, 09:42 Ale czy należy mu się również seks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wokogo Re: do borysa IP: *.dekora.com.pl 07.09.01, 09:46 ..no wlasnie i co na to wszystko lyzka? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: do borysa 07.09.01, 09:47 to co albercik napisal wiekszego sensu nie mialo, zgadzam sie a na drugie - zalezy jakiemu mowie o warunku koniecznym, nie wystarczajacym pozdr gorace a:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: do borysa IP: *.tera.com.pl 07.09.01, 09:50 arwena napisał(a): > mowie o warunku koniecznym, nie wystarczajacym Jesteśpolonistką, czy prawnikiem? Implifikuje????? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: do borysa 07.09.01, 09:54 po prostu znam kilka niezlych slow:) taaaaa sine qua non pojawia sie tez przy badaniu ekstremow funkcji zwyklej pazdrawlaju (lingwistycznie) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: do borysa IP: *.tera.com.pl 07.09.01, 09:56 Nie obrażasz nas?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: do borysa 07.09.01, 09:58 gdziezbym smiala! daje swiadectwo mej pamieci jedynie - kiedys w szkolach russkij izyk bardzo popularny byl, nie wiedziec czemu :))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: do borysa 07.09.01, 10:01 gdziezbym smiala! daje swiadectwo mej pamieci jedynie - kiedys w szkolach russkij izyk bardzo popularny byl, nie wiedziec czemu :))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: do borysa IP: *.bci.net.pl 07.09.01, 11:52 Przypomniałem sobie! Gdy byłem młodym człowiekiem, tęż używałem trudnych słów. Czytywałem Kierkegaarda, Bergsona, etc. Ale nadużyłem używek i koniec. Też kiedyś urośniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena wolalabym nie juz:) 07.09.01, 11:55 urosne kiedys? to moze i zawod zmienie i koszykarka zostane..... :))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: wolalabym nie juz:) 07.09.01, 12:11 arwena napisał(a): > a garda to takie cos w boksie?? Tak, lewa reka trzymana gdzies tak na wysokosci gardla. :-) R. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena jak to z tym boksem? 07.09.01, 12:21 czyjego gardla? przeciwnika? to oni daja rade dusic w tych rekawicach? :))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: jak to z tym boksem? 07.09.01, 12:35 arwena napisał(a): > czyjego gardla? przeciwnika? > to oni daja rade dusic w tych rekawicach? > > :))))) > a Pewnie! Jak sedzia nie widzi. A publika tylko na to czeka. :-) R. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jak to z tym boksem? 09.09.01, 21:09 no to jak tam ta dusząca garda kierkegaarda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: jak to z tym boksem? IP: *.spam.mim.pl 09.09.01, 21:52 Garda duszona w śmietanie. Z kurkami. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jak to z tym boksem? 09.09.01, 21:54 no no no doceniam uwage i pamiec :))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: do borysa IP: *.tera.com.pl 07.09.01, 09:44 Koko napisał, że Cię szanuje, a Albercik na to, że przecież seks jest przereklamowany. Tak, jakby jedno z drugiego wynikało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert K STRESZCZONKO IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 11:22 > Koko napisał, że Cię szanuje, a Albercik na to, że przecież seks jest przereklamowany Co do Albercika, to napisał, że Koko zaskakuje forumowiczów publicznymi wyznaniami miłosnych. Co do Borysa to wcześniej stwierdził, że seks jest przereklamowany, z czym Albercik raczej by polemizował. > Tak, jakby jedno z drugiego wynikało Faktycznie miłość nie wynika z seksu, ale czasami seks z miłości. > Ciekawe, co wspólnego ma seks z szacunkiem. > od hakerki: ... warunek konieczny, nie wystarczajacy Hakerko, czy seks jest warunkiem koniecznym, ale nie wystarczającym do szacunku, czy odwrotnie ? Po dobrym seksie można nabrać szacunku :))) Arwenko, masz zaproszenie na gorzofskim podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: STRESZCZONKO 07.09.01, 11:33 odwrotnie zdecydowanie seks bez szacunku to nie seks pozdrawiam i dziekuje :))))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys sex IP: *.spam.mim.pl 09.09.01, 21:50 arwena napisał(a): > seks bez szacunku to nie seks A z kobietą upadłą? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: sex 09.09.01, 22:16 tera? spam? trudne to seks to piekne pojecie - ja postrzegam go lacznie z szacunkiem jednak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: sex IP: *.tera.com.pl 09.09.01, 22:23 arwena napisał(a): > tera? spam? trudne to Miotam się. A może jest mnie dwóch? Też miewasz różne ID. > seks to piekne pojecie - ja postrzegam go lacznie z szacunkiem jednak Tu pewności nie mam. Raczej z egoizmem. To na pewno. Ale chyba po prostu jest to fizjologia - drażnienie receptorów, wymiana płynów... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: sex 09.09.01, 22:26 no no no - spostrzegawczy jeszcze... a ten temat to chyba niekoniecznie na forum? wymiana plynow... hmm czy lubisz wymieniac plyny z osoba ktorej nie szanujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: sex IP: *.tera.com.pl 09.09.01, 22:28 arwena napisał(a): > wymiana plynow... hmm czy lubisz > wymieniac plyny z osoba ktorej nie szanujesz? Dlatego uważam, że seks jest przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: sex IP: *.tera.com.pl 09.09.01, 22:31 Wszystkich. Ale tak naprawdę, to stetryczyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: sex 09.09.01, 22:33 widzisz - seks odmladza :))) moze po prostu nie pamietasz juz reklam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: sex IP: *.tera.com.pl 09.09.01, 22:36 arwena napisał(a): > widzisz - seks odmladza Młody = głupi (;-) > moze po prostu nie pamietasz juz reklam?? Tylko korega-tabs (czy jak to się tam pisze) i geriavit. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: sex 09.09.01, 22:42 wpadasz w petle czasu - odmladza bez cofania w czasie:))) no to niezle z reklamami - geriavit pomaga;)))) corega mniej, bo szczeke wygodniej wyjac seks to jedna z przyjemnosci - tak jak dobre jedzonko i ksiazka wazne sa priorytety, hierarchia celow etc ale to nie umniejsza znaczenia orgazmu! :)))))))) pozdr a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: sex IP: *.tera.com.pl 09.09.01, 22:49 arwena napisał(a): > seks to jedna z przyjemnosci - tak jak dobre jedzonko i ksiazka > wazne sa priorytety, hierarchia celow etc Zdecydowanie: 1. Jedzonko 2. Książka 3. Konwersacja z młodą kobietą o bogatym słownictwie ...... 21353643. Seks. Uprawiałem go 2 razy, więc wiem, co mówię.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: sex 09.09.01, 22:50 hahahahha zapraszam na bardziej ozywiona konwersacje na zielonogorskim czacie moje slownictwo ulatnia sie miedzy kolejnymi postami:) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena albercik - skoncz wasc bzdury, spowazniej :)))))) 11.09.01, 09:48 albercik - nie gadaj o bajerze bo to powazna dyskusja - przylacz sie po prostu :)))) no chyba ze bez swintuszenia nie dasz rady??? btw wolalabym zebys mowil raczej do mnie niz o mnie :)))))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Seks jest zdecydowanie przereklamowany IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 07.09.01, 18:27 Gość portalu: Albert K napisał(a): > Co do Borysa to wcześniej stwierdził, że seks jest przereklamowany, z czym > Albercik raczej by polemizował. Seks jest zdecydowanie przereklamowany. I do tego szalenie niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do arweny!!! 10.09.01, 22:58 na tym skadinad jakze milym watku pozwalam sobie poprosic muzyk - cobys skrobnal jakiego posta albo i dwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do arweny!!! 11.09.01, 09:18 ok koko - szanuje twoja decyzje - ale mejlem chociaz to moglbys zarzucic (jak nie posluchasz albercika i mnie :))))) czekam ;)))) a Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do arweny!!! 16.09.01, 01:22 z sentymentu - F5 ;))))))))))))) gorace pozdr :))) a Odpowiedz Link Zgłoś