Gość: lubuszanin IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.05, 08:26 A może już czas na pojednanie pomiędzy Zieloną Górą i Gorzowem? Byłby to namacalny dowód, że coś z nauki Jana Pawła Wielkiego do Lubuszan dotarło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rezon Re: Pojednanie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.04.05, 09:40 słusznie , ja jestem pojednany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxzz Re: Pojednanie IP: *.ztpnet.pl 10.04.05, 11:34 Też jestem za! No bo przecież ,kto się czubi ten się lubi! No nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Pojednanie IP: *.gorzow.mm.pl 10.04.05, 12:24 Jesteśmy skazani na siebie, ja tam lubie Zieloną Góre i mam przyjaciól z tego miasta co lubią Gorzów.Wyzywa sie paru debili których powinnyśmy ignorować, a sprzeczki zdarzają sie nawet w najlepszym małżeństwie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pojednanie IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.05, 15:57 Tutaj pojednało się 4, na forum gorzowskim 3. I wystarczy. Rozstańmy się w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogórzanka Re: Pojednanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:19 na koncercie Orkiestry świątecznej pomocy w Z.G OLBRZYMI TŁUM SKANDOWAŁ przeciw Gorzowiakom. Ten tłum teraz powinien się pojednać. Ten sam tłum powinien był być na białym marszu. nie był...:( czy jeszcze można wieżyć w Zieloną Górę? chciałabym wierzyć że TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Pojednanie IP: 82.160.53.* 10.04.05, 16:55 Masz prawo mieć wątpliwoścj-sama nie bardzo wiesz jak pisze się wierzyć -przez ż-a może jednak przez rz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziwlonogórzanka Re: wybacz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 00:39 wybacz dyslektyczce-o ile potrafisz wybaczać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: wybacz.... IP: 82.160.53.* 11.04.05, 00:47 Już wybaczam-i przepraszam -no i proszę o wybaczenie Odpowiedz Link Zgłoś