Gość: markon IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 19:56 są lale i inne na forum, a Ciebie nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: markon Ps IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 20:36 jest Ich zatrzęsienie. Ani Witka ni Zielonego, sagan gdzieś się zapodział. No cholery są wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Ps IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 20:40 no nareszcie , bo mi coś do łba strzeliło z tymi babami i wór się rozwiązał a sam nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Ps IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 20:42 co racja, to racja, w mordę Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Ps 25.06.02, 22:30 Gość portalu: sagan napisał(a): > w mordę masz jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Ps IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.06.02, 07:47 Gość portalu: markon napisał(a): > Ani Witka ni Zielonego, sagan gdzieś się zapodział. Już jestem. Byłem na strzelnicy. Chciałem sprawdzić czy jestem pistoletem,tak jak nazwał mnie jeden z forumowiczów. Wszystkie strzały lądowały w 10. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: Kolejarz nie śpij IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 20:45 Gość portalu: markon napisał(a): > są lale i inne na forum, a Ciebie nie ma! jestem, jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Kolejarz nie śpij IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 20:52 no miałeś czuja, ale gdybym nie wołał to byś tak spał i spał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Kolejarz nie śpij IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 20:55 trza czujnym być, jak łasica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Kolejarz nie śpij IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:14 znów zasnąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Ps IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:23 to do kolejarza (przepraszam, ale chodzi o Twoje dobro - laski!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: Ps IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.06.02, 18:31 Gość portalu: markon napisał(a): > to do kolejarza (przepraszam, ale chodzi o Twoje dobro - laski!). Dobra, luzik... Jestem, jestem... Ale pociąg mi się spóźnił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
blic integracja 27.06.02, 00:32 Widzę, że w końcu zadzierzgacie koneksyje nieformalne na forum. :) Namówcie swoją redakcję żeby Wam spotkanie w Siedzibie swojej urządziła. Może naszej zrobi się wstyd i zacznie się bardziej starać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: integracja IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 15:34 wspominałem wczoraj nieśmiało, że bal maskowy byłby dobry (oczywiście Wy gościnnie)- pełna anonimowość. Odpowiedz Link Zgłoś