Dodaj do ulubionych

FALUBAZ-POŻEGNAJCIE SIĘ ŁADNIE Z EKSTRALIGĄ.BUHAHA

IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 20:55
Okazją będą dwa najlbliższe mecze: w Lesznie i Bydgoszczy. I dwie kolejne
kompromitacje. Buhahahaha!!!!
Obserwuj wątek
    • hiro nie pisz nic więce -bo jakiś dureń się znowusz 25.04.05, 19:49
      Gość portalu: RIKI napisał(a):

> Okazją będą dwa najlbliższe mecze: w Lesznie i Bydgoszczy. I dwie kolejne
      > kompromitacje. Buhahahaha!!!!
      powiesi!!!!!!!!-nie prowokuj -w ich klubie jest juź tak źle,że nawet rezerwomu
      nie wykupili licencji......:((((((
      • Gość: hufu Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.ztpnet.pl 25.04.05, 20:02
        • hiro Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! 25.04.05, 20:19
          nie denerw sie -zg jest Naszym folwarkiem-GORZÓW jest stolicą województwa -nie
          zg!-jesteśmy zatroskani o wszystkich wieśniaków pracujących na dobre imię
          województwa lubuskiego a przynajmiej miast małych i średnich:-))))))))))
          • Gość: obcy Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 25.04.05, 20:32
            Choć nie jestem z waszego województwa to interesuję się miastami wojewódzkimi.
            Wiem, że Zielona Góra i Gorzów Wielko[polski to dwie stolice województwa
            lubuskiego, jednak w świadomości większości Polaków, którzy wiedzą o istnieniu
            takiego województwa to Zielona Góra jest stolicą, a to m.in. dlatego, że Urzędy
            Wojewódzkie w przyszłości (niedalekiej) będą traciły na zanczeniu na rzecz
            Marszałkowskich.
            Dodam, że na waszych forach widać straszną zazdrość z tego powodu Gorzowian,
            którzy najprawdopodobnie przez lata czuli się wyzyskiwani i obecnie próbują
            leczyć kompleksy na anonimowych forach.
            • Gość: zg Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.ztpnet.pl 25.04.05, 20:37
              Brawo obcy!!!
              Caly czas imto uswiadamiam nie ze wzgledy na zlosliwosc ale ze wzgledy zeby nie
              mieli pozniej o to do nas pretensji!!! Niestety wiekszosc z nich dalej twierdzi
              inaczej i ciesza sie z tego ich Urzedu wojewodzkiego ktory juz teraz jest.
              g..wart a niedlugo to juz wogule bedzie tylko urzedzik!!
              Reszta co to rozumie ma pretensje do mnie ze niby jestem chamem i robie mete a
              przeciez nikogo nie wyzywam(chyba ze mnie neryw poniosa) no coz, chorych mamy
              sąsiadow!!!!
              • hiro Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! 25.04.05, 20:41
                z jakiego adresu wysłać odpo/;-))))))))-oczywiście jako niezalogowany:-
                )))))))))))))))))))))-ale was można łatwo załadować:-
                )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: krzyżak Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.04.05, 21:05
                  jesteś panie hiro dziwnym człowiekiem żal mi ciebie i wszystkich tych co myśla
                  jak ty {przypominasz mi tzw.tyfusa,ale pewnie nie wiesz o kogo chodzi)
                  • Gość: hufu Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.ztpnet.pl 25.04.05, 21:34
                    Hej krzyżak
                    masz rację gorzow to takie lubuskie TYFUSOWO
                    pozdrawiam piękny (serio)Toruń
                    • Gość: arek Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.04.05, 21:55
                      > masz rację gorzow to takie lubuskie TYFUSOWO

Hufu nie zniżaj się takimi tekstami do poziomu buraka Hero.
                      Pozdrawiam piękny Toruń i piękną Zieloną Górę.
                      • pepi_2 Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! 25.04.05, 22:09
                        Ooooo!!!!
    • Gość: zxc Re: FALUBAZ-POŻEGNAJCIE SIĘ ŁADNIE Z EKSTRALIGĄ.B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 00:05
      Idź już spać chory człowieczku, tylko nie zapomnij o toalecie bo się w nocy
      zmoczysz - jak zwykle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka