Gość: RIKI IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 20:55 Okazją będą dwa najlbliższe mecze: w Lesznie i Bydgoszczy. I dwie kolejne kompromitacje. Buhahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro nie pisz nic więce -bo jakiś dureń się znowusz 25.04.05, 19:49 Gość portalu: RIKI napisał(a): > Okazją będą dwa najlbliższe mecze: w Lesznie i Bydgoszczy. I dwie kolejne > kompromitacje. Buhahahaha!!!! powiesi!!!!!!!!-nie prowokuj -w ich klubie jest juź tak źle,że nawet rezerwomu nie wykupili licencji......:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! 25.04.05, 20:19 nie denerw sie -zg jest Naszym folwarkiem-GORZÓW jest stolicą województwa -nie zg!-jesteśmy zatroskani o wszystkich wieśniaków pracujących na dobre imię województwa lubuskiego a przynajmiej miast małych i średnich:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 25.04.05, 20:32 Choć nie jestem z waszego województwa to interesuję się miastami wojewódzkimi. Wiem, że Zielona Góra i Gorzów Wielko[polski to dwie stolice województwa lubuskiego, jednak w świadomości większości Polaków, którzy wiedzą o istnieniu takiego województwa to Zielona Góra jest stolicą, a to m.in. dlatego, że Urzędy Wojewódzkie w przyszłości (niedalekiej) będą traciły na zanczeniu na rzecz Marszałkowskich. Dodam, że na waszych forach widać straszną zazdrość z tego powodu Gorzowian, którzy najprawdopodobnie przez lata czuli się wyzyskiwani i obecnie próbują leczyć kompleksy na anonimowych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.ztpnet.pl 25.04.05, 20:37 Brawo obcy!!! Caly czas imto uswiadamiam nie ze wzgledy na zlosliwosc ale ze wzgledy zeby nie mieli pozniej o to do nas pretensji!!! Niestety wiekszosc z nich dalej twierdzi inaczej i ciesza sie z tego ich Urzedu wojewodzkiego ktory juz teraz jest. g..wart a niedlugo to juz wogule bedzie tylko urzedzik!! Reszta co to rozumie ma pretensje do mnie ze niby jestem chamem i robie mete a przeciez nikogo nie wyzywam(chyba ze mnie neryw poniosa) no coz, chorych mamy sąsiadow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! 25.04.05, 20:41 z jakiego adresu wysłać odpo/;-))))))))-oczywiście jako niezalogowany:- )))))))))))))))))))))-ale was można łatwo załadować:- ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyżak Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.04.05, 21:05 jesteś panie hiro dziwnym człowiekiem żal mi ciebie i wszystkich tych co myśla jak ty {przypominasz mi tzw.tyfusa,ale pewnie nie wiesz o kogo chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hufu Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.ztpnet.pl 25.04.05, 21:34 Hej krzyżak masz rację gorzow to takie lubuskie TYFUSOWO pozdrawiam piękny (serio)Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Wynocha na swoje podwórko!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.04.05, 21:55 > masz rację gorzow to takie lubuskie TYFUSOWO Hufu nie zniżaj się takimi tekstami do poziomu buraka Hero. Pozdrawiam piękny Toruń i piękną Zieloną Górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: FALUBAZ-POŻEGNAJCIE SIĘ ŁADNIE Z EKSTRALIGĄ.B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 00:05 Idź już spać chory człowieczku, tylko nie zapomnij o toalecie bo się w nocy zmoczysz - jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś