Dodaj do ulubionych

WINIARNIA!!!

06.05.05, 23:43
Dlaczego Winiarnia w Zielonej Górze cieszy się takim powodzeniem?Co tak
ciągnie was tam ?Co jest tam takiego , czego nie ma w innych clubach w ZG??
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: WINIARNIA!!! IP: *.idea.pl 08.05.05, 02:36
      nie wiem... ja chodze do Kotła;]
    • Gość: miś Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 10.06.05, 21:31
      dlatego ze chodza tam ryczace 15-ki i mozna liczyc na przygody z ciekawym
      zakonczeniem a tak poza tym to jest tam syf i malaria kogokolwiek zapytasz
      powie Ci ze byl w (ś)winiarni raz i wiecej juz nie pojdzie ...
      pozdro
      • Gość: Koleszka Re: WINIARNIA!!! IP: *.server.ntli.net 15.06.05, 16:40
        Ja nie bylam w Winiarni,ale widzialam zdjecia wykonane na imrezie w tm lokalu.I
        szczerze mowiac nie zachecil mnie swoim wygladem. Osoba ,ktorej zdjeca byly
        mowila mi,ze nie jest to najfajniejszy lokal. Rzeczywiscie jest to lokal dla
        gó..arzy. Malolaty opanowaly ten klub. I w ogole jakos wiochá wieje...
        • madzikmadzik Re: WINIARNIA!!! 06.08.05, 23:27
          Ja chodze do Winiarni na srody studenckię! nie ma zadnych malolatow i sie
          swietnie bawie, super atmosfera, ale to tez pewnie wynika z tego ze bawie sie
          ze swoim wspanialym towarzystwem!
        • Gość: Agaaata Re: WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 09:00
          Winiarnia takie sobie cos tam!! Przereklamowany lokal latem jeszcze jeszcze idzie wytrzymac ale zima!!!!wrrrrrr na poczatku imprezy mozna lekko przymarznac.
          • Gość: Były winiarz Re: winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.08.06, 17:42
            Kiedyś tam było nawet całkiem fajnie na samym początku jak leciała normalna
            muza klubowa a teraz tylko komerchę grają. pozatym wystarczy tam wejść na parę
            dosłownei minut i po wyjściu całe ubrania są przesiąknięte zapachem stęchlizny.
            Ostatnio zrobili wjazd za free i i tak przychodzi tam mało ludzi. myślę że
            jakby zrobili wjazd za 1pln to cena była by tak zaporowa, że nikt by tam nie
            przychodził poza naćpanymi małolatami które nie mają gdzie sie podziać z
            wieczora a żaden porządny lokal ich niechce wpuścić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka