Dodaj do ulubionych

dzien pielegniarki?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:42
to dzisiaj panie pielegniarki maja swoj dzien,i byla uroczystosc w teatrze
naszym na deptaku - pytanie? ile pan pielegniarek bylo zaproszonych na ta
uroczystosc? 1 na 10 , 2 na 30 ? a na sali w teatrze jest ok 350 miejsc a
oficjeli bylo ze hoho a tych pan cos kolo 35-40 niech zyja nam pielegniarki i
dalej je niech tak" ceni" dyrekcja szpitala to wszystkie wyjada za chlebem a
kto w tej instytucji dostal premie no kto?
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: DZIEŃ CZERWOŃCA IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.05, 21:55
      to nie był dzień pielęgniarki i położnej w teatrze, ale obchody dnia czerwońca,
      albo pozegnanie z czewońcami;pielęgniarki i położne zachowały się należycie:po
      prostu na ten czerwoną kabaretową widownię nie chciały patrzeć;
      • Gość: pielęgniarka Re: DZIEŃ CZERWOŃCA IP: *.szpital.zgora.pl 12.05.05, 15:09
        Byłam ja i wiele moich koleżanek z oddziałów. Dostałyśmy odznaczenia ministra
        zdrowia, z których jesteśmy dumne. To były uroczystości również dnia
        pracowników służby zdrowia, więc lekarze również się zjawili. Jeśli nie wiesz o
        czym piszesz, to nie pisz, bo robisz krzywdę i rzucasz błotem w sympatyczną
        imprezę. Jak ty musisz nienawidzieć tego szpitala...
        • zielonymichal Re: DZIEŃ CZERWOŃCA 12.05.05, 23:57
          Ja też byłem w teatrze i podzielam zdanie koleżanki. Bardzo sympatyczna
          impreza, z humorem ale i oficjalnymi odznaczeniami i medalami. A że władze
          wojewodztwa czy samorządu są z lewicy...? Cóż, po wyborach może się to zmienić
          i wtedy będziecie pisać że impreza prawicowców??? A poza tym, z tego co wiem to
          i politycy z prawej strony byli zaproszeni tylko olali, tak "drogie" im
          pielęgniarki. Nawet Bożeny nie było w swojej garsonce w groszki. Wysłała
          jedynie Barczaka. A przypominam, ze zanim została prezydentem miała bardzo
          wiele wspólnego ze służbą zdrowia. Tak właśnie prawicowa władza szanuje zawód
          pielęgniarek i położnych, które sama z resztą uczyła. Wstyd!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka