Gość: kolejarz IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.02, 14:22 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolejarz Re: Byle tylko nie Kołodko! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.02, 19:42 Grzegorz Kołodko nowym wicepremierem i ministrem finansów DUPA ZIMNA. Gorzej być nie mogło. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Byle tylko nie Kołodko! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.02, 07:12 Gość portalu: kolejarz napisał(a): > Grzegorz Kołodko nowym wicepremierem i ministrem finansów > > DUPA ZIMNA. Gorzej być nie mogło. > pzdr No jak to. A osiągnięcia... w maratonach i innych podobnych zajęciach. Gość ma wytrzymałość. A będzie musiał wytrzymać dużo. Ciekawe na ile wystarczy mu sił. Belka opadł z nich po kilku miesiącach. 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Byle tylko nie Kołodko! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 07:44 najgorsze by było gdyby dali gościa , który dopiero by się uczył finansów państwa.Ten wraca jak z urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: Byle tylko nie Kołodko! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.02, 11:14 Gość portalu: markon napisał(a): > najgorsze by było gdyby dali gościa , który dopiero by się uczył finansów > państwa.Ten wraca jak z urlopu. No tak, ale ten to straszny bufon, byłem na jego wykładzie jak był w Z-G, wydaje mu się, że wszystko wie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom Re: Byle tylko nie Kołodko! 06.07.02, 13:29 Czarno widzę, ale bedzie z jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Byle tylko nie Kołodko! 06.07.02, 15:14 Gość portalu: kolejarz napisał(a): > No tak, ale ten to straszny bufon, byłem na jego wykładzie jak był w Z-G, wydaj > e mu się, że wszystko wie najlepiej. tez bylam i mam podobne wrazenie ale uwazam ze jest fachowcem jednak i zna sie na rzeczy naprawde moglo byc gorzej coraz bardziej podobaja mi sie jednak mozliwosci teleportacji Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom Re: Byle tylko nie Kołodko! 06.07.02, 15:24 Pojawienie sie Kołodki jest przykładem teleportacji? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Byle tylko nie Kołodko! 06.07.02, 15:28 jego mozna by teleportowac na marsa balcerowicz moglby udzielac konsultacji w dwoch miejscach a ja moglabym czuc cieplo plazowego piasku na malediwach Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom Re: Byle tylko nie Kołodko! 06.07.02, 15:30 Ale wtedy mielibyśmy krach komunikacyjny w Zielonej. Po co Listowski miałby budowac kolejkę ze spalonego Lsu do Aquareny i dalej do hipermarketów w polskiej Wełnie. Chyba polubię teleportacje, bo bardziej realna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal-Lodz Re: Byle tylko nie Kołodko! IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.07.02, 10:29 Jak bym mial takiego naczelnika urzedu skarbowego to bym zadnej sprawy nie zalatwil, to widac z jego twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Byle tylko nie Kołodko! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 10:35 a jakie notowania w Łodzi ma Miller? to w końcu jego miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Byle tylko nie Kołodko! IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.07.02, 12:49 Duze ale malejace. Ludzie sa zmeczeni brakiem pracy, tak jak u Was cieniutko z nia jest.Leszek duzo mowi i nic nie robi a to coraz wyrazniej widac,mial byc czas dla Lodzi a jest jak zwykle dla Warszawy.Oprocz ITI dla Widzewa nic nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś