Gość: karolek lat 9i pół IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.05, 20:33 na wiosce żałoba niczym po śmierci papieża... jedyny klubik na wioske, LZS ZKŻ ZIELONA GURA znowu sromotne wpie.... wyrazy współczucia... kondolencje... pzdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zg Re: ŻAŁOBA NA WIOSCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 15.05.05, 20:36 a co lamagi od Kalamagi przegraly jakis mecz ze mowisz ze zaloba na wioscie????? Zakompleksiony szmaciarz!!! Cieszy sie jak cos w ZG nie wyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro idź spać !- 15.05.05, 20:39 Gość portalu: zg napisał(a): > a co lamagi od Kalamagi przegraly jakis mecz ze mowisz ze zaloba na wioscie???? > ? > Zakompleksiony szmaciarz!!! Cieszy sie jak cos w ZG nie wyjdzie:) jutro będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hufu A jednak pojeby! IP: *.ztpnet.pl 15.05.05, 20:39 Jesteście żałośni. Mam tylko nadzieję,że hiro,karolek,fiki(o pardon riki) stal i inne tałatajstwo to jedno! Bo inaczej ten świat ,zwłaszcza gorzowski,byłby bardzo paskudny Nie pozdrawiam i wyłączam dzisiaj komputer! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro o to właśnie prosiłem:-)-narta 15.05.05, 20:40 Gość portalu: hufu napisał(a): > Jesteście żałośni. > Mam tylko nadzieję,że hiro,karolek,fiki(o pardon riki) > stal i inne tałatajstwo to jedno! > Bo inaczej ten świat ,zwłaszcza gorzowski,byłby bardzo paskudny > Nie pozdrawiam i wyłączam dzisiaj komputer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hufu Re: o to właśnie prosiłem:-)-narta IP: *.ztpnet.pl 15.05.05, 20:42 Nie spełniłem twojej prosby,zobacz na czas. Już wyłączam,i idę na piwo,ale twego zdrowia nie wypiję! baj baj.... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: o to właśnie prosiłem:-)-narta 15.05.05, 20:53 Gość portalu: hufu napisał(a): > Nie spełniłem twojej prosby,zobacz na czas. > Już wyłączam,i idę na piwo,ale twego zdrowia > nie wypiję! > baj baj.... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI [...] IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.05, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_to_debil [...] 16.05.05, 10:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozkurcz [...] IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 16:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś