Gość: Michalina IP: *.uz.zgora.pl 02.06.05, 11:22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biczbiczbicz Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep 02.06.05, 11:24 Castorama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:31 1. Castorama 2. Multibank 3. Statoil na Wyszynskiego jeszcze bardzo lubie zakupy w zubrze na wegierskiej. co prawda nie ze wzgledu na obsluge (choc nie mam nic do pan, sa bardzo mile, tylko kolejki mnie draznia) i piekarnia grono (ta na os. zastalowskim jest mniej zatloczona). prosze co mozna wywalczyc sama jakoscia produktu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.uz.zgora.pl 02.06.05, 11:33 Statoil na Wyszynskiego duża Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.05, 11:34 najlepsza-tylko w ...Mac Donald!szkoda mi tych ludzi,którzy tam pracują- sztuczny smile na twarzy,witamy w mac donalds:),najlepsza obsluga jest w nocnym na II Armii-sprzedaje tam spoko ziom taki Tomek,na początku nie odróżnialem jego płci,co bylo powodem do zartów,ale koleś okazał sie bardzo spoko,pozdro dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 12:03 > na II Armii-sprzedaje tam spoko ziom taki Tomek,na początku nie odróżnialem > jego płci,co bylo powodem do zartów,ale koleś okazał sie bardzo spoko,pozdro > dla niego Hehe a myslalem, ze tylko moje otoczenie ma problem z rozroznieniem jego plci. ;) Ale faktycznie, gosc ok. Ale juz dawno tam nie kupowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.ztpnet.pl 04.06.05, 12:42 > 1. Castorama Castorama to rzeczywiście miłe zaskoczenie. W hipermarketach zwykle trudno jest znaleźć kogoś z obsługi, w Castoramie obsługa sama znajduje klienta, a przy tym jest miła i kompetentna :-) > 2. Multibank Popieram. To najbardziej przyjazny bank z jakim miałam do czynienia do tej pory (a korzystałam z usług wielu banków). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.uz.zgora.pl 02.06.05, 11:56 W kiosku na Zawadzkiego obok byłego Sportowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 22:31 coraz więcej jest w sklepach miłej obsługi, ale zdarzają się jeszcze relikty z minionej epoki, np. sklep z firanami GLG na Wyszyńskiego.Chyba jeszcze nigdy nie miałam do czynienia z tak opryskliwą, chamską i niekulturalną obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 08:44 Najfajniejsi ludzie pracuja w sklepie ALINKA na osiedlu Śląskim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: "ALINKA" na os.Śląskim-NAJLEPSZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:16 Właścicele Alinki ! Skończcie z tymi peanami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: "ALINKA" na os.Śląskim-NAJLEPSZA! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.06.05, 12:58 czyzby właściciele Alinki robili tutaj małą propagandową autoreklamę?To chyba aż nazbyt się rzuca w oczy-z umiarem ludzie z umiarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.06.05, 11:57 Oj zdarzają się takie prukwy co to łaske robią że mają prace i muszą z Tobą dyskutować, ale i tak się poprawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklepi IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 12:11 Rzeczywiście,fajnie sie kupuje w ALINCE na os.Śląskim. Kurcze, panowie nawet dadza ci przepis jak co sie gotuje, jakie przyprawy najlepiej wrzucić,na słodko,na kwaśno! Powaznie.Chyba nie ma takiego drugiego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:21 A mnie się podoba i sklep i obsługa w sklepie Lewiatan na os.Pomorskim / koło kiosku Ruchu i byłej siedziby poczty /.Sprawdżcie , ceny nie za wysokie , czysto , miłe ekspedientki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zico Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zico Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:44 I fajny tam jest facet kierownik , równiacha . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loli Sklep Asia na Pomorskim IP: *.ztpnet.pl 04.06.05, 10:47 Polecam.Bardzo fajne dziewczyny tam sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: Sklep Asia na Pomorskim IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 14:33 Przede wszystkim ŚWIETNY wątek - tak trza promować kulturalną miłą obsługę choć z drugiej strony to patologia bo na Zachodzie miła i kulturalna obsługa to norma dosłownie wszędzie a w krajach południowej Europy ma się nawet tej słodyczy dość;) ale wracając do ZG to moje typy: DUAL wypożyczalnia video - za całokształt i obniżanie sum z "karnych" odsetek za przetrzymaną płytkę CASTORAMA - nie nachalni, ale pomocni i kompetentni zwłaszcza łysy ziom, którego imienia zapomniałem, ale pacywka dla Ciebie:) STATOIL Wyszyńskiego - rewelka nawet o 4.00 rano ;) KWIACIARNIA na przeciw kościoła Zbawiciel - super panie i artystki w swoim fachu NAMIOT LECHA na wzgórzach Piastowskich - tani Pilznerek i zawsze z uśmiechem WULKANIZACJA na Dąbrowskiego - szybko (co u mechaników rzadkość;), tanio (też rzadkość) i bez peta w paszczu (co też jest rzadkością) JUBILER naprzeciw TOPAZA - za kultowe już "SILBER", miłą obsługę właścicielki i opuszczanie cen (kupowałem raz, zabrakło mi 30zł do upatrzonych kolców dla Młodej i pani dała kolczyki taniej) STACJA BENZYNOWA w Przylepie - gdybym tam mieszkał zawsze bym tankował a tankowałem raz i jestem pod pozytwnym wrażeniem więcej grzechów nie pamiętam a dla wszystkich powyższych DZIEKÓWKA SMAKÓWKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooo Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 14:46 polecam: rossman na deptaku (ale tylko jedna pania - w ciemnych krotkich wlosach, wyzej wspomniany statoil, salon fryzjerki ewa (kolo Sp nr 1), barmana z kotlowni, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.uz.zgora.pl 06.06.05, 09:43 A ja od jakiegoś czasu bardzo lubię robić zakupy w Drogerii Magdalena Image na dr pieniężnego obok Galerii Graffiti. Od niedawna pracują tam dwie bardzo miłe Panie, które fachowo potrafią doradzić przy wyborze odpowiedniego kosmetyku. PS jak na niedużą drogerie wybór kosmetyków kolorowych jest wprost oszałamiający!!! zwłaszcza lakierów i ozdób do paznokci. Rzadko mi się to zdarza, bo z natury jestem bardzo wymagającą klientką, ale w tym przypadku gorąco polecam wybrać się tam na zakupy!!! Naprawdę warto. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.uz.zgora.pl 06.06.05, 10:49 dr Pieniężnego dużą literą proszę!!! PS Byłam obsługa rzeczywiście wyjątkowo miła, a wybór kolorówki porażający. Pozdrawiam Kosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tara Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 17:03 Rossman na deptaku panie rzadko potrafią powiedzieć cos o kosmetyku,są niewidoczne. Kupuję czasami na stoisku droższym perfumeryjnym/Rossman/,ale nie dostaję próbek.Kiedyś poprosiłam o nowości lub jakiekolwiek próbki płacąc dość wysoki rachunek,ale pani powiedziała ,że nie ma nic. W Niemczech jak kupuję w jakiejkolwiek perfumerii,w Rossmanie też, nawet za małą kwotę, to zawsze dostaję próbki perfum.Tam po prostu dbają o klienta.A jak to jest u nas z tymi próbkami ,może ktoś z właścicieli wyjaśni.Kto z nich korzysta? Może u nas w Polsce tylko obsługa sklepu i ich rodziny bądż znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.uz.zgora.pl 06.06.05, 12:51 TRAMAS Nowa Sól Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Rossmana Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.ztpnet.pl 06.06.05, 21:48 W Rossmanie stoi sobie pani i obserwuje. Ma pretensje do Chłopaka z obsługi,że pozwala klientom grzebać na półkach i przestawiać flakoniki z perfumami. Natomiast panie przy kasach-SUPER MIŁA OBSŁUGA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plusik Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.ztpnet.pl 06.06.05, 21:56 Trzeba przyznać,że w PLUSIE na Pomorskim dwoja sie i troją. Szkoda,że pracowników tam jest tak mało.No ale to nie ich wina. pozdrawiam i współczuję.Życzę wiele cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep 07.06.05, 00:16 simple Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypsylon Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:10 Chory chyba jesteś ! Takiego bajzlu jak w Plusie na Pomorskim nie ma w żadnym z marketów - a jakość towarów pod zdechłym azorem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:27 I jeszcze ciągle czynna 1 kasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:04 A spróbujcie tej wody taniej po chyba 0,59 zł. z Plusa . Prysznic z dolnej częsci ciała pewny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malika Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.ztpnet.pl 08.06.05, 12:25 Tak w Plusie wcale nie ma miłej obsługi.Kolejki się ciągną,jedna kasa czynna a reszta sprzedawczyń towar sobie wykłada w tempie żółwia i udaje,że tej kolejki nie widzi.Dopiero reagują jak ta bidula z kasy zadzwoni. A jeszcze przymoninam sobie "Pana Ochroniarza" z Rossmana na deptaku.Straszny typek.Chodzi za człowiekiem krok w krok na ręce patrzy.Kiedyś chciałam kupić wodę toaletową to jak do mnie wyskoczył,że wąchać nie można! To jak mam kupić wodę toaletową??Nie wąchając? Palant. No i jeszcze sklep u Mikulewicza na Pomorskim.Tam nie wszystkie Panie ale parę się znajdzie.Strasznie nie miłe.Chleba nie chcą kroić,wolne przy tym jak żółw.Okropność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:42 A w Rossmanie w Topazie nie ma taskich typków? Też węszą za człowiekiem tak niedyskretnie że się odechciewa zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Do MAZURA IP: *.ztpnet.pl 08.06.05, 14:25 W krajach,o których mówisz jest coraz gorzej z obsługą. Jak cie na cos nie naciągną to "pójdą" po kieszeni. I wcale nie sa mili!! SĄ obowiązkowo grzeczni! A to jest różnica.SPORA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Do ELIZY IP: *.ztpnet.pl 08.06.05, 15:15 Dobrze by było aby i nasi sprzedawcy nauczyli się tak udawać uprzejmość,bo chyba to lepsze niż chamskie lub obojętne traktowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skate Re: Gdzie spotkaliście najmilszą obsługę w sklep IP: *.uz.zgora.pl 09.06.05, 08:56 Cropp w galerii Graffiti Odpowiedz Link Zgłoś