Gość: wampir IP: *.lar.sch.gr / *.lar.sch.gr 02.05.02, 01:32 twoj wampir z domu dla czubow sie obudzil i bedzie cie od teraz straszyl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V.C. Helleński wampir z Larisy ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 01:38 W zeszłym roku byłem w tamtejszych stronach . Ale wampira nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampir Re: Helleński wampir z Larisy ? IP: *.lar.sch.gr / *.lar.sch.gr 02.05.02, 01:46 blad, nie osadza sie ludzi po wygladzie, a coz jest naszym wizerunkiem w internecie panie z Czestochowy Gość portalu: V.C. napisał(a): > W zeszłym roku byłem w tamtejszych stronach . > > Ale wampira nie widziałem moze zle szukales )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampir heja IP: *.lar.sch.gr / *.lar.sch.gr 02.05.02, 20:18 wylapales juz dzis wszystkie biale myszki? jak widzisz pigulki nie pomagaja. z uklonami Twoj wampir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gremlin grecki Nosferatu? hm to jakiś mit helleński?:)) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 02.05.02, 20:33 Gość portalu: wampir napisał(a): > wylapales juz dzis wszystkie biale myszki? > jak widzisz pigulki nie pomagaja. a no nie pomagają, biała myszka ciągle przede mną! klikomania postępuje... > z uklonami > Twoj > wampir z ukłonami? tak niskimi jak ja? > Odpowiedz Link Zgłoś