Dodaj do ulubionych

poseł Bachalski nie musiał

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:18
Pan poseł Bachalski nie musiał jako poseł ( immunitet ) płacić mandatu za
przekroczenie prędkości jadąc swoim autkiem i uznał też, że nie musi się
zatrzymać na żądanie policji. Czy my zwykli obywatele możemy sobie na to
pozwolić , co nas chroni ?
Panie pośle , powinien pan przeprosić swoich i nie tylko wyborców i
zapłacić mandat. Powinien pan też dać przykład jako obywatel, polityk(?)
walczący podobno o sprawiedliwość społeczną i demokrację w naszym
województwie oraz kraju. Mówi pan publicznie co innego, a robi co widać
innego. Nieeee łaaaadnie !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tomasz Re: poseł Bachalski nie musiał IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.06.05, 18:51
      a co na to pan Tusk ?
    • Gość: IIIks Re: poseł Bachalski nie musiał IP: *.ztpnet.pl 12.06.05, 20:25
      A skąd dolonosb-eku,upsss... dolonoślązaku masz takie informację,bo ja tego
      nigdzie nie słyszałem,a i na stronach www nie ma?
      • Gość: dolnoślązak Re: poseł Bachalski nie musiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:50
        Z TVP3 LUBUSKA !!!! - sympatyku.... Twój idol często tam występuje, a ty tniesz
        głupa.
        > A skąd dolonosb-eku,upsss... dolonoślązaku <
        A ty skąd masz takie informacje? Jesteś w posiadaniu mojej teczki? A może
        jesteś wielkim lustratorem platformy?
        Kiepską widzę przyszłość po wyborach cholera, ja szary uczciwy obywatel
        zostałem SB-kiem, ale jaja.
        IIIks - Masz łopatę w domu? No to walnij się nią zdrowo w coś, co u innych
        nazywają głową.

Pozdrawiam Ciebie zdrowo
        • Gość: Scott1 Re: poseł Bachalski nie musiał IP: *.gorzow.mm.pl 12.06.05, 20:59
          Dolnoslazaku nie licz na jakiekolwiek odruchy prawego czlowieka od tej
          miernoty. To jest kliniczny przyklad wyboru za kase. Przeciez ten facet potrafi
          sie tylko skarzyc dla prasy ,ze obecny prezydent powiedzial jemu ty ch..u i
          q..a. Nic sie nie pomylil. W swojej "genialnosci" widzi tylko wlasna dupe. Juz
          w Gorzowie zaslynal za nieplacone rachunki z kampanii wyborczej. Taki
          przeciwnik dla Jedrzejczaka w nastepnych wyborach jest jak najbardziej wskazany.
        • Gość: IIIks Re: poseł Bachalski nie musiał IP: *.ztpnet.pl 12.06.05, 21:11
          No i widzisz dolnosb-eku na co zwracasz uwagę?Na MANDAT Bachala.Ch... mnie
          obchodzi jak zapłaci i kto go rozliczy.Ciekawe dlaczego sie spóźnił?Każdego
          wożą w takim przypadku na Partzantów ,czy tylko wskazanych?Ważne dla mnie jest
          to,że gościu jechał na konferencję,której celem była detonacja twojego idola
          czerownego Big Brothera Lubuskiej-Rataja:)))
          • Gość: dolnoślązak Re: poseł Bachalski nie musiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:57
            Ani ten czerwony, ani Bachal czy inny farbowany nie jest moim idolem. Chłopie,
            tylko idiota da się ogłupić pustym słowom bez pokrycia. Więc błagam i proszę w
            imieniu swoim i pozostałych normalnych ludzi - ty i twój idol, nie gadajcie
            tyle o sprawiedliwości, bądżcie sprawiedliwi.
            Jak za komuny - równi i równiejsi...

pozdrawiam
          • Gość: ZWYCZAJNY RATAJ-PACHOŁEK FASZYSTÓW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:12
            Gazeta Lubuska ten szmatławiec dzisiaj pokazuje niezależność tzw.mediów.Zamiast
            napiętnować zdrajcę RATAJA piętnują tych co wytykają mu zdradę.Cały szmatławiec
            GAZETA LUBUSKA!
    • Gość: Brandenburczyk Pajacu spod Iłowej , twoje forum jest w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:09
      Jeżeli jestes takim zacietrzewionym antylubuszaninem to spadaj na forum w
      Wałbrzychu i tam sie udzielaj dolnoslązaku spod Iłowej Żagańskiej.
      • Gość: dolnoślązak Re: Pajacu spod Iłowej , twoje forum jest w Wałbr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:41
        Widzę, że odzywa się jedyna słuszna i sprawiedliwa opcja.
        Brandenburczyk - ta ksywa ma związek z lubuskim regionem ? O ile się nie mylę
        Brandenburgia to coś z Deutschland, coś u ciebie z patriotyzmem lubuskim jest
        nie tak. Oj chłopie... .Jesteś Polakiem czy udajesz niemca zza Buga ?
        A tak w ogóle mój drogi ( chyba członku komitetu wyborczego )jak chodziłeś do
        szkoły to nie minąłeś się po drodze z inteligencją ? Szkoda. Zmarnowałeś tyle
        lat nauki. Na głupotę i idiotę brak słów.

Trzymaj się entelygencie

• Gość: polak RATAJ WYNOCHA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:16
          Opowiadacie o wszystkim tylko nie o zdrajcy Rataju który powinien być
          natychmiast wywalony na zbitą faszystowska MORDĘ.Czas rozwalić tą zielonogórską
          mafię !
          • Gość: prokurator Re: RATAJ WYNOCHA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:05
            Daję o zakład ! Sprawa będzie uwalona. Tu działa mafia i Ratajkowi włosik nie
            może spaść ze łba.Żagań jest niedaleko ipodlega chyba prokuraturze
            okręgowej /no gdzie?/w Zielonej Górze.FAJNE-NIE!!!
    • Gość: Wacław 147km/h to zagrożenie życia innych IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.06.05, 19:21
      tak mi się wydaje, że lekka przesada
      • sk561 Re: 147km/h to zagrożenie życia innych 13.06.05, 21:59
        ależ się tu asystentów ostatnio w poczcie czoła trudzi nad słusznymi i
        sprawiedliwymi osądami. A tu nie prokuratora trzeba tylko psychiatry chłopcy
        dla Was :-)
        A Panu Posłowi życzę: noga z gazu!
    • Gość: oficer pirat drogowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.05, 22:44
      To dramat, aby sam poseł łamanie prawa drogowego tłumaczył jakimiś szpigowskimi
      spiskami. Dobrze, że nikomu się nic nie stało. Ja pewnie za jazdę 147 km/h
      dostałabym kilkaset złotych mandatu. Ale panu posłowi się upiekło.
      • Gość: IIIls Re: pirat drogowy IP: *.ztpnet.pl 13.06.05, 22:55
        A skąd wiesz,ze się upiekło?Poza tym gdzie się podziało meritum,czyli druk
        neonazistowskich tekstów przez Rataja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka