Dodaj do ulubionych

Kościk Dyrektorem LO III

16.06.05, 11:25
Gratulujemy szkoda ,że tak cichaczem rozstrzygnięcia zapadają zgodnie z
polityką otwartości w Urzędzie Miasta Zielona Góra. Sprawiedliwa i Prawa
Prezydentka ze swym doradcą nauczycielem III LO Jacuśkiem Budzińskim
wymienili nie pasująca do zdjęcia Olę Mrozek (rozpoczyna indywidualną karierę
na własny rachunek) . Zakamuflowany były pracownik kuratorium i chyba również
ODN będzie ciekawym cudem zielonogórskiej oświaty jego osiągnięcia i
dotychczsowe sukcesy są powszechnie znane w środowisku o czym nie zapomnimy
napewno. .Wyrazy spólczucia kadrze i uczniom III LO skłdam szczerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: legal Re: Kościk Dyrektorem LO III IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.05, 11:33
      Jakim cichaczem? Konkurs był ogłoszony w każdej placówce.Przeprowadzony zgodnie
      z regulaminem.Ciekawe,że ss239 nie ciekawiły wcześniejsze konkursy,szczególnie
      przeprowadzone w czasach rządów Domaszewicz i Jakubczyk.Czyżbyś była z tej
      samej ekipy?
      • Gość: ojciec uczennicy Pani dyrektor MROZEK życzę powodzenia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:40
        Świetna dyrektorka, wyróżniający się pedagog !

Mam nadzieję ,że po tych "konkursowych" rozstrzygnięciach nie zniechęci się do
        dalszej pracy pedagogicznej. Jej osiągnięcia są bezdyskusyjne.
        Wielka szkoda,że miasto nie uczyniło nic aby taką dyrektorkę zatrzymać.

Z takie decyzje kontrowersyjnej Pani Prezydent też będzie wystawiony rachunek...
        • Gość: PEDAGOG ZASZCZULI DYR.MROZEK. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:26
          To już przegięcie pały! Jak taki z Bożej łaski histeryk,oj przepraszam,historyk
          Budzyński może decydować o obsadzaniu kolesiami stanowisk dyrektorskich. To już
          zakrawa na kpiny. Te opętane kościelne szczury zaszczuły p.dyr.MROZEK!
          • Gość: legal Re: ZASZCZULI DYR.MROZEK. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.05, 12:36
            Przestań pisać pod róznymi nickami.Pani dyrektor Mrozek sama odeszła na
            emeryturę,decydując się na prowadzenie swojej szkoły.Była to jej autonomiczna
            decyzjaNikt ją do niczego nie zmuszał.Widzę,że to ten sam adres co w wątku
            nieudany plan budzińskiego i ta sama osoba pisząca pod różnymi nickami.Widać
            pan Budziński zalazł ci za skórę.W szkole lub co bardziej prawdopodobne w
            Radzie Miasta
        • Gość: lex Re: Pani dyrektor MROZEK życzę powodzenia... IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.05, 12:40
          Ja skonczyłem trójkę 4 lata temu i według mnie Pani Mrozek była świetnym
          pedagogiem-zrobiła z LO 3 wyróżniające się liceum w województwie-wielki
          szacuneczek za to dla Niej!Szkoda,ze nie bedzie mogła kontynuować Swojej
          pracy,a pan Budziński nadal uczy historii w trójce?
          • Gość: xyz Re: Pani dyrektor MROZEK życzę powodzenia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:01
            Pani Dyrektor Mrozek życzę powodzenia w prowadzeniu innej szkoły. Gratulacje za
            dotychczasową działalność. Trudno się dziwić obecnej ekipie - pamiętacie miał
            obiecaną jedynkę, ale sie nie udało, to dostał trójkę. Kolejny sukces na skalę
            miasta.
            • Gość: Darek Re: Pani dyrektor MROZEK życzę powodzenia... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 18:43
              Was wszystkich pogieło był konkurs każdy mógł startować. Co do tego ma Buziński
              czy Ronowicz ja nie jestem fanem tej ekipy ale trochę uczciwości w tym co
              piszecie.
              • Gość: fiodor W jakim konkursie wystartuje Ronowicz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:49
                To już niedługo...
    • Gość: myślcie ludzie Re: Kościk Dyrektorem LO III IP: *.ztpnet.pl 16.06.05, 19:05
      Od czego tutaj zacząć? Konkurs ogłoszono i przeprowadzono zgodnie z
      rozporządzeniem misnistra MENiS,podobnie jak kilkanaście wczesniejszych.Na dwa
      tygodnie przed ostatecznym terminem do wszystkich szkół i placówek oświatowych
      dotarło powiadomienie o konkursie.Panu Koscikowi SLD od wielu lat przypina łatę
      prawicowego oszołoma.Był nauczycielem w Zespole Szkół Eletronicznych i
      Samochodowych,a przez ostatni rok wicedyrektorem w Zespole Szkół Akademickich
      (IV LO-najlepszy nabór+ Gim.nr 10-najlepsze wyniki egzaminu gimnazjalnego w tym
      roku w ZG)u dyr S.Bulandy,który kojarzony jest z betonem SLD.Wcześniej
      nadzorował jako wizytator Licea Ogólnokształcące w delegaturze Kuratorium
      Oswiaty(wywaliło go z pracy SLD)Pytam się więc.Dyletant? Nie zna się na
      oswiacie? Nie zna sie na szkolnictwie ponadgmnazjalnym?
      • Gość: Rodzic Re: Kościk Dyrektorem LO III IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 19:10
        w tym wszystkim zapomniano o nauczycielach, szkoła to całość !
        Wg mnie bardzo dobry zespół spotyka się z bardzo dobrym dyrektorem , może być
        tylko lepiej ! wierzę w to, posyłam do trójki trzecie dziecko i życzę wszystkim
        dobrych wyników nauczania.
        • Gość: Ja Re: Kościk Dyrektorem LO III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:55
          To nie sztuka przejąć szkołe, która dzięki Pani Mrozek otrzymała jako pierwsza
          ISO. Podziwiam jej niesamowitą siłę. Czas pokaże, że jej nowa szkoła wszytkich
          zaskoczy. Jeżeli nie chcecie jej pomóc, to nie przeszkadzajcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka