Dodaj do ulubionych

ZAMKNAC WINIARNIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:53
nie nawidze tego lokalu i chciałbym usłyszec wasze opinie ja jestem za
zamknieciem tej meliny miejsce handlu narkotykami
Obserwuj wątek
    • Gość: iNKA Re: ZAMKNAC WINIARNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 01:08
      nO jestem za!
      tylko co dalej??
      te wnętrza sa świetne!
      spierniczone beznadziejnym wystrojem teraz ...
      ale do odzysku.
      Więc macie pomysł jak to miejsce wykorzystać???
    • Gość: balety Re: ZAMKNAC WINIARNIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 08:56
      tak, to niebezpieczny lokal.
    • ludicrus Re: ZAMKNAC WINIARNIE 02.07.05, 13:32
      TAK!!!! zorganizujmy marsz , albo Uliczne billboardy informujące , że w Winiarni śmierdzi grzybem..., niech jakaś stacja telewizyjna , zainteresuje sie tym clubem- rekonstrukcja zdarzeń - "NOWY PORTRET TWOJEGO DZICKA -mowa o Winiarni".....
      TO JEST ABSURD.....
      mi SIE TEŻ , TAM NIE PODOBA , ALE WIDOCZNIE SA JESZCZE TACY LUDZIE , KTORZY LUBIA TAM BYWAC, I NIE PRZESZKADZA IM: SYF , BRUD I SMRÓD...BO TEGO KOCHANI NA PIERWSZY RZUT OKA NIE WIDAĆ...DOPIERO JAK SIE PRZYJRZYSZ, TO COS TAM TWOJE WNIKLIWE OKO DOSTRZERZE....

- grzyb w łazienkach...
      - naćpane towarzysto
      - młode qrwy
      wszystkiego po troche ...siedzisz i sie napajasz tym zabrudzonym klimatem...

WSTYD. no ale trudno , zawsze gdzis sie znajdzie cos , co sie nam nie spodoba...NAJLEPIEJ , OLAĆ TO WSZYSTKO....I ŻYC WE WŁASNYM ŚWIECIE, CHODZIĆ , TAM GDZIE NIE MA TEGO CZEGO NIE CHCEMY OGLĄDAĆ, OBRACAĆ SIĘ W GRONIE , INTELIGENTNYCH , UŁOŻONYCH LUDZI , I BEDZIE LUZ.....- choć znając życie , ktoś by sie i tak doczepił , czegoś....NORMALNE - TO JEST POLSKA TOLERANCJA!!!!!

POZDRO....

PS. A CO DO WNETRZA WINIARNI- TEZ MI SIE NIE PODOBA - praca kolesia z wydziału artystycznego "malarstwo", szanownego pana Zwierzaka...odjebał taką kabałe , że wstyd ( jak na jego potencjał artystyczny to "dno")...
      • Gość: asia Re: ZAMKNAC WINIARNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:20
        ano, szkoda że tak piękne miejsce tak się marnuje.
        • Gość: KAJTEK Re: ZAMKNAC WINIARNIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.05, 20:22
          TO JAK TO SIĘ DZIEJE ŻE W WINIARNI CO TYDZIEŃ BALUJE PO KILKASET OSÓB? A MOŻE
          TO NASZE SPOŁECZEŃSTWO JEST JUŻ TAK ZBLAZOWANE, ŻE WŁAŚNIE TAKI LOKAL JEST IM
          POTRZEBNY? MYŚLĘ, ŻE JEJ WŁAŚCICIELE W DUPACH MAJĄ TE WSZYSTKIE OPINIE. DOPÓKI
          LUDZIE BĘDĄ TAM PRZYCHODZIĆ, ONI BĘDĄ ROBIĆ SIANO I INTERES BĘDZIE SIĘ KRĘCIĆ.
          A ZDEGUSTOWANI INTERNAUCI MOGĄ SOBIE JEDYNIE NA TYM FORUM NA NICH PONARZEKAĆ.
          POWODZONKA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka