hiro 01.08.02, 20:29 macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_ Re: focus czy laguna? 01.08.02, 20:42 hiro napisała: > macie jakieś doświadczenia? Nie mam, ale zdecydowanie laguna! Nowa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: focus czy laguna? 01.08.02, 20:59 no i słusznie! każdy ford huj........war.........t a fiat to jego młodszy brat: - ) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: focus czy laguna? 01.08.02, 21:04 hiro napisała: > każdy ford huj........war.........t > a fiat to jego młodszy brat: - ) Nie zgadzam się!!!! Lubię swojego fordzika, tylko, że za dużo paliwa ssie, bestia, klima się spsuła i czas jego dochodzi końca :) Ale fajny był :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: focus czy laguna? IP: *.tennet.pl 01.08.02, 22:25 hiro napisała: nie no fajny był-laguna! > > > Ale fajny był > ...laguna! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro f 126 P 02.08.02, 12:01 Gość portalu: hiro napisał(a): > hiro napisała: > nie no fajny był-laguna! > > > > > > > Ale fajny był > > ...laguna! ideał samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: f 126 P - uuuuuuuuuuuuuuu!!!! 03.08.02, 05:12 > ideał samochodu Gdybym umiała gwizdać na palcach, to z pewnością bym wygwizdała :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Hiro! Nie ociagaj się! :) 03.08.02, 14:58 Nie ma słońca, więc się nie opalasz, gdzie żeś Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Hiro! Nie ociagaj się! :) 05.08.02, 19:34 ula_ napisała: > Nie ma słońca, więc się nie opalasz, gdzie żeś Ty? > Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Hiro! Nie ociagaj się! :) 06.08.02, 07:23 hiro napisaýa: > jestem codziennie sorki przegapiam znajomych! Jak tak można! ;)) > wybaczenia proszę:-) No dobra, zostało Ci wybaczone :)))) Ula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra Re: focus czy laguna? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.02, 00:45 ani w focusie ani w lagunie jeszcze nie lezalam. nie pomoge ci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: focus czy laguna? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.02, 13:08 najlepszy jest zaporożec, ma fajne wloty powietrza :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: focus czy laguna? 05.08.02, 19:28 Gość portalu: kolejarz napisał(a): > najlepszy jest zaporożec, ma fajne wloty powietrza :)))) już wiem to lokomotywa:))))))))) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: focus czy laguna? 05.08.02, 19:26 Gość portalu: ostra napisał(a): > ani w focusie ani w lagunie jeszcze nie lezalam. nie pomoge ci! nie o pomoc mnie chodziło!:-) ale nie warto spróbować. hiro Odpowiedz Link Zgłoś