Gość: przytomy IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.05, 18:21 Sphinx, Ramzes i pare jeszcze inny "egipskich" pretensjonalnych, zenujacych nazw. Najlepiej przy okazji zmienic nazwe miasta na PIRAMIDALNA G...ŁUPOTA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rewia Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.05, 18:50 Tę restaurację otworzą w Castoramie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:57 fajnie! salatke zagryziemy ...drzwiami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.pata.pl 05.07.05, 20:26 co prawda nie jadam w restauracjach typu ramzes, sphinx itp. ale nie wiem czy lokalizacja w castoramie jest odpowiednia. ja zaluje, ze nie ma tam jakiejs kosmetyczki, albo sklepow z ciuchami. przynajmniej malzowina mialaby co robic podczas moich wielogodzinnych wycieczek do castoramy. uwielbiam to;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.05, 21:09 A mnie się zdarzyło jadać w Sphinxie w różnych miastach Polski. Tanio, szybko i dobrze! Moi znajomi Amerykanie, starsi ludzie (mam na myśli około 80 dla ścisłości, nie 40) i przywykli wyłącznie do domowego jedzonka, też byli za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.07.05, 16:01 to za duże wyrożnienie dla tego typu przybytków gastronomicznych o nazwach faraon, ramzes, czy sfinx. Toż to zwykłe bary szybkiej obsługi z kelnerem. Jadło do niczego i niezdrowe. Sprobojcie to jeść przez kilka dni a wizyta u gastrologa murowana. A co do nazw? kiczowate wyposarzenie i kiczowaci prowdzący. Tacy co słoma z butów im wystaje a grosz zarobiony na przekretach i drobnym pokątnym handelku. UPADEK OBYCZAJÓW I DOBRYCH MANIER MA MIEJSCE. Ale kiedy mamona rządzi swiatem to i kiczowato się je. RESTAURACJA- to zobowiązuje!!! Baryyyy!!! brrrrrryyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
aniielica Re: Powstaje restauracja Sphinx 10.07.05, 22:56 Kilka lat temu była w Poznaniu afera zwiazana ze Sphinxem. I to bardzo głośna... Ja tam na pewno nie pójdę na obiad... Fuj:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorniczy z ZG Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 01:28 bo u nas w Zielonej Górze wszystko jest zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirohito Restauracja Sphinx - raj dla pedałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:45 Nie wiecie, ze jest to sieć międzynarodowa, która postawiła na homosiów, jako swoją docelową grupę konsumentów. W Warszawie na rogu Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej obok Mc Donalda działa Sphinx i jeżeli jesteś niczego nie spodziewającym się normalnym gościem, to gdy trafisz tam nieświadomy sprawy, to możesz stać się obiektem awansów. Szczególnie musisz uważać, gdy chcesz udać się do WC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Re: Restauracja Sphinx - raj dla pedałów IP: *.ztpnet.pl 11.07.05, 16:21 No tak, bo każdy pedał nie ma co robić całe dnie tylko czatować przy pisuarze by dossać się do członków porzadnych heteryckich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś