Dodaj do ulubionych

Powstaje restauracja Sphinx

IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.05, 18:21
Sphinx, Ramzes i pare jeszcze inny "egipskich" pretensjonalnych, zenujacych
nazw.
Najlepiej przy okazji zmienic nazwe miasta na PIRAMIDALNA G...ŁUPOTA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rewia Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.05, 18:50
      Tę restaurację otworzą w Castoramie.
      • Gość: mniam Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:57
        fajnie! salatke zagryziemy ...drzwiami?
        • Gość: zasieki1 Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.pata.pl 05.07.05, 20:26
          co prawda nie jadam w restauracjach typu ramzes, sphinx itp. ale nie wiem czy
          lokalizacja w castoramie jest odpowiednia. ja zaluje, ze nie ma tam jakiejs
          kosmetyczki, albo sklepow z ciuchami. przynajmniej malzowina mialaby co robic
          podczas moich wielogodzinnych wycieczek do castoramy. uwielbiam to;)
    • Gość: mix Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.05, 21:09
      A mnie się zdarzyło jadać w Sphinxie w różnych miastach Polski. Tanio, szybko i
      dobrze! Moi znajomi Amerykanie, starsi ludzie (mam na myśli około 80 dla
      ścisłości, nie 40) i przywykli wyłącznie do domowego jedzonka, też byli za.
    • Gość: normalny Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.07.05, 16:01
      to za duże wyrożnienie dla tego typu przybytków gastronomicznych o nazwach
      faraon, ramzes, czy sfinx. Toż to zwykłe bary szybkiej obsługi z kelnerem.
      Jadło do niczego i niezdrowe. Sprobojcie to jeść przez kilka dni a wizyta u
      gastrologa murowana. A co do nazw? kiczowate wyposarzenie i kiczowaci prowdzący.
      Tacy co słoma z butów im wystaje a grosz zarobiony na przekretach i drobnym
      pokątnym handelku. UPADEK OBYCZAJÓW I DOBRYCH MANIER MA MIEJSCE. Ale kiedy
      mamona rządzi swiatem to i kiczowato się je. RESTAURACJA- to zobowiązuje!!!
      Baryyyy!!! brrrrrryyyyyy
    • aniielica Re: Powstaje restauracja Sphinx 10.07.05, 22:56
      Kilka lat temu była w Poznaniu afera zwiazana ze Sphinxem. I to bardzo głośna... Ja tam na pewno nie pójdę na obiad... Fuj:(
    • Gość: motorniczy z ZG Re: Powstaje restauracja Sphinx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 01:28
      bo u nas w Zielonej Górze wszystko jest zenujace
    • Gość: hirohito Restauracja Sphinx - raj dla pedałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:45
      Nie wiecie, ze jest to sieć międzynarodowa, która postawiła na homosiów, jako
      swoją docelową grupę konsumentów.
      W Warszawie na rogu Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej obok Mc Donalda działa
      Sphinx i jeżeli jesteś niczego nie spodziewającym się normalnym gościem, to gdy
      trafisz tam nieświadomy sprawy, to możesz stać się obiektem awansów. Szczególnie
      musisz uważać, gdy chcesz udać się do WC.
      • Gość: Oliveira Re: Restauracja Sphinx - raj dla pedałów IP: *.ztpnet.pl 11.07.05, 16:21
        No tak, bo każdy pedał nie ma co robić całe dnie tylko czatować przy pisuarze
        by dossać się do członków porzadnych heteryckich obywateli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka