Dodaj do ulubionych

Instruktorzy nauki jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:26
Witam!
Szukam namiarów na dobrych instruktorów nauki jazdy w Motorexie.

Dzięki i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: juzek Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:30
      robilem niedawno tam prawko. u pani iwony. fajna byla. ale nawet najlepszy
      instruktor nie nauczy kazdego jezdzic..
      • Gość: Joanna Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:57
        To wiem, że nie każdego. Chodzi mi o instruktora, który umie przekazać swoją
        wiedzę.
        Nadal czekam na wpisy.
        • pilulka Re: Instruktorzy nauki jazdy 17.07.05, 15:42
          podnosze bo też się interesuje
          • Gość: Joanna Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:15
            No napiszcie coś! Błagam!
            • Gość: instruktor Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.07.05, 15:29
              ja moge Cie nauczyc jeździć ;-)
              • Gość: E Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 18.07.05, 16:11
                Koniecznie w Motoreksie? Mnie uczył Sławek Mańko-jednoosobowa szkoła nauki
                jazdy. Bardzo sympatyczny gość, a do tego chyba i skuteczny, bo teorię za
                pierwszym razem zdałam bezbłędnie a jazdę za drugim (na własne życzenie
                skopałam plac za pierwszym razem) i co najważniejsze dobrze się czuję za
                kierownicą. Najlepsze jest to, że Sławek nie zajmuje się niczym innym, to
                znaczy ma tylko tę szkołę, więc jest w pełni dyspozycyjny i można się z nim
                umawiać na jazdy jak się chce. telefon: 605 259 565
                • Gość: Joanna Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:02
                  W Motorexie już zaczęłam teorię. Daltego będę kontynuować i tam jazdy.
                  • Gość: carlam1 Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.245.81.adsl.skynet.be 18.07.05, 21:57
                    Polecam pana Wieczorkowskiego w Motorexie.Myslalam,ze nie nadaje sie 'za
                    kierownice',ale sprawdzilam sie jako kierowca!Cierpliwy,z poczuciem humoru,po
                    prostu polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka