Gość: Joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:26 Witam! Szukam namiarów na dobrych instruktorów nauki jazdy w Motorexie. Dzięki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juzek Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:30 robilem niedawno tam prawko. u pani iwony. fajna byla. ale nawet najlepszy instruktor nie nauczy kazdego jezdzic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:57 To wiem, że nie każdego. Chodzi mi o instruktora, który umie przekazać swoją wiedzę. Nadal czekam na wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
pilulka Re: Instruktorzy nauki jazdy 17.07.05, 15:42 podnosze bo też się interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:15 No napiszcie coś! Błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.07.05, 15:29 ja moge Cie nauczyc jeździć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 18.07.05, 16:11 Koniecznie w Motoreksie? Mnie uczył Sławek Mańko-jednoosobowa szkoła nauki jazdy. Bardzo sympatyczny gość, a do tego chyba i skuteczny, bo teorię za pierwszym razem zdałam bezbłędnie a jazdę za drugim (na własne życzenie skopałam plac za pierwszym razem) i co najważniejsze dobrze się czuję za kierownicą. Najlepsze jest to, że Sławek nie zajmuje się niczym innym, to znaczy ma tylko tę szkołę, więc jest w pełni dyspozycyjny i można się z nim umawiać na jazdy jak się chce. telefon: 605 259 565 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:02 W Motorexie już zaczęłam teorię. Daltego będę kontynuować i tam jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlam1 Re: Instruktorzy nauki jazdy IP: *.245.81.adsl.skynet.be 18.07.05, 21:57 Polecam pana Wieczorkowskiego w Motorexie.Myslalam,ze nie nadaje sie 'za kierownice',ale sprawdzilam sie jako kierowca!Cierpliwy,z poczuciem humoru,po prostu polecam! Odpowiedz Link Zgłoś