Dodaj do ulubionych

¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸

IP: 80.51.222.* 15.07.05, 07:41
¸,+°´°+,¸¸,+°´°+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´ZIELONA GÓRA°+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+¸¸,+°´°+,¸
¸,+°´°+,¸¸,+°KOCHAM´°+¸¸,+°´°+,¸¸,+°TO´°+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°MIASTO+¸¸,+°
¸,+°´°+,¸¸,+°ZIELONA GÓRA´°+¸¸,+°´°+,¸¸,ZIELONA GÓRA+°´°+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+¸¸,
¸,+°´°+,¸¸,+°´°+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+¸
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:48
      bardzo proszę o uzasadnienie, ale o konkretne :-)
      dla mnie zielonka, to prowincjonalne miasteczko w którym prawie nic się nie
      dzieje
      • Gość: :-) Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.07.05, 08:57
        prowincja to przede wszystkim nie jest pojęcie geograficzne. napisz nam, elu,
        co ty zrobiłaś, poza narzekaniem, że prawie nic się tu nie dzieje, żeby się
        właśnie coś zadziało? bardzo proszę o uzasadnienie, ale o konkretne :-)
        • irenka82 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ 15.07.05, 09:04
          ja tez lubie zielonke:)
          • Gość: zielek Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:16
            kocham to miasto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ela Do gościa :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:27
          no i tu się mylisz, jesteśmy miastem prowincjonalnym i to nie tylko w sensie
          odległości od stolicy,
          ale również w sensie administracyjnym i nie ma, co do tego żadnych wątpliwości.
          Dlaczego piszesz, że ja narzekam?. Ja nie narzekam, takie są w moim odczuciu
          fakty.
          Infantylnym, jest też stwierdzenie, „ co ty zrobiłaś”, jak Ty, to sobie
          wyobrażasz, anarchię masz zamiar wprowadzić -:)))
          Od podejmowania decyzji i działań zmierzających do rozwoju gospodarczego
          naukowego i kulturalnego miasta, mamy ludzi, którzy sami na siebie przyjęli ten
          obowiązek, i są za to odpowiednio wynagradzani, nikt nikomu łaski nie robi, my
          podatnicy płacimy im, za te usługi.
          Jeżeli o tym zapomniałaś(eś), to przypominam, że wszelkie działania
          prorozwojowe, muszą wyjść z ratusza: od prezydenta miasta, jego najbliższych
          współpracowników i radnych. Ja takich działań, niestety nie widzę :-(
          • Gość: VF Re: Do gościa :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:20
            Czy wg Ciebie, by kochac swoje miasto, owo musi spełniać jakoweś kryteria? Np
            bycia centrum kulturowym, przemysłowym itd? Nie można kochać ot tak, po prostu?
      • pijatyka Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´´°+,¸¸,+°´°+ 05.09.25, 20:32

Na gwoździa ten szlaczek ;)

• Gość: sarah connor Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: 80.51.222.* 15.07.05, 09:21
      Elu nie wypowiadaj sie bo nie jestes z Zielonej Góry tylko z Gorzowa! A to
      forum jest dla zielonogórzan wy macie swoje małomiasteczko forum gdzies tam....
      • Gość: lubuszanin Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 09:43
        Pytanie do gorzowian - jeśli tacy prawi i sprawiedliwi? Dlaczego na bydynku
        Lubuskiego Urzędu Wojewódzkiego mającego siedzibe w Gorzowie Wlkp. umocowany
        jest ponad dwumetrowy ( wykonany z metaloplastyki) herb Gorzowa , a nie herb
        województwa lubskiego.Co by powiedzieli, gdyby na gydynku Urzędu
        Marszałkowskiego wisiał takdyży herb Zielonej Góry. I pytanie do radnego
        sejmiku pana Woźniaka - tropiciela prawdy. Co pan na to?
        • Gość: :-) Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.07.05, 10:02
          chłopie, odpuść sobie, wyluzuj. czy od kolejnego herbu lubuskiego, flagi,
          wstążki, tablicy, tarczy, pomnika (czy co tam jeszcze wymyślą) przybędzie ci
          gotówki w portfelu? poczytaj coś, wyjedź, oderwij się od tego. a jeśli pan
          woźniak chce karmić swoje wrzody na żołądku herbami, to mu tego nie żałujmy.
          choć życie jest za krótkie, żeby się przejmować takimi pierdołami.
      • Gość: ela do sarah connor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:29
        No widzisz i tutaj dałaś(eś), popis swojego prowincjonalizmu, który
        przekształcił się w agresję. Wszak, to wielkie metropolie, są szeroko otwarte
        na przybyszów, a Ty zaciekle bronisz swojego zaścianka, przed przybyszami z
        zewnątrz :-)
        Jestem z Zielonej Góry i nie przeszkadza mi, że na tutejszym forum, piszą
        ludzie z innych miejscowości, wręcz przeciwnie, razi mnie, natomiast chamstwo i
        głupota, ale to już inna bajka.

• Gość: sarah connor Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: 80.51.222.* 15.07.05, 10:03
      ooo właśnie. Jak oni są tacy to my sobie tez powieśmy herb miasta! I nie
      potrzebnie wypruli napis Zielona Góra ze sztandaru!
    • Gość: sarah connor Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: 80.51.222.* 15.07.05, 10:13
      ale z drugiej strony, Gorzów to zana konkurencja dla Zielonej Góy. Oni nam
      niedorastają do pięt! Ja sie tam nimi nie przejmuje, niech sie dalej pienią!

P.S. a wiecie ze ludzie z Gorzowa przyjeżdzają do Auchan`a i Carefour`a w
      Zielonej Góze, na zakupy.
    • Gość: sarah connor Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: 80.51.222.* 15.07.05, 11:34
      A mi tez nie przeszkadza jak ludzie z innych miast pisza na tym forum, wręcz
      przeciwnie, tylko nie mają nikogo obrażac, pisać głupot itp. a ludzie z Gorzowa
      wchodzą tu tylko dlatego zeby ponażekac na Zieloną Góre, pobredzić troche i
      powiedzieć ze to Gorzów jest "stolicą" województwa

A ty chyba jestes z Gorzowa.
    • Gość: gosia m. Sara to jakiś przydupas z Knurowa - IP 80.51.222.* IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 17:32
      inetnum: 80.51.222.0 - 80.51.222.127
      netname: GMK-ELEKTRONIK
      descr: GMK ELEKTRONIK
      descr: UL. KOSMONAUTOW 18
      descr: 44-190 KNUROW
      country: PL

Czekaj wyślemy to info do twojego szefa - niech zobaczy co ty w pracy robisz.
    • Gość: sarah connor Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: 80.51.222.* 15.07.05, 18:41
      nie jestem z Knurowa! Nie wiem czemu mam taki IP, już wiele osób mi to mówiło
      ale z Knurowa nie jestem. Wysyłajcie sobie co chcecie.
      • Gość: gosia m. Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 20:46
        - Nie ma się czego wstydzic tego.
        - Wszak Knurów to miasto Dutka Jerzego.
        • pijatyka Re: Knurów to miasto Dutka Jerzego 10.07.25, 16:57

Dudka, jeśli już.

• Gość: sarah connor Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: 80.51.222.* 15.07.05, 21:06
      Kobieto ja nawet nie wiem gdzie jest Knurów. I nie jestem stmtąd. Ty sie mylisz
      a ja mam ubaw po pachy :D
      • Gość: gosia m. Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 21:20
        Knurów to takie fajne ślaskie miasteczko opodal Rybnika. Fajne bo raz tam byłam
        na super świetnej imprezie.
        No a ubaw to bedziesz miał z pewnoacią pod pachy albo i powyżej - od
        poniedziałku w górę.
        • Gość: resorak Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.ztpnet.pl 15.07.05, 21:57
          Jak się robi takie fale?
          • Gość: gosia m. Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 21:58
            jednym palcem
            • Gość: falubaz Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:10
              gosia spierd.... do koszofa ok?
              • Gość: resorak Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.ztpnet.pl 15.07.05, 22:13
                Jednym palcem!ale w co uderzać.Mi wychodzi prosta,,==+..o nie ale to
                proste .Dzieki...'''';;;;+***+;;;
              • Gość: gosia m. Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 22:56
                No wiedz zatem falubazie prostaku - czy jak ci tam - że nawet na zielonogórskim
                forum kultura też obowiazuje
                pzdr
                gosia - wawa
            • Gość: KLIENT GOSI [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:17
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: marek Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.media4.pl 15.07.05, 22:32
                hehhe
                a zaczęło się od"kocham zieloną góre"
                i po 10 wątkach to co zwykle
                nie możecie pojechać sobie a wakacje, tyle macie jeziorek i innych takich
    • Gość: sarah connor Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: 80.51.222.* 16.07.05, 11:26
      gosiu sprawdziłam, Knurów jest koło Gliwic.
    • Gość: zielonka Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°ZIELONA GÓRA+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.07.05, 18:21
      najpiekniejsze miejsce na Ziemi!!!
    • pijatyka ¸,+°´°+,¸¸,+°´°Zielona Góra+¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+ 15.05.25, 22:00

Ładny ornament ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka