Dodaj do ulubionych

Nieuczciwy Carrefour ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:36
Dlaczego do dzis (i dalej nic sie na to nie zanosi..) Carrefour zgodnie z obietnica nie wyremontował przejazdu kolejowego miedzy marketem a rondem?

dlaczego zgodnie z obietnica nie zamontował przy kładce dla pieszych windy dl osób niepełnosprawnych?
dlaczego owa kładka wciaż wygląda na niedokończoną, rażac nie tyle swoja brzydotą co betonową surowością...

jakie konsekwncje moze poniesc za nie wywiązanie sie z owych wczesniejszych ustaleń? co na to magistrat?
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo-kolo Re: Nieuczciwy Carrefour ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:44
      rzczywicie malo ze obrzydliwy blaszak na wstawili w centrum miasta to niewywiazali sie umowy... ja tam i tak nie kupuje..
      • demulgator Re: Nieuczciwy Carrefour ? 26.11.15, 12:23
        dlatego ja zawsze wybieram polo i nie mam żadnych wątpliwości www.polomarket.pl/ jest blisko, wszystko mogę na bieżąco sprawdzić i nie mam nigdy żadnych problemów, wolę czasem zapłacić 5 gr więcej za mleko i mieć wszystko pod domem w jednym miejscu i w dobrej jakości bo wiem że polski a nie jakieś g**** z zagranicy... masakra jak polska się sprzedała boli mnie to
    • Gość: Bylypracownikmarke Markety IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.05, 13:38
      A znasz uczciwy hipermarket?????????Jak nie przekręcą dostawców to pracowników
      albo kogoś innego......a wszystko to aby tanio i dużo sprzedawać.....
      • Gość: Adam ReGdzie jest Lewicki??????????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.05, 14:24
        Czy to wina Carfura że nie wyremontowano jeszcze przejazdu kolejowego chyba
        nie .Przecież to nasi urzędnicy powinni dbać o to żeby przejazd na Dąbrowki
        został wyremontowany.Co robią w tej sprawie Lewicki i Ronowicz nie wiem może
        odpoczywają tak sie namęczyli przy tej fontannie że poszli na urlop.
        • Gość: aaa Re: ReGdzie jest Lewicki??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:39
          Chodzi o to ze UM zawarl przed budowa z carreforem umowe ze ten w ramach "offsetu" zrobi ul. dąbrówki wraz z przejazdem kolejowym...o tych windach nie wspominajac
          • Gość: greg Re: ReGdzie jest Lewicki??????????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.05, 21:21
            To dlaczego nikt z urzędu nie interesuje sie tym przejazdem,za pare lat miasto
            wyremontuje ten przejazd za własne pieniądze które mogłyby pójść na lepszy cel.
            Ta ekipa jest tylko do wymiany gorszej już chyba nie może być.
    • Gość: piter Re: Nieuczciwy Carrefour ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.05, 21:36
      Carrefour ma teraz inne zmartwienie. Zalewają go wody podziemne. A budowlańcy
      mówili, że grunt słaby...
      • Gość: dzidzia Re: Nieuczciwy Carrefour ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:14
        a onstrukcja dachu tesz ponoc niepwna grozi zawalaniem przy duzym deszczu
        do tego ten okrobny beetonowy podjazd, masakra
    • Gość: Wali Szewski Re: Nieuczciwy Carrefour, czy madry inaczej UM? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.05, 23:28
      Jakie umowy takie CARREFOURy. Pogratulujcie obywatele swojej niemilosciwie
      ponujacej wladzy za jej wklad w umowe z CARREFOUREM. Jan Pietrzak zapytalby
      tak: "Czy to glupota byla czy sabotaz?" Szykuje sie nam nastepne 2
      miesiace "jazdy" z piana na ustach. Nastepne miliony pójda w bloto. Ale cóz to
      co to wladze obchodzi ze to sa nasze pieniadze. Miejmy do siebie pretensje bo
      ta wladza jest z naszego wyboru. A na koniec mam pytanie do zielonogórskich
      kierowców. Jak wam sie od 1,5 miesiaca jezdzi po ul. Strzeleckiej. Dzisiaj
      zauwazylem kilku bladych panów z jakas maszyna. Zrobili nastepne dziuru i
      kilka "kopców kreta" i sobie pojechali. A to ulica policyjna, wiec mam
      propozycje dla policji zielonogórskiej zeby dla dobra nas wszystkich i
      zawieszenia naszych aut prewencyjnie aresztowala za zagrozenie zycia osoby
      odpowiedzialne z UM i ZWiK. Wskazuje na pewniaka kilka nazwisk na litere L, R
      czy M. A na koniec smutna pointa. W normalnym miescie gdzie zyja normalni
      ludzie pod Urzad Miejski przyjechaloby pewnego dnia kilkuset wkurzonych
      kierowców z autami i chociaz potrabili by lub poblokowali urzad toby sie te
      najwyzsze moze chociaz zawstydzily i publicznie przeprosily mieszkanców za ten
      (przepraszam ale powiem dosadnie) burdel na kólkach. A oni nie dosc ze wstydu
      nie maja to mam wrazenie ze maja nas w duzym powazaniu. Moze jednak zrobimy
      Panowie kierowcy maly zlocik bo moze te urzedniki nie wiedza ze nam jest zle bo
      oni nie maja az takiego rozumku zeby zastanowic sie nad zwiazkiem przyczynowo-
      skutkowym swoich dzialan. Moze wreszcie ktos dostanie po premii po pieniadzach
      a nie dodatkowe nagrody za beznadziejna robote.Niech ktos ruszy rozum a nie
      tylko uszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka