Gość: :-) IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.07.05, 17:52 "Tym forum opiekuje się arwena." nie żałuj miecza na rikiego, karolka i innych ich ziomali, nie tylko geograficznych, ale przede wszystkim intelektualnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buhahahahahahahaha [...] IP: *.ztpnet.pl 27.07.05, 18:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druchBoruch Re: jestem pod wrazeniem !!! PZDR IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.07.05, 18:56 Wyrazy głębokiego współczucia! Jednocześnie uroczyscie przysięgam, że nie będę dawał powodó do krzywienia się na mnie ze względu na łamanie regulaminu forum. Słowo Harcerza! kiss kiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Brawo Arwena! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 20:42 brawoooooooooo!!!!!!!!!!! iksowi wara !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Serdecznie gratuluję 28.07.05, 08:32 a dziekuje:) na razie teoretycznie, bo albo ja czegos nie widze albo jabbur czegos nie odhaczyl;) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: Serdecznie gratuluję IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 11:32 nie wahaj się ! /torsyjnie :-)/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******** Arwena IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 22:07 :: Arwena :: "Córka Elronda i wnuczka Pani ze Złotego lasu, Galadrieli, Arwena uważana jest za najpiękniejszą spośród wszystkich istot. Ma włosy ciemne niczym rzeka w nocy, a oczy szare jak bezchmurne nocne niebo i błyszczące niby gwiazdy. Przeżyła tysiące lat, i podobnie jak ojca, przepełnia ją mądrość wielu pokoleń. Mimo to kocha śmiertelnego mężczyznę. Była wychowana przez elfów w Złotym Lesie Lothlorien, ale gdy powróciła do Rivendell - domu ojca, ujrzała i pokochała Aragorna syna Arathorna. Teraz zaś staje przed wyborem. Jeśli podda się woli ojca, opuści Rivendell i wyruszy za morze do Nieśmiertelnych Krajów. W przeciwnym razie musi - podobnie jak kiedyś Luthien - wyrzec się nieśmiertelności i spędzić resztę życia jako żona zwykłego śmiertelnika. Arwena nosi drogocenny kamień, zwany Gwiazdą Wieczorną. Klejnot uosabia nie tylko jej dobroć i urodę, ale także długowieczność. Wręczając kamień Aragornowi, żeby nosił go podczas wyprawy do Krainy Cienia, Arwena oddaje mu również swoje serce i życie." Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Arwena 30.07.05, 12:45 no ladne. nie darmo ksiazka stulecia. chyba znow ja przeczytam, wakacje to dobry czas. polecam mowa o 'wladcy pierscieni' (bo istnieja rzeczy, ktore sie filologom nie snily;) Odpowiedz Link Zgłoś