Gość: Mercedesem tarasuj IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 21:54 Lekarze tarasujcie swoimi Mercedesami droge!!! W poprzek ustawiajcie!!! I tak zaraz po strajku bedziecie wymieniac na nowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: Lekarze wyjdą na drogi IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.07.05, 23:17 Tak jest burżuje! Blokujcie! Wkur...cie Bogu ducha winnych kierowców, którzy wam koperty przynoszą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK NOWA OBRONA PIEROZKA? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 23:31 Lekarze - nie widzicie, ze to Pirozka probuja obronic ta blokada drog.Nagle dzien przed Rada Spoleczna w sprawie odwolania Pierozka i powolania Hatki takie protesty? A wczesniej nie pasowal termin? Kto tu znowu pogrywa Wami Lekarzami? Przecierz Radkiewicz to lekarz rodzinny Pierożka i jego byly pracownik z Polikliniki. Lekarze jedne - protestujcie ale w slusznej sprawie np. zniesienia konkursow ( tak jak zniesli w POZ). Stary uklad sie Wami posilkuje, rekami - Porozumienia Zielonogorskiego.Przyjscie Hatki rozwali ten stary finansowy uklad kontraktow tylko dla Swoich. MYSLEC WIECEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz BLOKADA ODWOLANIA PIEROZKA IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 23:58 E - to ja nie ide na ta "blokade odwolania Pierozka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: BLOKADA ODWOLANIA PIEROZKA IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.07.05, 00:05 Racja tu nie chodzi o pieniadze! Tu chodzi o tego Pierozka! Ale to sobie dobrze wymislili! Ale dlaczego Porozumienie Zielonogorskie jest za tym pierozkim? Przecierz walczyli z nim! O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: NOWA OBRONA PIEROZKA? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.05, 00:08 Posluzyles sie nickiem , ktorego ja uzywam w tej dyskusji!!!!! Moze to kogos wprowadzic w błąd....... to przerażające jakie pokłady nienanawiści drzemią w ludziach i jakie demony wychodzą na światło dzienne gdy pozostaje się anonimowym.Nie chce mi się z wami gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz ze szpitala ja nie bede protestowal !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:28 Dyr. Taborski boi sie o swoja posade - jak padnie szpital to i jego managerska pensja rowniez. Dlatego zwoluje wszystkich dotychczas poniewieranych pracownikow: pielegniarki zarabiajace 900 pln miesiecznie i lekarze ze szpitala z pensja 1200 pln miesiecznie... Hehe, kto pojdzie na ulice? Ja nie, ja swoich pacjentow nie opuszcze, a dodatkowo dupy dyrektorowi oslaniac nie bede! Wiecej nasz szpital w ZG skorzysta jesli w 2006 roku beda mniejsze kontrakty nizli przez kolejnych 6 lat rzadow obecnego dyrektora :( Nas w ZG nie stac na rozwalke szpitala jakiego to dokonal nasz milosciwy dyrek Taborski we Wrocku (szpital i bank rozwalkowal - fachowiec od 7 bolesci)). Daltego nawoluje: pan Taborski "go home"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: ja nie bede protestowal !! IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.07.05, 08:12 Taborski jest ok.To Pierożka probuja obronic.Pierozek nie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbapapa Taborski - to wrocławski kolejarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:02 Zapytajcie o kwalifikacje "menadżerskie" waszego bożyczcza i jego karierę zawodową, tą oficjalną i tą prawdziwą. Nikodem Dyzma służby zdrowia. Zrozumiecie dlaczego tak broni ppłk Pierożka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierozek z jagodam Re: Lekarze wyjdą na drogi IP: 213.172.177.* 29.07.05, 12:46 Nie mówcie o inflacji, bo ta jes na bardzo niskim poziomie i nic nie zapowiada, aby miala wzrastac. Sądząc o nastawieniu Rady Polityki Pieniężnej - w tym zakresie przynajmniej - nie ma sie co powoływać na haslo straszydlo "inflacja". Mnie sie wydaje, ze jak pojdziecie na ulice to i tak w sluzbie zdrowia nie bedzie wiecej pieniedzy na leczenie, ani dla Was drodzy lekarze i drogie pielęgniarki. Na tej calej zabawie ktos probuje ugrac swoje sprawy. LEKARZE DO LECZNIC, STUDENCI NA STUDIA, ROBOTNICY DO FABRYK, a cala reszta do kuchni pierozki z jagodami lepic. mniam mniam ;) ktos juz jadl? ze smietaną i cukrem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: Lekarze wyjdą na drogi IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:54 Dokładnie 4 lata temu trwała kampania wyborcza. Wszyscy - jak barany - głosowaliście za SLD, który miał w swyych planach tak naprawić służbę zdrowia, że już w 2002 r wszystko miało być cacy. Więc dziś - odmawiam wam - lekarzom, pielęgniarkom i pacjentom - prawa do jakiegokolwiek protestowania, pyskowania. Mogliście się zastanowić wtedy - w 2001r. Mieliście w ręku potężną władzę - kartkę do głosowania. Wielu z Was (ok. 50 %) nie stawiła się do wyborów. A z drugiej połowy - też połowa zagłosowała za oszołomami z LSD. - Czyli razem 75 procent. Dziś - po niecałych 4 latach - wszystko pozamiatał Miller z Łapińskim. Powtarzam: wy - elektorat SLD, i wy - któryście olali wybory - nie macie dziś prawa napisać nawet przecika protestu. Odmawiam Wam tego prawa. Żryjcie g..., którego sami nawarzyliście! Wybraliście ich sobie - to teraz ponieście łaskawie konsekwencje tego. Blokować to sobie możecie wejście WC w swoim lokalu. I chwatit - jak mawiał tow. Dzierżyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Lekarze wyjdą na drogi IP: *.visp.energis.pl 29.07.05, 15:46 Biedny mały człowieku, to zupełnie nie chodzi o przedstawicieli służby zdrowia, ale o ciebie. Gdzie pójdziesz jak będzęsz chory? Może do kliniki rządowej? Jeżeli TAK, to przestaj jątrzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac Re: Lekarze wyjdą na drogi IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.07.05, 21:15 lekarzom powodzi sie bardzo dobrze.luksusowe samochody, nieruchomosci kupowane w roznych miastach. Na droge wyjda z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastru Re: Lekarze wyjdą na drogi IP: *.sptelek.com.pl 29.07.05, 22:35 Panowie Wam w głowach tylko pieniądze.Czasem mam wątpliwości czy Wy jeszcze jesteście lekarzami?Wiemy wszyscy że aktualnie zarabiacie jak na nasze warunki nieżle.Wy chcecie pod względem zarobków dorównać lekarzom z zachodu.Rozważcie jakie dochody z pracy lub pobieranej emerytury mają wasi podopieczni.Zastanówcie się również ile zarabiali wasi koledzy którzy aktualnie sa na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Re: Lekarze wyjdą na drogi IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.05, 00:02 Lekarze rodzinni w Polsce zarabiaja wiecej niz lekarze w Niemczech.swego czasu o prace w Niemczech staral się neurochirurg Miłek.Ogłosił w Gazecie że bedzie zarabial ok. 8000 złotych miesiecznie ( po przeliczeniu ok.1800 Euro ) tyle ile lekarz rodzinny w Polsce na reke. Pomylil sie troche bo rodzinny w Polsce ma po odliczeniu kosztow na rekę ok. 15 000 zł. prawie dwa razy tyle. Miłka nie przyjeli do tych niemiec ale przynajmniej wyjasnił Państwu ile zarabiaja Polscy lekarze rodzinni i np. neurochirurdzy w Niemczech. Miłek to bardzo bliski kolega Sapy i Tylewicza.To dziwne ze nie sklamal ale on juz taki jest.Akordeonista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imp Ale te drogi to pod Sejmem blokujcie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.07.05, 18:34 bo jak tu zablokujecie to miejscowym krwi napsujecie a oni nawet tego nie zauważą... A jak spod Sejmem nie będą mogli wyjechać to zaraz sie zainteresują. Odpowiedz Link Zgłoś