verdiprati 18.08.05, 22:23 Przecież LSD nie popiera rządu Belki, więc skąd Cimoszenko tak dobrze poinformowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kjh ADB ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.05, 22:30 O co tu chodzi z tym ADB ? I co on taki pewien ze mu nie postawi ? Zarzutów. Ta niezależna prokuratura. Pewnie jest niewinny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Po tej drodze to tera wszyscy kandyd beda jezdzic IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.05, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Po tej drodze to tera wszyscy kandyd beda jez IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.05, 23:07 Ta pseudo komisja orlenu podstawiła mu świnie ale ludziska są nie głupie i już Cimoszewsz znowu wyszedł na prowadzenie w sondażach.Dla mnie dobrze że Kaczory oszołomy tracą.Tusk też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyłośniczy Re: Po tej drodze to tera wszyscy kandyd beda jez IP: *.rafisklaget.no 18.08.05, 23:21 Łosiu, sondaże, które dzisiaj podano są zwykłą manipulacją. Są to sondaże przeprowadzone 2 tygodnie temu i opublikowane już ponad tydzień temu. Za rządów Cimoszenki i Kwasa, rozkradziono cały majątek narodowy, to był szereg lat afer, a niestety większość z nich nie ujrzała światła dziennego. Przez ostatnie lata sprzedano za bezcen cały majątek tego kraju. Kilka procent cwaniaków i złodziei stało się nową klasą panów. Celowo nie przeprowadzono ustawy reprywatyzacyjnej, aby kombinatorzy z układami mogli przejmować nieruchomości. Teraz po uchwaleniu tejże ustawy, to my szarzy podatnicy będziemy finansowali odszkodowania, które wypłacane będą z budżetu, gdyż majątkami już się zaopiekowano. Za rządów czerwońców znowu zaczęła obowiązywać zasada: Pracujcie ciężko i efektywnie, abyśmy my mogli mieć lepiej. Czerwoni czy wygrają, czy też nie, śmieją nam się w oczy, bo przejęli wszystko, a my możemy pracować na emeryturę, która pozwoli nam wykupić bilet na Śląsk, gdzie będziemy mogli przerzucać górnicze śmietniki :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapslarz Re: Po tej drodze to tera wszyscy kandyd beda jez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:08 Czy Pan aby nie za dlugo sluchal przemowien swojego guru Romana G. , ze Pan taki jednostronny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Re: Po tej drodze to tera wszyscy kandyd beda jez IP: *.obrme.man.zgora.pl 19.08.05, 09:04 Oj! SLDUP Lew, czy raczej LEWY ma porażenie "PRWDĄ INACZEJ" czwartego stopnia. Nie jest świnią ten co robi przekręty, tylko ten co je ujawnia. Przecież gdyby nie było takich cwaniaczków SLDUP-ich jak: CIMOSZENKO, KWAŚNINKO, KWAŚNIENKA, BELKIENKO, MILLERENKO, JANIKIENKO, OLEKSENKO, to nie byłoby problemów. Wszyscy oni są spadkobiercami mateczki PZPR i jako dzielna brać studencka należeli do Zrzeszenia Sowieckich Patriotów. A tam bez łgarstwa nie można było funkcjonować. Oni po prostu inaczej nie umieją. Taka ułomność i kalectwo. Politowania godni, a nie wywlekania ich niecnych postępków. Co za ludzie, nie widzą jacy oni są świetni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Jak Włodzio wysiadła z lymuzyny... - relacja IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.05, 23:39 Wszedł na deptak przy muzeum jakieś 14.15. Moja stara i ja siedzimy tam na ławce i liżemy lody. Każdy swojego. Stara mówi - te patrz to ten z telewizyji przyjechal. - No - mówie - ten od majętnych zaznań. On ledwie wszedł na ten nasz deptak i juz komóra do ucha. Idzie i człeka nie widzi. Napoleon ci. Udaje ze nikogo nie ma. A mina u niego jak u zubra. Moja stara na to - baldachim by mu ponieśli to by sie bufon jeszcze bardziej dowartościował tą komórą. Fajny był tez ten z Boru co przed nim zapylał. Gnat mu spod marynarki wystawał jak siekierka. Wzrokiem zabijał. Ja sie na nich patrze a moja stara mnie szturcha - co się tak patrzysz jak w obraz, - popatrzysz se w telewizyi. Liż tego loda szybciej bo ci kapie. - No - przytaknąłem - lód faktycznie mi kapał... na spodnie. I tak to wlasnie pzrez tego Włodka się oklakałem jak nigdy. A stara jeszcze wieczorem mi te spodnie wypominała. Ja tylko teraz sie modle żeby ona tego nie czyniła za każdym razem jak Włodek sie na ekranie pojawi. Najlepij by było jakby sie juz nigdzie nie pojawił. Bo wiecie, moja stara jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 07:11 Przyjechał sprawdzić,czy Zielona Góra to nadal Czerwona Góra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS MOGLISCIE PRZYJSC NA SPOTKANIE !!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 08:09 Ci co tu sie wypowiadają to na spotkaniu zapewne nie byli, bo teraz pisalibyscie cos innego. Aż zal ze mamy w kraju tak mało doinformowanych ludzi którzy zamiast przyjsc na spotkanie zadac pytanie, napinaja sie przed komputerem i wypisują bzdury. CIMOSZEWICZ I TAK WYGRA, BO CAŁA TA SPRAWA Z JARUCKA TO EWIDENTNA MANIPULACJA, KSERO ZROBIONE 20 KWIETNIA 2002 ( W SOBOTE) GDZIE SEJM I MSZ JEST ZAMKNIETE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Re: MOGLISCIE PRZYJSC NA SPOTKANIE !!!!!!!!!! IP: *.obrme.man.zgora.pl 19.08.05, 08:32 CIMOSZEWICZ I TAK WYGRA, BO CAŁA TA SPRAWA Z JARUCKA TO EWIDENTNA MANIPULACJA, KSERO ZROBIONE 20 KWIETNIA 2002 ( W SOBOTE) GDZIE SEJM I MSZ JEST ZAMKNIETE. Głupota i naiwność - choroby objawowo identyfikowalne po czasie. Pisze KRIS: "...TA SPRAWA Z JARUCKA TO EWIDENTNA MANIPULACJA," - tak CIMOSZENKI i PIEKARENKI, a ostatnio też NAŁĘCZOWIENKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: MOGLISCIE PRZYJSC NA SPOTKANIE !!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.05, 08:55 Powiem szczerze mam swoje lata obserwuje polityke od kilkunastu lat, nie lubie SLD,ale nie moge patrzeć jak Cimoszewicza wrabiają podkładają mu świnie,i to kto ludzie na których chce głosować ci prawi co nie kradną uczciwa prawica>Podejmuje więc wybór choć nienawidze SLD głosuje na Cimoszwicza bo facet mi sie podoba.Nie lubie PSL /ta partia to totalna porażka/ ale musze głosować na Zycha bo on coś zrobi dla naszego miasta to wiem napewno.Choćby przypilnuje S-3 żeby nie skręciła za bardzo na wschód.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: MOGLISCIE PRZYJSC NA SPOTKANIE !!!!!!!!!! 19.08.05, 09:15 Może rzeczywiście podkładają mu świnie, rzeczywiście ta sprawa z Jarucką nie wygląda jednoznacznie, ale to ma już niewielkie znaczenie - wystarczy sprawa akcji, bez względu na to, jak ją zinterpretujemy (pozyczka, czy działanie na zlecenie), to i tak wychodzi, że działał nielegalnie: albo unikał PCC, albo świadczył usługi maklerskie bez zezwolenia. Zresztą nawet, gdyby zrobił wszystko lege artis, to dlaczego Cimoszewiciątka same nie zainwestowały, tak jak robią to miliony Amerykanów (i nie tylko), wielu z nich inwestuje także w Polsce i jakoś nie potrzebują pośrednictwa ministrów? Czyżby "insider info"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: MOGLISCIE PRZYJSC NA SPOTKANIE !!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.05, 15:49 Pracuję jako księgowa w prywatnej firmie. Moim obowiązkiem jest m.in. tworzenie takich kwitów, aby nie pokazywały rzeczywistości, lecz to, co mają widzieć władze. W papierach u mnie zawsze wszystko gra. Szef ma więcej zysków a fiskus mniej podatków. Trzeba umieć robić papiery. W razie kontroli też mówimy: "a ma pan na to dokumenty?" Więc nie mówcie mi, że ten WC to ideał. Ja - ze swego podwórka wiem, że jest to tylko kwestia odpowiedniego pisarza. I po sprawie. Na obronę swego tyłka też mam niejedno ksero. Gdy zajdzie potrzeba, wyciągnę, a szef będzie na cały świat ryczeć: "Ona to sfabrykowała" I komu będzie wiara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Re: MOGLISCIE PRZYJSC NA SPOTKANIE !!!!!!!!!! IP: *.obrme.man.zgora.pl 19.08.05, 09:24 CIMOSZEWICZA wrabiają!!! To nieudacznik w czystej postaci: 1. ukradli z MSZ dyski twarde z komputerów - znalazł Urban - ciekawostka? 2. zaginęło fksymile w MSZ - co robił Cimoszenko? Nie wiemy. Gadał z żubrem? 3. nie umie wypełnić zeznania podatkowego - prawnik, doktor (kto mu dał doktorat?) - ciekawostka? 4. nie wiedział, że Polska importuje gaz i ropę w prawie 90% - premierem był i nie wiedział? Straszno i śmieszno!!! KOMPETENCJE ZERO. Jakby został prezydentem, to pewnie wydał by jakiś "zarządzenie", np. aby Polacy się ubezpieczyli. Znamy i tego pomysła. Ale od nieodpowiedzialnych ludzi należy się ubezpieczać wcześniej - nie dawać im władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Re: MOGLISCIE PRZYJSC NA SPOTKANIE !!!!!!!!!! IP: *.obrme.man.zgora.pl 19.08.05, 08:44 Optymista KRIS pisze: "...CIMOSZEWICZ I TAK WYGRA,". Nie wiem tylko w co? Może w popularnego wśród komunistów cymbergaja lub bambuko. W te gry oni są dobrzy. Ale gdyby pies zżarł to wszystko co mówi Cimoszenko i reszta SLDUP-ów -"TAKĄ PRAWDĘ INACZEJ", to by zdechł natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: MOGLISCIE PRZYJSC NA SPOTKANIE !!!!!!!!!! IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:50 O co ludzie proszą Boga najrzadziej, prawie nigdy? - o ROZUM. Każdy z nas - ludzi, a zwłaszcza Ty - jesteś przekoany, że brakuje Ci urody, pieniędzy, szczęścia ...etc, ale o rozum nie prosisz Pana. Sam pomyśl, czy powinieneś. Teraz zacytuję Ci, jak bawili się towarzysze, w Tym także Cimoszewicz, jeszcze kilka, kilkanaście lat temu: "Gdy mówię że nie dam, to nie dam. Natomiast gdy mówię, że dam, to mówię" Wierzysz, że ten Twój idol chociaż palcem w bucie kiwnie o S-3? Gratuluję zatem naiwnośći. Albo nieznajomości sposobu działania wybieranych przedstawicieli narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW.CIMOSZENKO.INF WWW.CIMOSZENKO.INFO IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 10:00 www.cimoszenko.info cała prawda,całą dobę Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski "Swietna" ta relacja wyborczej!!!No i te pytania!! 19.08.05, 12:12 "Swietna" ta relacja wyborczej!!!No i te pytania!!Zwlaszcza Pana (czyt.obywatela) Zuba!!! |No i ta odpowiedz kandydata na prezia...Ale tu chyba cimoszko nie musial klamac?No ale wazne ze zrobili ci co musieli, sobie zdjecia z Cimoszka...Nastepne moze juz beda w pasiakach... A gdzie to redaktor studiowal takie formy relacji...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąbel Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:00 >Mieszkańcy zadawali pytania. Lesław Zub pytał dlaczego listy ze Słubic idą do Frankfurtu trzy dni. - To nie zależy od żadnej ustawy tylko od tego jak działa poczta - odpowiedział marszałek.< DOOOOOBREEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZESIEK Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 15:17 Bo on był podstawiony ten Zub !!! Kandydata na prezydenta pytać o działalność poczty !!! BUHAHAHAHAHAHA !!! To tak jakby u fotografa chleb kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąbel Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:32 >Oglądał m.in. Wielki Kanion pokazywany na telewizorze w najwyższej jakości cyfrowej - Coś niesamowitego, nigdy czegoś takiego nie widziałem - zachwycał się i zapowiedział ze w Warszawie będzie przedstawiał ADB jako przykład świetnie działającej firmy.< To też jest NIIIIEEEEEEEEEEEEZŁEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąbel Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:40 A to : >Na deser było spotkanie z mieszkańcami Zielonej Góry, którzy przywitali marszałka oklaskami i przez 45 min. ze skupieniem słuchali jak przedstawiał swoją ocenę kraju - Nie jesteśmy przegranym społeczeństwem. 16 lat od transformacji nie jest zmarnowane, choć wiele rzeczy można było zrobić lepiej - mówił Cimoszewicz. < Dla mnie bomba, tylko zastanawiam się czy to nie czsem T.Drozda , a nie poważny kandydat na... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.05, 16:55 Może Cimoszewicz nie jest idealnym kandydatem ale kto jest lepszy bo ja takiego nie widze mam głosować na Giertycha czy Kaczora ???Cimoszewicz jest rozsądny a że go wrabiają w rózne rzeczy to normalna brudna gra wyborcza ja osobiście nie dam się na to nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 16:59 tak tak Cimoszewic zostanie prezydentem i benda mu mowic "drugi" Zajebisty kandydat na utrzymanie starych ukladow (biznes + mafia+polityka) Brawo Brawo!!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze 19.08.05, 16:59 Gość portalu: rex napisał(a): > Może Cimoszewicz nie jest idealnym kandydatem ale kto jest lepszy bo ja takiego > > nie widze mam głosować na Giertycha czy Kaczora ???Cimoszewicz jest rozsądny a > że go wrabiają w rózne rzeczy to normalna brudna gra wyborcza ja osobiście nie > dam się na to nabrać. Juz sie dales nabrac... Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze 19.08.05, 16:59 No niezla relacja!!!Niczym ze spotkania z indianinem w Droszkowie, albo jak kiedys z 'ciekawym' czlowiekiem!!!Ale jaja se chyba wyborcza zrobila!!! REDAKTOR!!!Gdzie ten REDAKTOR co tak ladnie pisze!Dawno sie tak nie ubawilem czytajac te relacje!!! Ale z drugiej strony co ma do powiedzenia ten palant cimoszko...Jakos to redaktorzyna musial opisac...Jak kazali!! U mnie bdb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ile? Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:58 A ile idą w Niemczech. Zapytaj Niemców. Ja wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laxigen Cimoszewicz - jaki jest naprawdę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:51 Skopiowane z Onetu - autor "analityk". mętna woda analiza PRZECZYTAJ KONIECZNIE!!! poplątane znaczy dobre' 1. Miał akcje, Orlenu, ale ich nie miał, bo były córki 2. Kupił je w ofercie pierwotnej, ale ponieważ nie mógł tego zrobić to kupił je na rynku wtórnym 3. Miał na to pieniądze, ale ponieważ ich nie miał to brał kredyt, (bo jak wierny ubogi jest) 4. Sprzedał je w styczniu, 2002 ale ponieważ chciał w grudniu 2001 to tak naprawdę sprzedał je w grudniu 5. W deklaracje ich nie wpisał, bo wypełniał je według stanu na kwiecień (a jak wiemy sprzedał je w styczniu, czyli w grudniu). Kiedy pisał o akcjach Agory to wydawało mu się że jest rok 2001 i już miał skrobnąć o Orlenie kiedy przypomniał sobie że jest rok 2002 6. Zrobił korektę swojej deklaracji z tym, że niczego nie poprawiał, bo pytania były niestosowne 7. Zatrudnił wariatkę jako asystentkę i dał jej do wypełnienia swoje deklaracje, ale nie dał ich, bo to wariatka 8. Deklaracje wszystkie są, ale oczywiście niektórych nie ma, bo w styczniu znaleziono je w domu wariatki 9. Pozostawiał wzory swych podpisów w jakichś komitetach (na wszelki wypadek jakby ktoś chciał mieć upoważnienie Ministra Spraw Zagranicznych 10. Podpisy są jego, ale on ich nie składał, składała je pieczątka z komitetu 11. Pieczątka była, ale się zmyła i niewiadomo gdzie jest (ostatni raz widziano ją w plecaczku 12. Pełnomocnictwa okazały się oryginalnie sfałszowanymi kopiami Wszystko to w przypadku człowieka, który całe życie siedział w PZPR i SLD i jednocześnie jest ponadpartyjny, wycofał się z polityki, ale jest marszałkiem i chce być prezydentem, układa się w bardzo logiczną całość. ~analityk, 2005-08-21 09:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie martw się! Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:28 Wasserman, giertych, midowicz, Maciarewicz zadbają o to, zeby wymyślać kolejne "przekrety" Marszałka. I tak będzie do wyborów prezydenckich. Potem ewentualne procesy za zniesławienie, ale kogo to będzie obchodziło? Na marginesie, jakim cudem szyfrogramy polskich placówek dyplomatycznych z Ministerstwa Spraw Zagranicznych znalazły się w styczniu w prywatnym domu Pani Jaruckiej? Tak zachowują szpiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Służba Bezpieczeństwa 1980-9 nazwiska daty urodzeń IP: *.wmc.net.pl 21.08.05, 20:49 Na stronie www.tw_sb.er.pl ujawniono dane osobowe byłych funkcjonariuszy służby bezpieczeństwa oraz osoby z aparatu państwowego którzy z nimi współpracowali.Zobaczysz tam miejsca ich pracy ,imie i nazwisko ,datę urodzenia oraz imię ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Służba Bezpieczeństwa 1980-9 nazwiska daty ur IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.08.05, 21:15 Jakie to łatwe w naszym kraju kogoś oczernić bez podstaw.Brudna nasza kampania wyborcza oj brudna.Podobno każdy dobry polityk ma kogoś od brudnej roboty.Czy Tusk ma Miodowicza a Kaczor Wasermana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hero Re: Służba Bezpieczeństwa 1980-9 nazwiska daty ur IP: *.rafisklaget.no 21.08.05, 21:31 Niedaleko pada jabłko od jabłoni... wiadomosci.onet.pl/1,15,11,13774769,38902881,1749942,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny chory! Re: Służba Bezpieczeństwa 1980-9 nazwiska daty ur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMOK WAWELSKI Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:14 Zapraszam na stronę krakowską z wątkiem "kto bez winy nich rzuci kamieniem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMEK Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 21.08.05, 21:30 Oświadczenie majątkowe Włodzimierza Cimoszewicza wywołało wielką burzę. Śledczy zarzucili mu, że zataił prawdę lub jej nie podał w dokumencie złożonym w kwietniu 2002 r. w Sejmie. Co zrobi prokurator i prawy śledczy Zbigniew Wasserman z PiS, czy niezwłocznie pobiegnie do prokuratury i doniesie na swojego szefa – prezydenta Warszawy Lecha Kaczyńskiego. W oświadczeniu majątkowym za 2003 r. kandydat PiS na prezydenta „pomylił się” i nie wpisał 140 tys. zł, jakie zarobił jako poseł na Sejm i prezydent stolicy. W sierpniu 2003 r. Lech Kaczyński wpisał w oświadczeniu majątkowym w rubryce „inne dochody osiągane z tytułu zatrudnienia lub innej działalności zarobkowej” 6034,98 zł. Tymczasem w PIT kwota jego zarobków wyniosła 147 829,93 zł. A INNI Konstanty Miodowicz (PO) – w 2000 r. wziął kredyt na zakup domu w wysokości 120 tys. zł w PKO BP (oświadczenie z października 2001 r.). W oświadczeniu z kwietnia 2003 r. kredyt wynosi 130 tys. zł i został zaciągnięty w Pekao SA. o Andrzej Grzesik (Samoobrona) – w oświadczeniu z kwietnia br. podał, iż osiągnął w ub. roku ze swojego 119-hektarowego gospodarstwa przychód w wys. 130 tys. zł, a dochód – 15 tys. 200 zł. W deklaracji wypełnionej na koniec kadencji Sejmu przychód z gospodarstwa w ub.r. podskoczył do 140 tys. zł, ale dochód spadł o 1/3 – do 10 tys. zł. W oświadczeniu za 2002 r. „przez nieuwagę pominąłem wartość diety parlamentarnej 26.940 zł”. o Antoni Maciarewicz 2001 r. jego mieszkanie było bezcenne. W roku 2003 powierzchnia jego zmniejszyła się z 60 do 55 mkw. o Donald Tusk, kandydat na prezydenta PO – w oświadczeniu z kwietnia 2003 r. wpisał zaniżoną wartość nieruchomości, zamiast 200 i 100 tys. zł, podał 20 i 10 tys. zł. o Ojciec Romana Giertycha –Maciej, kandydat na prezydenta LPR – w swoim oświadczeniu za 2002 r. zapomniał wyszczególnić 4,5 tys. zł z tytułu tzw. trzynastek za pracę wykonywaną przed wyborami do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.rafisklaget.no 21.08.05, 21:53 Zamknąć ich wszystkich, zaczynając od Cimoszenki kończąc na Giertychu. wiadomosci.onet.pl/1,15,11,13774769,38902881,1749942,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaucho Ignorancie proszę nie manipulować faktami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:02 Dlaczego opisując casus Kaczyńskiego nie dodałeś, że taką pomyłkę popełniło chyba 50% posłów oraz 50%prezydentów miast ( w tym również z sld). www.radiozet.pl/rozmowy.htm,4040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nockaut Re: Ignorancie proszę nie manipulować faktami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:06 Ten list z Krakowa to ciężki nockaut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaucho Re: Ignorancie proszę nie manipulować faktami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:07 Post był kierowany do ignoranta- Romka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Obiecanki-cacanki! IP: *.ztpnet.pl 21.08.05, 22:24 Cimoszko zostanie prezydentem,S-3 "pójdzie" przez Poznań i Wrocław, Lubuskie zlikwidują itd... Tak to juz ci u nas jest....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu my Re: Obiecanki-cacanki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:30 Czy ten blog jes śmieszny? galba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58197 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.crowley.pl 23.08.05, 16:34 "W towarzystwie Janusza Szajny, dyrektora firmy" Szajna to PREZES firmy... "przyglądał się pracy pracowników" "Testował też nowoczesnym sprzętem. " No comments... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 05:56 Lewicowy "Przegląd" ujawnił kulisy "afery Jaruckiej". Zmontował ją wg tygodnika na podstawie fałszych dokumentów Konstanty Miodowicz. człowiek Donalda Tuska, kandydat do sejmu z kieleckiego. "Człowiek z zasadami" musiał o tym wiedzieć. Artykuł odsłania cynizm i bezwzględność w walce o władzę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik2 Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 24.08.05, 06:58 Co polecasz? Przegląd? SLD-owski tygodnik? Napisali tak jak im kazano napisać. Partyjny nakaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 10:09 podoba ci się styl komisarzy ? a myślałem, że walczyliśmy o coś pięknego i uczciwego i aby takich śledczych już nie było /a władza była oczywiście krystaliczna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: 195.175.37.* 24.08.05, 10:12 O to walczyliśmy, ale głosowaliśmy na 'LSD' i mamy to co mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 13:21 tak, ale śledczy nie są z LSD a wg mego wyobrażenia dają przykłady metod śledczych z najgorszej epoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:55 Głosuje na człowieka przewidywalnego, czyli na W. Cimoszewicza. Towarzysztom z komisji śledczych - mówię nieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca 2 Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 20:07 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benny Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.08.05, 08:16 To może jakies dowcipy o Włodku C. ,,Dlaczego dzieci Włodka C. wyjechały i mieszkają w USA? Bo wiedziały, co tu w Polsce bedzie jak Włodek prezydentem zostanie'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:55 Cimoszewicz przynajmniej nie mówi o likwidacji województwa, bo wie, ze Polakom potrzebny jest spokój. Polacy nie mogą w czasie wyborów kierowac się emocjami, ale chłodną oceną faktów.Faktem jest, ze bezrobocie spadło o blisko 3% w ostatnich 4 latach. I tego nie wolno zmarnować. Najlepiej wymieniać połowę parlamentu co dwa lata. wtedy nie byłoby może odbijania się od ściany do ściany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poparcie! Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:47 W większości sondaży wyraźnie poprawia swój wynik. Wygląda na to, że ofiarą pseudoafery A. Jaruckiej wykreowanej przez członka PO Konstantego Miodowicz będzie L. Kaczyński. Nie wierzę, że wykreowanie pseudoafery odbyło się bez wiedzy "człowieka z zasadami". Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze 28.08.05, 21:52 jak długo jeszcze Polską będą manipulowały służby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:35 Droga do sukcesu, czyli falstart D. Tuska i pseudoafrea z A. Jarucką, wykreowana przez członka Platformy Obywatelskiej, zamienia się w drogę do porażki "człowieka z zasadmi", który musiał akceptować harce K. Midowicza, a jeżeli o nich nie wiedział, to nie powinien byc Prezydentem RP. Właściwie pozostaje wybór między W. Cimoszewiczem a L. Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fas21 Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 02.09.05, 20:55 Czerwona prokuratura umorzył dochodzenie przeciwko swojemu czerwonemu panu:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:05 Czym tu sie podniecac. Tusk, Kaczyński czy Cimoszewicz - czy którys z nich nie był w coś umoczony? Każdy ma swoje za uszami. Myle się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:37 Zasada "człowieka z zasadami" jest korzystanie z agentów służb specjalnych do niszczenia konkurentów. racje ma Kaczyński domagając się od D. Tuska wyjaśnienia prowokacji z A. Jarucką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic2 Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.idea.pl 05.09.05, 21:47 Zapomniales dodac czerwony kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straty Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:44 Powoli zaczyna odrabiać straty zadane bezczelna prowokacją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Cimoszewicz w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.09.05, 16:45 ale nie odrobi... Odpowiedz Link Zgłoś