Dodaj do ulubionych

Świst ty dziadu!!!

IP: *.ztpnet.pl 21.08.05, 19:43
Mord o kasę tylko drzeć potrafisz. Właśnie nam spadek załatwiłeś sowją
beznadziejną jazdą. wynocha z Zielonki!!!
Obserwuj wątek
    • hirro popierram -świst to dziad !-w falubazie rumun jeźd 22.08.05, 21:49
      Gość portalu: Tom napisał(a):

> Mord o kasę tylko drzeć potrafisz. Właśnie nam spadek załatwiłeś sowją
      > beznadziejną jazdą. wynocha z Zielonki!!!
      zebrak!
    • Gość: maryś Okoniewski to dziad IP: *.ztpnet.pl 22.08.05, 22:40
      A super Bohater Okoniewski to co? Zwalniał odpuszczał, tracił pozycje. W równym
      stopniu przyczynił się do kiepskiego wyniku.
    • Gość: Tom Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.ztpnet.pl 23.08.05, 01:11
      "Od niedzieli mamy już jednak pierwszego ochotnika, który widzi siebie w naszej
      I-ligowej drużynie. - Nie zamierzam wędrować gdzieś po Polsce, bo dobrze się tu
      czuję, chciałbym zostać w Zielonej Górze - mówił Piotr Świst. - Nawet w I lidze.
      Denerwują mnie komentarze typu: Świst spuści ZKŻ z ekstraligi i pójdzie do
      Gorzowa. Ja jestem w Zielonej Górze, jest tu dobrze i nie zamierzam zmieniać klubu."

Cha cha cha... No pewnie, że mu tu dobrze, cieciowi! 300 tys. zł. rocznie za 2-4
      punkty w meczu to każdemu byłoby dobrze. Facet zapomina o jednym - że może klub
      i kibice będą chcieli zmienić jego! Najważniejszy mecz w sezonie a on przywozi 2
      punkty - "bo mi się najlepszy motocykl popsuł przed meczem". Ty zawodowcu od 7
      boleści! To ile ty masz dobrze przygotowanych motocykli? jeden? Fajansie z
      Kobylej Górki - do Gorzowa nie wrócisz, bo tam też cię nie chcą! Może lepiej
      Świętochłowice albo Daugavpils?
      • Gość: zg Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.ztpnet.pl 23.08.05, 12:54
        Ile on zarobil na tych dwuch punkickach?
        5, 7 tys????????/
        • Gość: fz Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.ztpnet.pl 23.08.05, 23:43
          Dokładnie ten tom to jakiś fanatyczny palant.
          • Gość: Tom Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.ztpnet.pl 24.08.05, 00:15
            Sam jesteś palant!! Świst jest na liście stu najlepiej zarabiających polskich
            sportowców - taki ma kontrakt.
            • Gość: resorak Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.ztpnet.pl 24.08.05, 21:24
              Tom ma racje.Temu debilowi Swistowi nic lepszego sie nie należy.Jak ten imbecyl
              po meczu pierwszym,a przed drugim, imiennie wskazując na Huszcze i
              Okonia /odpowiedzialnych za stan toru/ próbuje siac ferment.Albo debil totalny
              albo celowo to robi???!!!
    • Gość: STAL Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.05, 19:24
      ŚWIST TO JEST SZMATA W GORZOWIE DWORZEC ZAMIATA
    • Gość: as35 Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.05, 22:37
      Taaaa! A rok wcześniej prwaie Go na rękach nośiliście w Winobranie! Zapomniałeś?
      • Gość: Tom Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.ztpnet.pl 07.09.05, 23:37
        A wy co,lepsi? Jeszcze miesiąc temu widzieliście się na podium ekstraligi w
        przyszłym sezonie!! Zapomniałeś? A teraz połowę składu chcecie wymieniać, bo was
        zrobili w bambuko tak jak Świst nas!
    • Gość: mati Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:26
      ja tez sie z tobo m zgadzam na cale szczescie juz odeszedl z zkz hehe narescie
      stary piuernik juz z niego
      • Gość: spokojnie Re: Świst ty dziadu!!! IP: *.ztpnet.pl 30.11.05, 12:35
        najgorsze co sie wydarzy teraz moze to wypuszczenie swista z klubu ten facet
        musi sie zrechabilitowac i trza by go zostawic i dac pole manewru do
        zrekompensowania slabego sezonu .....ale zanim kibice na waszym poziomie by to
        zajazyli to sezonow przed wami cale stado ...fakt ze kontrakt byl nie do konca
        trafny ale dawal poczucie bezpieczenstwa zawodnikowi i ......tylko jeżdic
        • rafciu1 Re: Świst ty dziadu!!! 03.12.05, 22:39
          A nie pamietają kim był Sawina. Dla Grudziądza jeżdił a teraz zabijali się za
          nim. Ja tam dał bym mu spokój i go do Zielonki wziął z tym że na innych
          zasadach. Nie jedziesz chłopie w 3 meczach to niech cię Krosno bierze!
    • Gość: Staloman Re: Świst ty dziadu!!! IP: 212.160.172.* 14.04.06, 16:17
      Pamiętam jak kilka lat temu za gigantyczną ( wtedy ) kasę poszedł z Gorzowa do Rzeszowa. Wszycy myśleli że w każdym meczu będzie po 13 pkt, a gość przez pół sezonu się o bandy obijał. Coś w tym jest że nadmiar kasy nie zawsze wychodzi na zdrowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka