Gość: naczelnik IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.05, 22:32 co sadzicie o tej akademickiej rozglosni - czego jej brakuje, czy moze jest w sam raz na poczatek kariery mlodych gniewnych dziennikarstwa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sluchacz Re: radio index IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:10 RI to idealne miejsce na zdobycie pierwszych szlifow dziennikarskich. Niestety mam wrazenie ze to juz nie to samo radio co kiedys a podsluchuje od kilku lat. Moze mlodzi ludzie nie marza juz o karierze dziennikarskiej a wola np brac sie za biznesy? Rozpoczal sie nowy rok akademicki, moze znajda sie jacys nowi mlodzi zapalency i ozywia troche ducha tej rozglosni, bo mam wrazenie ze ostatnio cos niestety oslabl on. Szkoda ze ja nie jestem juz taki mlody:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: radio index IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.10.05, 19:33 Rozglosnia kapitalna jak na sam poczatek, czuc studencki powiew swiezosci, jest tam po prostu cos innego; nie komercyjnego, nie zawsze dobrze zrobionego;ale zaskakujacego in plus...szkoda tylko, ze szefom radia brakuje pewnej wizji i umiejetnosci zrobienia z indexu nie tylko rozglosni niszowej..pewnie mozna by bylo...polecam o sporcie przy muzyce na 96 fm jak ktos jest znuzony bialoglowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: radio index IP: *.uz.zgora.pl 03.04.06, 21:04 A mi sie podoba nowa audycja Moonnight w Indexie, w mieście brakuje takiej muzyki a teraz już jest polecam czwartek 22.00 start polecam Odpowiedz Link Zgłoś