maxioo_zg 06.10.05, 08:38 kodeks...? URZĘDNIKA?!? LSD sie w grobie przewraca ;-) jesooo, co za czasy nadchodzą panowie... uczciwym trzeba będzie być :D noooo to już tylko Kuba została - dobrze że se nasi juz teren przygotowali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: james bond Re: Kodeks urzędnika IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 06.10.05, 08:56 P{rzecież to jest tylko manewr taktyczny, który ma na celu odwrócenie uwagi od prawdziwych problemów magistratu i miasta. Nigdy nie mopgłem narzekać na ubiór pań urzędniczek. To pewnie pomysł pani ronowicz i innych przekwitłych dewotek, ktore niechętnie patrzą na ładne młode dziewczęta, zwłaszcza jeśli te umieją się ubrać i zweracają na siebie pozytywnie uwagę. Pomyslmy może o habitach. pani prezydent będzie zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Kodeks urzędnika IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.10.05, 09:36 To tylko ściema Ronowicz nie może być lepiej to niech będzie choć ładniej.Smiech mnie bierze jak czytam takie artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Kodeks urzędnika IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.10.05, 13:30 Jestem ciekawy jakim kodeksem posługują się urzędnicy odpowiedzialni za inwestycje drogowe w UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Kodeks urzędnika IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.10.05, 16:28 śmieszne to jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: Kodeks urzędnika 06.10.05, 17:19 "urzędnik ma być porządny w obyciu, ubiorze, zachowaniu nie tylko w urzędzie, lecz również poza jego murami (wszelkie ekscesy i uczestnictwo w imprezach alkoholowych jest absolutnie wykluczone)" smutne to, znaczy nie ma co liczyć na jakiś eksces alkoholowy w supermini :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Kodeks urzędnika IP: *.CNet2.Gawex.PL 06.10.05, 18:56 Zaraz wydadzą książkę na kredowym papierze, a w niej o długości spódniczki , wysokości obcasów i innych pierdołach. A kto się wreszcie zajmie urzędniczą niekompetencją, niefrasobliwie podejmowanymi idiotycznymi decyzjami i zupełnym brakiem odpowiedzialności za ich skutki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kodeks urzędnika IP: *.ztpnet.pl 06.10.05, 23:10 "Zielonogórski urząd chce uchodzić za przyjazny..."-najpierw trzeba do niega dotrzeć ale nie ma gdzie zaparkować bo rzed urzędem jest jedynie parking pracowniczy, taka u nich etyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksantypa Re: Kodeks urzędnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 17:40 To Pani Sekretarz Ewa Trzcińska tak bardzo się ostatnio uaktywniła. Swietnie potrafi udawać pracę. Zamiast zorganizować urząd właściwie, tak aby był przyjazny interesantowi a dla urzędników zrozumiały i logiczny, to zajmuje sie TAKIMI DYRDYNAŁAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy Więcej kodeksów, więcej wina i napoi wyskokowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:03 To ja BOGINI "LEXIA DODUPEXIA" działam w dziedzinie INFLACJI PRAWA - znalazłam dwie nowe kapłanki. W zielonogórskim-bizntyjskim magistracie-świątyni pod światłymi rządami dwóch magisterek Ronowiczowej i Trzcińskiej rozwija się radosna twórczość kodeksowa. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Kodeks jak każdy papier - przyjmuje wszystko, na papierze wszystko da się uregulować, wystarczy przeprowadzić ankietę i podsumować wyniki. Pytania do kapłanek prezydentki magisterki Ronowiczowej i se-kretyniarzowej magisterki Trzcińskiej w związku z wypowiedzią tej ostatniej - "urzędnik ma być porządny w obyciu, ubiorze, zachowaniu nie tylko w urzędzie, lecz również poza jego murami (wszelkie ekscesy i uczestnictwo w imprezach alkoholowych jest absolutnie wykluczone)": 1) czy urzędniczka w stanie uniesienia miłosnego może odddawać się tylko na "misjonarza", czy może również "wierzchem jeździć" ? czy nie będzie to poczytane za uczestnictwo w s(ekscesie)? czy gdyby się to wydało, że przed aktem wypiła lampkę wina, może dwie - grozi jej za to utrata premii, a nie daj Boże i pracy? 2) skoro jest Konstytucja, Ustawa o pracownikach samorządowych, Kodeks Postępowania Administracyjnego, Kodeks Pracy, Kodeks Karny, regulaminy organizacyje itd. - czy wolno ograniczać prawa grupy zawodowej jaką są urzędnicy samorządowi dodatkowymi pseudo-aktami prawa jakimi są pożal się Boże owe "kodeksy moralności" ? 3) czy pisząc ten "akt prawa" optowałyście za koką czy mariolę ? APEL do Arweny: nie cenzuruj wolnej myśli, ponieważ: 1) nikogo nie pomawiam, 2) nie spamuję, 3) przestrzegam netykiety 4) piszę twoje imię z wielkiej litery, a nie jak te łobuzy z GW z małej (na interfejsie forum) 5) daj radość i nadzieję urzędnikom z magistratu, wyrażam ich myśli Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Kodeks urzędnika 19.08.06, 21:55 Niech żyja; andrzejusa karolek i landy Hura Odpowiedz Link Zgłoś