Dodaj do ulubionych

............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY...............

06.10.05, 14:58
Budowa tesco kolo sportowca już ruszyła . Bravo bravo bravo . Wczoraj znajomy
mi wspomnial , że na ul.Pionierów gdzie kiedyś miała powstać piekarnia ponoć
powstanie kolejna biedronka . Bravo bravo bravo . Subtelne niewolnictwo w
Polsce nabiera rozpędu , magistrzy i inżynierowie grzejcie silnik bo kasa w
tesco na Was czeka , za 700 zł czeka Was godne życie . A chołote z ryneczku na
Cyryla i Metodego już niedługo wykończymy bo MIOTŁY w marketach czekają na
ręcę warte 500 zł . Bravo bravo bravo ... niewolnictwo XXI wieku to już FAKT ,
niczym egipcjanie budujmy piramidy ( markety ) dla naszych PANÓW , których
lubuskie BATMANY pochowają w tych szarych świątyniach !!!!!!!!!!!!!!!!

UCIEŚNIENI JEDNOCZMY SIĘ !!!!!!!

SPRZEDAWCZYKI STRZEŻCIE SIĘ , KRUKI GUSTUJĄ W PADLINIE ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Inwestor Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 06.10.05, 15:41
      ja mam kapital i caly miesiac siedze w domu , zarabiam kolo 30 tyś miesiecznie i
      nie obchodzi mnie ze ktos zarabia 600 zł na miesiac . co mnie to obchodzi , że
      ktos urodzil sie w biednej rodzinie i nie mial szans sie przebic , jego strata ,
      wazne ze ja mam dobrze :)
      • arwena Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... 06.10.05, 15:44
        a ja prosze - skoncz z wielkimi literami i odpowiadaniem sobie samodzielnie
        • Gość: gnojek Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 06.10.05, 15:48
          pomyśle
        • tezgucio Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... 06.10.05, 16:38
          postuluję stworzenie podforum dla frustratów ;o)
          • fars Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... 06.10.05, 17:06
            oraz gadających ze sobą
            • Gość: szyderca Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 06.10.05, 18:00
              postulujcie dziewczyny :) pozdrawiam
            • wp15 Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... 06.10.05, 18:28
              Czepiacie się, a on po prostu chciał pogadać z kimś o podobnym do swojego
              poziomie intelektualnym.
              • Gość: M Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 06.10.05, 19:34
                I chyba pobił rekord odpowiedzi samemu sobie w jednym wątku... :)

Pozdrawiam
                M

PS. Pewnie IP mam to samo (też korzystam z kablówki), ale ja do tych postów
                powyżej się nie przyznaję. :)
    • Gość: Zośka Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 07.10.05, 01:21
      chłopcy nie obrażajcie się ...
      • Gość: Zośka Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 07.10.05, 01:23
        Przyznajcie się lepiej ile zarobiliście na tych nieruchomościach ...
        • Gość: Ryś Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 13:22
          A na Pomorskim gdzie pan Dowhan odkupił od jednej z firm kawałek ziemi dogaduje
          się podobno z kolejnym dyskontem .Bravo,bravo , bravo . Sprawa dla prokuratury :
          za ile miasto sprzedało tą ziemię dla fimy Ig... , za ile kupił Dowhan , a za
          ile chce sprzedać dyskontowi . Warto żebysmy wiedzieli jaka jest przebitka na
          ziemi która była własnością miasta , czyli nas wszystkich.
          • Gość: piter Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.10.05, 13:41
            Kolejne Tesco? Z tego co wiem poza tym obok byłego sportowca chcą postawić
            jeszcze jedno.
          • Gość: Ryś Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:11
            Jak do tej pory nie odezwał się Pan D. który za wszawe pieniadze kupił kawałek
            ziemi na Pomorskim.Niech Pan się nie obawia niczego i zabierze glos w sprawie
            ile Pan zarobi na transakcji sprzedaży ziemi dla zachodniej sieci. Przecież Pan
            kupił np. za 100 a chce sprzedać za 50 . Prawda ? To czego się Pan obawia -
            gniewu ludu ?
            • Gość: Dociekliwy Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:34
              Panie Dowhan! Dzisiaj w gazecie lubuskiej oznajmiono , że stara się Pan o
              działkę na spalonym lesie żeby wybudować hurtownię . Czyżby ? Pzrecież kupił
              Pan już kawałek ziemi na os.pomorskim i tam Pan miał postawić tę hurtownię .
              Coś w tym wszystkim jest nie na rzeczy . Czymś to pachnie . Może wypowie się
              Pan na forum wcześniej aniżeli tam gdzie być może Pana zaproszą ?
              • Gość: piter Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.12.05, 11:46
                Pisałem już co ma byc na Pomorskim ;) Nieźle pewnie zarobi na sprzedaży tego
                gruntu.
                • Gość: Nie palacz Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.05, 18:51
                  Apel do handlowców ! Jeżeli Pan Dow..n sprzeda działkę na Pomorskim dla
                  zachodniej sieci nie kupcie u Niego w Jego hurtowni nawet jednego papaierosa
                  nie mówiąc o paczkach. Zobaczymy jak on się będzie wtedy czuł. Zatem czekajcie
                  i obserwujcie bacznie co piszczy w trawie .
              • Gość: baba Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 10.12.05, 17:33
                Na spalonym lesie będzie MAKRO :)
              • Gość: Dr. Greenthumb Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 11.12.05, 00:17
                Lepiej żeby Polak kupił tą ziemie zamiast Adolfa za granicy . Ważne by póżniej
                nie okazać się sprzedawczykiem , który odsprzeda grunt wyzyskiwaczom z dzikiego
                zachodu jak czynią to zielonogórskie czopy ( oni są lekiem na całe zło , który
                można sobie wsadzić w .... )
    • Gość: Grzesiek o poranku Szanujcie ludzi, bo nie wiecie co przyniesie życie IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.05, 10:11
      Jeden sfrustrowany gość snuje swoje obłędne marzenia na forum wysyłając sam do
      siebie posty. Hamskie posty. Coś mi się zdaje że ma problem. Po pierwsze
      wygląda mi to na osobę która ma w domu dominującą matkę. Neurotyczkę, która
      nigdy nie chwali a wiele wymaga. Po drugie przeciętny intelekt i z tego powodu
      słabiutkie wyniki w szkole ale i w codziennym zycviu. Szkoda gadać. Dobra rada:
      zbastuj kolo i zastanów się nad sobą.
    • Gość: marki Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 09.10.05, 15:01
      a ja tam lubię markety
      • Gość: niewolnik Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 09.10.05, 19:40
        To bardzo dobrze się składa bo już niedługo będziesz mógł odwiedzać dwa nowe .
        Jak masz dzieci to możesz spać spokojniej bo na zielonogórskich drogach z każdym
        rokiem jest bezpieczniej bo jeździ na nich więcej TIRÓW . Powietrze też mamy z
        każdym rokiem zdrowsze bo jest oczyszczane przez ołowiane winogrona na rondach .
        Poza tym szare sześciany dobrze się prezentują w centrum miasta ...
        • Gość: vts Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 10.10.05, 17:33
          powieś sobie szturmówki w kolorze marksistowsko leninowskim i będzie dobrze
          • Gość: Janek Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 10.10.05, 18:44
            pomożesz mi przyjacielu ???
            • Gość: Lechu Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 18.10.05, 20:16
              ja Ci pomoge Towarzyszu
    • Gość: Grzesiek po poludn Re: Szanujcie ludzi, bo nie wiecie co przyniesie IP: *.ztpnet.pl 10.10.05, 16:09
      Powiino być:" z moich naukawych obserwacji..."i dalej reszta bredni.
      Podpowiadam ci też, iż ta druga półula to PRAWA. BUHAHAHA....
    • Gość: PANI Bożenka Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.05, 14:06
      A ja, to sobie siedzę na urzędniczym zydelku, co miesiąc zgarniam ponad dychę i
      w nosie mam wszystkich marketowych roboli, frustratów i im podobnych palantów.
      Całuję serdecznie...
      • Gość: woźny Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 21.10.05, 08:55
        tak też właśnie myślałem :)
    • Gość: Inbli Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 08:55
      Ostatnio w gazecie lubuskiej jakiś antypatriota domaga się hipermarketu na
      osiedlu pomorskim. Człowieku-zastanów się ! Na tym osiedlu potrzebna jest
      fabryka majtek , koszul , butów ,innych dóbr , a nie market . Za co ludzie będą
      kupować w tym markecie. Dość takich miejsc pracy gdzie pracownicy pracują za
      marne grosze , z pampersami w d.... , a ich właściciele w Niemczech, Francji ,
      Danii , Portugalii karmią swoje psy bananami i pomarańczami !!!! Poczuj się
      choć trochę Polakiem !
      • Gość: vts Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 22.10.05, 09:25
        sklep tam masz ?
    • Gość: Yogi Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:06
      Tym popierajacym budowę nowych marketów m.in. na os.Pomorskim przekazuję
      życzenia z całego serca: Pracujcie Wy lub Wasze dzieci w tych marketach .
      • Gość: Niki Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:29
        Słyszałam, że za Carrefour'a urzędas wziął trzy setki. Pewnie to jedna z dwóch
        wiedźm, które rządzą tym burdelem. Wcale nie zdziwiłabym się, bo trochę tanio
        ta ziemia poszła. Qrwa a ja na nią głosowałam :( Ale wstyd!!!
        A na spalonym lesie będzie Makro - też mi strefa przemysłowa. Taki sam
        wyzyskiwacz jak inne markety.
      • Gość: piter Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.05, 11:37
        Lud i tak nie ma nic do gadania. Tesco w okolicach Pomorskiego jest już pewne.
        A ma być w mieście jeszcze jedno...
        • Gość: piter Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.05, 18:23
          I kolejny market... Tym razem u zbiegu Zachodniej i Pionierów ZG. PARANOJA!!!
    • Gość: nitk Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 19.11.05, 14:02
      żadnych marketów ma nie być w Zielonej Górze.
      Bo w marketach jest sam szajs tzn; nie ma nic ciekawego, a jak jest to jest
      zepsute albo nie działa.
      a najcześciej w tesco są same żeczy zepsute.
      W marketach są sami złodzieje i oszuści !!!
      • Gość: snook Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.ztpnet.pl 19.11.05, 16:27
        no rzeczywiscie...w Twoim swiecie,w którym panuje niesamowicie rozwinięty sposób
        wysławiania się a rzeczy piszę się przez "Ż",jest możliwość istnienia takiej
        właśnie rzeczywistości jaką przedstawiasz!
        • Gość: max Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:37
          Ja nie chcę więcej marketów w Moim mieście.Ale mamy perspektywy w tym mieście-
          skończyć studia i do pracy w tesco za psie pieniądze.Jak chcę założyć firmę,to
          z kolei rzucają pod nogi same kłody i we wszystkim widzą problem,w dodatku
          marnotrawią pieniądze z Unii Europejskiej na śmieszne,nic nie dające
          szkolenia,a sami opijają swój sukces na bankietach za pieniądze podatników
          (wiem,ze troszkę zboczyłem z tematu).Vivat Zielona Góra!Vivat układy i
          znajomości!
          • Gość: mika Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 11.12.05, 14:49
            Bozena co z Tobą kobieto przecież obiecałaś w kampani wyborczej, że marketów
            już nie będzie. Co się stało że nas nabrałaś?
            • Gość: grgr Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:16
              BOZENA ILE CI DALI CO??
      • Gość: duro Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.05, 20:57
        TESCO I AUCHAN nie muszą istnieć, oby tylko dalej można było tanio tankować na
        ich stacjach paliw. ZG ma najtańsze paliwo w rejonie.
    • Gość: lolo Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.12.05, 18:53
      supermarkety to jest to !!! tanio i wesoło i ludzie mają pracę !!!
    • Gość: duro Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.12.05, 19:38
      Zielonogórzanie! Nie chcecie hipermarketów, to oddajcie je na prowincję. Dzieki
      nim koszty utrzymania są niższe, czego wam zazdroszczę. Jakość towarów i cen
      też mi odpowiada i z chęcia robię sprawunki w waszych marketach. Przejazd mam
      za darmo biorąc pod uwagę ceny paliw w zielonce, przy różnicy ceny u nas.
      • Gość: misiek Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 02:16
        Z chęcią oddałbym Tobie te markety.Tesco i tym podobne firmy(nie wiem czy
        wiesz) nie płacą podatku przez 5 lat,argument-przecież inwestują tutaj i
        zatrudniają ludzi-nieważnie,że dwa razy tyle drobnych sklepików rodzinnych
        pada,po co na nasze 120 tyś miasto tyle marketów?Po co?Czarna żmija z fotela
        prezydenckiego swoje wzięła-wiadomo o czym mowa(nowy dom z czego),ale na koniec
        trzeba jasno i wyraźnie powiedzieć Ronowicz OSZUKAŁA wyborców,miało nie być
        marketów.Na pohybel czarnym!!!!!!!!!!
        • Gość: lolo Re: do miśka IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.05, 09:38
          po co tyle supermarketów ?! widziałeś jakiś pusty market lub słyszałeś aby
          upadł z braku kupujacych ? sklepiki rodzinne padają,niech obniżą ceny a nie
          robią zakupy w marketach i pózniej sprzedają towar na osiedlu !Wolność handlu a
          rynek sam pozbawi się najsłabszych !!!
        • Gość: duro do miśka IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.12.05, 21:59
          Nasze społeczeństwo nie należy w ogromnej większyści do tych którym
          się "przelewa". Trzeba z trudnoscią wiazać koniec z końcem. Z jedzenia nie da
          się zrezygnować. Przyczyn należy szukać w polityce rządzenia. To że cierpią na
          tym drobni kupcy nie jest zależne od nas, a chcąc przeżyć nie można żyć
          skrupułami. Jest to na pewno egoizm, lecz wymuszony realiami.
    • Gość: ewa Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.05, 09:47
      jeżeli mieszkańcy Zielonej uważają,że lepiej będzie jezdzić do Żagania lub
      Gubina aby zrobić zakupy w markecie,powodzenia! kto jednak głośno powie
      pracownikom marketów,że tracą pracę ponieważ właściciel sklepu na osiedlu ma
      znajomości i układy i już nikt nie dostanie pracy w markecie a ci co ją mają
      stracą ją bo pozamykają markety !?!?!?
    • Gość: lolo Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.05, 16:10
      market dobra rzecz nie trzeba w niedzielę latać po melinach jak za komuny !!!
    • Gość: mix Re: ............WIĘCEJ MARKETÓW PROSIMY.......... IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.05, 21:40
      odpier.. od marketów !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka