yaga20 13.10.05, 22:01 Witam wszystkich i mam prośbę otóż czy ktoś może polecić w Zielonej Górze dobrego laryngologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XX Re: laryngolog IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.05, 13:02 Henryka Piestrzyńska gabinet na Mechaników 101 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:53 Wolne żarty. Pani Piestrzyńska to ostatni laryngolog, do którego warto pójść. Bardzo nieprzyjemna, wręcz arogancka, pacjentów traktuje jak zło konieczne. A i diagnozy są jak z księżyca wzięte. Rzadko mają coś wspólnego z rzeczywystością. Ja polecam dra Dorockiego lub dr Wilczyńską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: laryngolog IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.10.05, 21:12 opinie z forum traktuj z dużą poprawką, konkurencja nie śpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jopi Re: laryngolog IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 09:54 Ja chodziłam do dr.Dudkiwewicza , jest dobry , ale drogi. Przyjmuje tylko prywatnie. Niestety. Natomiast na NFZ , moge polecic DR. Korczak z Aldemedu, tyle, że chodzę do niej z dzieckiem i nie wiem jaka jest dla dorosłych. Zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
dronk pani dr wilczynska,pan dr doroski, pani dr korczak 17.10.05, 00:37 te trzy nazwiska spokojnie mozna polecac. Oczywiscie zalezy od sytuacji :) Osobiscie znam dra Piotra Dorockiego - sam bym do niego poszedl!!! Polecam ! ---------------- lekarz ze szpitala w ZG Odpowiedz Link Zgłoś