franekkk 23.09.02, 14:34 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=58&w=3055441&a=3057551 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Oj, Franku, Franku... 23.09.02, 15:00 Cała sztuka polega na tym, żeby oni wypowiedzieli się na ten temat u siebie. Żeby nie było kolejnej bijatyki. Wyślij im tekst, którym nas uraczyłeś. O.K.? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: nowa lubuska stolica 24.09.02, 10:10 przyglądam się waszym sporom już od 4 lat i stwierdzam że para idzie nie tam gdzie trzeba a czy nie lepiej np w okolicach przecięcia dwójki i trójki zaplanować i stopniowo budować nowe miasto?? będzie w środku, będzie łączyć a nie dzielić tam umieścicie wszystkie urzędy które siłą rzeczy rozdwoić i podzielić się nie mogą i dzielić nie będą nie natychmiast i kosztownie jak brasilia ale stopniowo i dla przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: nowa lubuska stolica 25.09.02, 07:13 franekkk napisał: > rozumiem wam jest dobrze ... żyć na koszt innych. Cieszę się Franku, że zrozumiałeś. Teraz oczekuję weryfikacji sądów, którymi nas raczyłeś na naszym podwórku. Panom z Zielonej Góry już dziękujemy za dyskusję (i współpracę najlepiej też). Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: nowa lubuska stolica 25.09.02, 10:32 nie no ja sobie wyobraziłem że będzie lepsza współpraca a nie jej koniec :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: nowa lubuska stolica IP: 213.76.149.* 26.09.02, 08:18 Największe kłamstwo jakiekolwiek słyszałem to ciągłe powtarzanie , że w lubuskim są dwie stolice. W rzeczywistości mamy dwie półstolice , coś więcej niż powiat a mniej niż pełnoprawne miasto wojewódzkie. Można to zobaczyć w jednym z atlasów , gdzie np. Opole i inne miasta wojewódzkie są podkreślone jako; siedziba powiatu grodzkiego , wojewody i marszałka a Gorzów i Zielona Góra mają tych podkreśleń mniej. Może to tylko jedna kreska ale bardzo znacząca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: nowa lubuska stolica IP: *.zzgnig.com.pl 26.09.02, 10:15 już nie wystarcza wam jęczenie na własnym forum ? musicie zanudzać nas ? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: nowa lubuska stolica 26.09.02, 10:28 Gość portalu: sagan napisał(a): > już nie wystarcza wam jęczenie na własnym forum ? > musicie zanudzać nas ? Ech, Sagan, Ty ciągle tę sama śpiewkę. :>> Franek jest gościem ze Szczecina, który chciał porozmawiać o lubuskiem. Nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nowa lubuska stolica 26.09.02, 10:57 bart.q napisał: > Ech, Sagan, Ty ciągle tę sama śpiewkę. :>> czy to aby na pewno o saganie mowa?? mysle ze nie o franku rowniez podpisuje sie pod zdaniem sagana. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: nowa lubuska stolica 26.09.02, 12:26 arwena napisała: > > Ech, Sagan, Ty ciągle tę sama śpiewkę. :>> > czy to aby na pewno o saganie mowa?? Niewyraźnie napisałem? :) > mysle ze nie o franku rowniez O gościu potralu "Z"? Nie znam człowieka. :)) > podpisuje sie pod zdaniem sagana. Ten wątek został zainicjowany przez Franka ze Szczecina i on to oczekiwał odpowiedzi. Jednak Twoim prawem jest podpisywać pod czym Ci się podoba. Bez obawy, nie będzie więcej jęków. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nowa lubuska stolica 26.09.02, 13:35 bart.q napisał: > Niewyraźnie napisałem? :) probowalam ironia sie wykazac:) > Jednak Twoim prawem jest podpisywać pod czym Ci się podoba. know. mialam wrazenie ze sagan do marka pije. ktorego wypowiedzi juz wczesniej zdaly mi sie marudzeniem na ten sam temat wciaz. jesli sie mylilam to mea culpa. taka byla intencja mojej wypowiedzi. > Bez obawy, nie będzie więcej jęków. a wiec pudlo! nie zauwazylam jekow z twojego kacika lochu. chyba ze mowisz za marka?!?! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: nowa lubuska stolica IP: *.zzgnig.com.pl 26.09.02, 13:40 nie miliłaś się oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nowa lubuska stolica 26.09.02, 13:35 bart.q napisał: > Niewyraźnie napisałem? :) probowalam ironia sie wykazac:) > Jednak Twoim prawem jest podpisywać pod czym Ci się podoba. know. mialam wrazenie ze sagan do marka pije. ktorego wypowiedzi juz wczesniej zdaly mi sie marudzeniem na ten sam temat wciaz. jesli sie mylilam to mea culpa. taka byla intencja mojej wypowiedzi. > Bez obawy, nie będzie więcej jęków. a wiec pudlo! nie zauwazylam jekow z twojego kacika lochu. chyba ze mowisz za marka?!?! > Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: nowa lubuska stolica 26.09.02, 14:34 arwena napisała: > > Niewyraźnie napisałem? :) > probowalam ironia sie wykazac:) I nawzajem. :) > mialam wrazenie ze sagan do marka pije. "już nie wystarcza wam jęczenie na własnym forum ? musicie zanudzać nas ?" Nie wiem jak Ty, ale ja do Marka zwracam się per 'Ty'. Pomijam już kwestię, że wątkotwórcą jest Franek. Myślę, że oboje widowiskowo trafiliście kulą w płot. :) Nie będę się zagłębiać w analizowanie o czym mogłoby to świadczyć... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nowa lubuska stolica 27.09.02, 09:02 bart.q napisał: > Nie wiem jak Ty, ale ja do Marka zwracam się per 'Ty'. fuckt. ale unikam powtarzania, tylko podkreslic wolac. > Pomijam już kwestię, że wątkotwórcą jest Franek. to akurat bez znaczenia tutaj na forum - jeczal marek i mozna do niego wypowiedz adresowac > Myślę, że oboje widowiskowo trafiliście kulą w płot. :) mysle ze nie. ale fakt, ze nie zalapales nie powinien cie zalamywac ;) > Nie będę się zagłębiać w analizowanie o czym mogłoby to świadczyć... :))) nie chcem czy nie umiem?? > Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: nowa lubuska stolica 27.09.02, 11:30 arwena napisała: > > Pomijam już kwestię, że wątkotwórcą jest Franek. > to akurat bez znaczenia tutaj na forum - jeczal marek i mozna do niego > wypowiedz adresowac Rozumiem, że jeśli Marek napisze coś o pięknie Zielonogórskiej palmiarni to też będzie jęczał. Zgodnie z zasadą, że zawsze jęczy i cokolwiek, ktokolwiek napisze, jeśli pojawi się w jakimś wątku Marek, to całość jest jęczeniem Kobylogórzan. :P > > Myślę, że oboje widowiskowo trafiliście kulą w płot. :) > mysle ze nie. ale fakt, ze nie zalapales nie powinien cie zalamywac > ;) Myślę, że jesteście przeczuleni. Prawie tak jak Marek. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: nowa lubuska stolica 27.09.02, 13:34 bart.q napisał: > Rozumiem, że jeśli Marek napisze coś o pięknie Zielonogórskiej palmiarni to > też będzie jęczał. Zgodnie z zasadą, że zawsze jęczy i cokolwiek, ktokolwiek > napisze, jeśli pojawi się w jakimś wątku Marek, to całość jest jęczeniem > Kobylogórzan. :P >(...) > Myślę, że jesteście przeczuleni. Prawie tak jak Marek. :)) a cos na potwierdzenie tezy owej o rozumieniu? zdarzalo mi sie mile korespondencje z markiem wymieniac, ale jego upor w zmianie tematu wiekszosci watkow na jedynie sluszne narzekanie nie powinien byc tylko przeze mnie widoczny. inaczej przyznam ci racje. co nie jest dla mnie specjalnym problemem wbrew pozorom. jesli mnie przekonasz. ale sumie wolalabym zamknac ten temat. znow niepotrzebnie cos tam kiedys napisalam. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: nowa lubuska stolica IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 27.09.02, 21:00 amen Odpowiedz Link Zgłoś