Dodaj do ulubionych

PRZYSZŁY WOJEWODA BĘDZIE Z GORZOWA

IP: 10.1.1.* / 217.96.65.* 09.07.01, 14:42
Czy wiecie, że przyszły Wojewoda będzie pochodził z Gorzowa?
Podobno to ma być Tadeusz Jędrzejczak obecny prezydent Gorzowa. SLD gorzowskie
jest bardzo silne i zapewne to jego przepchnie na to stanowisko. Według niego
siedziby instytucji rządowych powinny być przy Wojewodzie. Więc .....
(zobaczymy)
Obserwuj wątek
    • Gość: koko Re: PRZYSZŁY WOJEWODA BĘDZIE Z GORZOWA IP: *.ips.wsp.zgora.pl 09.07.01, 16:48
      w takim razie niech spada, i SLD też się niech liczy z tym, że to w ZG dadzą na
      nich więcej głosów, więc niech dzielą wedle tego. A jakieś tam gadanie, że w G
      sld jest mocne to między książki (tam wszyscy mocni ale tylko w gębie i tylko
      do czasu kiedy mogą szczekać samopas, bo w czasie rozmowy, nie tylko z
      średniointeligentnymi - toną....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: karpiu Re: PRZYSZŁY WOJEWODA BĘDZIE Z GORZOWA IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 20:56
        Gość portalu: koko napisał(a):
        A jakieś tam gadanie, że w G [...]
        &#62 bo w czasie rozmowy, nie tylko z
        &#62 średniointeligentnymi - toną....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No tak - któż wogóle równałby się z elitą inteligencji jaka stuka z waszej wsp.

• Gość: giena Re: PRZYSZŁY WOJEWODA BĘDZIE Z GORZOWA IP: 195.205.77.* 10.07.01, 14:05
          Gość portalu: karpiu napisał(a):

&#62 Gość portalu: koko napisał(a):
          &#62 A jakieś tam gadanie, że w G [...]
          &#62 &#62 bo w czasie rozmowy, nie tylko z
          &#62 &#62 średniointeligentnymi - toną....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          &#62
          &#62 No tak - któż wogóle równałby się z elitą inteligencji jaka stuka z waszej wsp.

Tak Jędrzejczak też skończył to wsp .
          &#62

• Gość: Miguel Re: PRZYSZŁY WOJEWODA BĘDZIE Z GORZOWA IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 17:46
      Chyba niewiele zobaczymy, bo SLD jako twardy zwolennik samorzadnosci moze co
      najwyzej ograniczyc uprawnienia wlasnie wojewody! A wtedy zobaczymy... ;-)
    • Gość: Dyzio Re: PRZYSZŁY WOJEWODA BĘDZIE Z GORZOWA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 19:05
      To ma być wojewoda lubuski, a więc to skąd "przyjdzie" jest chyba wtórne" ...
    • Gość: Marek P. ROBERT (ten od dużych liter), to typowy prowokator ! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 22:21
      ... bawi się Waszym kosztem ...
      • Gość: Miguel Re: ROBERT (ten od dużych liter), to typowy prowokator ! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 06:44
        I to malo inteligentny. Bo w takim wojewodztwie jak Lubuskie obsadzenie
        stanowiska wojewody jest bardzo delikatna sprawa i nikt rozsadny nie wydeleguje
        faceta ktory oficjalnie wypowiada sie niepochlebnie o Zielonej Gorze. Tak samo
        nikt nie wybralby faceta niepochlebnie wyrazajacego sie o Gorzowie.

Tylko, zeby znow nie dali nam za kare jakiegos Majchrowskiego... ;-)
    • Gość: ROBERT Z Re: PRZYSZŁY WOJEWODA BĘDZIE Z GORZOWA IP: 10.1.1.* / 217.96.65.* 10.07.01, 13:18
      Może jestem prowokatorem, ale było to celowe. Piszecie tutaj, że wojewoda jest
      przede wszystkim lubuski i nie powinno być najważniejsze skąd jest, itd. Ja też
      tak sądziłem, kiedy wreszcie pojawil się nasz pierwszy z prawdziwego zdarzenia
      wojewoda lubuski - Pan Iwan. Szybko jednak sprowadził on na ziemię Gorzowian
      udowadniając, że jest Zielonogorzaninem ledwo tolerującym Gorzów. Proszę
      spojrzeć na jego pewne ruchy, traktowanie przedstawicieli insytucji
      wojewódzkich pochodzących z Gorzowa (wiem cos o tym) czy wreszcie lokalizowanie
      nowo tworzonych instytucji wojewódzkich. Pismo kierowane z warszawy z prośba o
      podanie lokalizacji w woj. lubuskim instytucji typu IPN, NIK, UOP zostawalo
      przekazane do mediów i społeczenstwa w ten mniej więcej sposób - "otrzymałem
      pismo z zapytaniem, gdzie w Zielonej Górze ma byc zlokalizowany ..... (tu pada
      nazwa instytucji).
      Jak więc Gorzowianin ma nad tym faktem przejść normalnie.
      A tak mi się marzy Gorzów i Zielona Góra jako dwa partnerskie, duże
      wielkościowo i prestiżowo miasta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka