Gość: bycmozemama dr P. Jackiewicz? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.07, 19:02 Witam, przekopalam caly watek, ale nie znalazlam info o tym panu. Przyjmuje w Aldemedzie na Sulechowskiej. Czy ktoras z Was byla u tego lekarza? Bardzo prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dr P. Jackiewicz? IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.08, 19:04 Na pewno moge z czystym sumieniem polecić tego pana. Chodziłam do niego gdy prywatny lekarz mnie zawiódł. Ten lekarz jest miły, rzeczowy, wzystko tłumaczy i on jeden podjął się ratowania mojego nienarodzonego dziecka w momencie gdy już wszyscy lekarze dali za wygraną. Zawsze przyjmie, nie stroi fochów. Telefon też odbiera o każdej pomoże i służy rada i pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
bomar.2 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 16.12.07, 19:50 Jeżeli szukacie dobrego ginekologa, polecam tylko dr Jaraczewskiego. Przyjmuje w ATP na Anieli Krzywoń i gdzieś jeszcze... Pracuje też w Sulechowie. Delikatny, profesjonalny, cierpliwy, odpowie na każde pytanie. Robi komplet badań. Zawsze USG. Z tego co słyszałam to jeden z niewielu, który w Zielonej Górze zna się na badaniu dopplerowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n17062000 Re: Laber - czy pracuje jeszcze w szpitalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 22:36 ? Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Laber - czy pracuje jeszcze w szpitalu? 01.01.08, 15:55 podobno nie pracuje w tej chwili w żadnym szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n17062000 Re: do Sotie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 19:49 no właśnie też tak słyszałam, a nie wiesz może Sotie czy w najbliższej przyszłości będzie w jakimś szpitalu pracował? Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: do Sotie 07.01.08, 18:31 nie mam bladego pojęcia. liczylam, że będzie w Zielonej... może to tylko plotki, ale podobno ubegal się o stanowisko ordynatora w Zielonej, no ale z gazet wiadomo, że wygral Wilczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n17062000 Re: do Sotie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 21:37 Dzięki za odpowiedź. No to szkoda. Bo ja też liczyłam, że będzie w zielonej. Nawet nie wiedziałam, że pisali o tym w gazecie. To wygląda na to, że w żadnym szpitalu nie będzie teraz pracował?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: do Sotie 09.01.08, 09:22 no nie wiem, może będzie, tylko nie jako ordynator?... dobrze by było :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: do Sotie 09.01.08, 10:00 dobra wiadomość z pierwszej ręki: od 1 lutego będzie w Zielonej! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n17062000 Re: do Sotie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 11:30 Sotie! Jesteś kochana! A czy Ty tak jak ja też jesteś jego pacjentką? Oczywiście pytam jeśli to nie tajemnica. Pozdrawiam i dziękuje za info:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: do Sotie 09.01.08, 11:49 nie ma sprawy :) tak, jestem pacjentką i też się bardzo cieszę :))) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Dr Herbich IP: *.uz.zgora.pl 05.01.08, 20:59 co osoba, to opinia tak bylo, jest i bedzie napisze subiektywnie o wlasnych doswiadczeniach. chodzilam do dr Herbicha 2 lata, starajac sie o ciaze. moj glowny blad polegal na tym, ze zaufalam lekarzowi. mimo,ze rozsadek po drodze podpowiadal, ze powinnnam poszukac innego. co powinno mnie sklonic do rezygnacji z uslug tego lekarza?: -ciagle te same leki, mimo mojej sugestii, ze moze czas je zmienic,skoro efektow nie ma. uslyszalam ze sa inne,ale to zastrzyki i trzeba brac w szpitalu:/ -brak badan hormonow, mimo mojej sugestii, ze moze trzeba je zrobic,bo to jakas diagnostyka. uslyszalam, ze u mnie z hormonami jest ok (wyczytal to jak jasnowidz z mojej twarzy) po 2 latach poszlam po rozum do glowy i pojechalam do wiekszego miasta. pierwsza wizyta i skierowanie na badania kilku hormonow. wynik-jeden z nich podwojnie przekroczony,co dzialalo jak tabletki anty. Dwa miesiace leczenia innymi lekami, rowniez zastrzykami (jak sie okazalo, nie trzeba w szpitalu-mozna samemu sobie w brzuch dawac). Kolejny miesiac-ciaza. Czyli wystarczyly 3 wizyty, by lekarz odpowiednio zdiagnozowal, ustawil leczenie i pomogl pacjentce. bez naciagania na kolejne wizyty, usg i zludna nadzieje. Jesli komus dr Herbich pomogl, to dobrze, niech sie cieszy. Mi zmarnowal 2 lata, moglam miec juz biegajace dziecko. Jestem rozczarowana, bo dobry lekarz to nie tylko sprzet. Trzeba inwestowac jeszcze w siebie (niekoniecznie w firme) a jak jest problemowa pacjentka, schowac honor do kieszeni i powiedziec: ja tu juz nic nie poradze, prosze sprobowac u innego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
simple123 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 30.12.07, 14:43 Do sporej ilości lekarzy chodziłam. Dlatego głównie będę odradzała. Na pierwszym miejscu czarnej listy - GAWRON. Podczas ciąży kazał mi przychodzić do siebie co 2 tygodnie, nie badając mnie, nie odpowiadajac na pytania, kasował za wizytę po 100zł W dodatku opryskliwy i gburowaty. Gabinet jego to lata 70, miska pod starym złamanym fotelem mnie dobiła. Przebieralnia to krzesło stojące koło okna za kotarą. W dodatku ciągle chrumka i ciamka. Kompletnie nie umie obsługiwać sprzetu ( jedyny jaki ma to laptop- pisze na nim jednym palcem i stare usg, z którego nie potrafi odczytać informacji, pomija istotne badania takie jak np badanie przezierności w 14 tyg, bo wg niego nie istotne i nie dające żadnej nformacji). Moim zdaniem po prostu nie potrafi tego zrobić. Po wizycie na której za 100zł przepisał mi no-spę ( dla nie wtajemniczonych jest to lek bez recepty) zmieniłam lekarza. drugie miejsce to HERBICH - kiedys to był KTOŚ. Teraz zajmuje sie głównie marketingiem kosmetyków i innych specyfików firmy, którą prowadzi jego żona. Generalnie wychodzi sie ze stosem ulotek i zastanawia się czy było u ginekologa czy na prezentacji pseudocudów. trzecie miejsce to RABENDA ŁĘSKA- Moja pierwsza ginekolog, pierwsza wizyta w wieku 16 lat bolała niemiłosiernie na co Rabenda stwierdziła, że tak boli bo ma duże narzedzia, bo te mniejsze juz wykorzystała - a mi łzy leciały z bólu. Przepisała mi tabletki - o które w ogole nie prosiłam. Moją kolezankę chorującą na wątrobę od dziecka przekonywała, że pomimo, że nie wskazane żeby wykupiła tabletki przepisane przez nią, może nie bedzie skutkó ubocznych. Jak dla mnie kobieta niespełna rozumu. Zraziła mnie raz na zawsze do ginekologów-kobiet. Choć może to i dobrze, bo już nigdy nie zostalam az tak brutalnie potraktowana. Polecam: Nowa Sól- Gąsiora, Sulechów -Rzepka - choc przy tym natłoku kobiet w ciąży, nie ma co liczyć na jakieś szczegolne traktowanie tego stanu - w sumie można się poczuć u niego jak na linii produkcyjnej. Zastanawiam się czy nie spróbować pójść do Baryły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n17062000 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 17:17 Baryła jest ok, jak ciąża jest ok. Bardzo sympatyczny i chyba najdelikatniejszy ginekolog.Tak naprawdę miałby same zalety, gdyby nie jego na serio archaiczny sprzęt, na którym nie wiele można zdiagnozować. Często umawia się z pacjentkami w szpitalu na usg, bo tam jest lepsze, a przecież wiadomo, że to szpitalne to też jest kiepskie. O badaniu przezierności karku u Baryły zapomnij.Ale i tak oceniam go bardzo pozytywnie, po prostu go lubię. Tylko ten sprzęt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n17062000 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 17:20 A jeśli chodzi o panią Rabendę i Herbicha to mam takie same odczucia jak ty simple123. U Gawrona nie byłam.Ale jeśli on przyjmuje w wtym samym gabinecie co Nonckiewicz i bada na tym samym usg to ma dużo lepsze usg od pana Baryły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Dr Herbich IP: *.uz.zgora.pl 05.01.08, 21:04 co osoba, to opinia tak bylo, jest i bedzie napisze subiektywnie o wlasnych doswiadczeniach. chodzilam do dr Herbicha 2 lata, starajac sie o ciaze. moj glowny blad polegal na tym, ze zaufalam lekarzowi. mimo,ze rozsadek po drodze podpowiadal, ze powinnnam poszukac innego. co powinno mnie sklonic do rezygnacji z uslug tego lekarza?: -ciagle te same leki, mimo mojej sugestii, ze moze czas je zmienic,skoro efektow nie ma. uslyszalam ze sa inne,ale to zastrzyki i trzeba brac w szpitalu:/ -brak badan hormonow, mimo mojej sugestii, ze moze trzeba je zrobic,bo to jakas diagnostyka. uslyszalam, ze u mnie z hormonami jest ok (wyczytal to jak jasnowidz z mojej twarzy) po 2 latach poszlam po rozum do glowy i pojechalam do wiekszego miasta. pierwsza wizyta i skierowanie na badania kilku hormonow. wynik-jeden z nich podwojnie przekroczony,co dzialalo jak tabletki anty. Dwa miesiace leczenia innymi lekami, rowniez zastrzykami (jak sie okazalo, nie trzeba w szpitalu-mozna samemu sobie w brzuch dawac). Kolejny miesiac-ciaza. Czyli wystarczyly 3 wizyty, by lekarz odpowiednio zdiagnozowal, ustawil leczenie i pomogl pacjentce. bez naciagania na kolejne wizyty, usg i zludna nadzieje. Jesli komus dr Herbich pomogl, to dobrze, niech sie cieszy. Mi zmarnowal 2 lata, moglam miec juz biegajace dziecko. Jestem rozczarowana, bo dobry lekarz to nie tylko sprzet. Trzeba inwestowac jeszcze w siebie (niekoniecznie w firme) a jak jest problemowa pacjentka, schowac honor do kieszeni i powiedziec: ja tu juz nic nie poradze, prosze sprobowac u innego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigułka Re: Dr Herbich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 12:20 dr Herbich klasyczny przerost formy nad treścią. Dziwię się kobietom , że do niego chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apie28 Re: Dr Herbich IP: 80.50.56.* 15.01.08, 11:46 Herbich to dla mnie bardzo złe wspomnienia. Przez dwa lata próbował leczyć mnie na endometrioze przy współudziale dr Breborowicza z Poznania. Herbich zrobił mi jeen raz USG po czyw wsyłał mnie na konsultacje do Poznania do ww. doktora , który na piękne oczy bez badania USG stwierdził że to 100% endometrionza i przepisał Danazol. Brałam go przez ponad rok czasu. Po tym wystąpiły skutki uboczne do tego na twarzy pojawiły się plamy pigmentacyjne, które pozostały do dziś. Panowie nabijali sobie kasę w budelkę co dwa tygodnie wizytka i kasa. Pewnego dnia przeniosłam się do innego lekarza i okazało się że nigdy żadnej endometriozy nie było tylko Zespó polocystycznych Jajników. Potwierdziłam to knsultacjami u jeszcze innych dwóch lekarzy ginekologów. Teraz moim lekarzem prowadzacym jest Laber, trzyma rękę na pulsie. Jestem bardzo zadowolona i czuję że ten lekarz dba o każdą swoją pacjentkę. Jeśli jest problem, to zawsze służy pomocą chociażby telefonicznie. Potrafi umówić się nawet w niedzielę jeżeli zachodzi taka konieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zychu Re: Dr Herbich IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 20:08 To może ja ci tam pozaglądam w te twoją szpare ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Dr Herbich IP: 217.97.158.* 19.02.08, 11:20 Jeśli chodzi o Herbicha to przestał się rozwijać i na te czasy są już lepsi od niego, no może nie jeśli chodzi o wielkośc gabinetu ;) ale leczenie na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarówka Re: Dr Herbich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 20:38 a ja muszę napisać, że Herbich mi pomógł. 5 lat leczyłam się u lekarzy w Zielonej i Gubinie(oczywiście prywatnie). Kiedy pojechałam do Herbicha na pierwszej wizycie dostałam skierowanie do Poznania do prof. Pawelczyka(wspaniały człowiek).W ciągu roku zaszłam w ciążę. Uważam, że każdy lekarz ma swoje dobre i złe strony, ale specjalistów nie mamy wielu...;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Dr Herbich IP: *.220.119.187.dsl.dynamic.eranet.pl 14.10.10, 06:59 WITAM.HERBICH TO RACZEJ POWINIEN IŚĆ KROWY PAŚĆ.WIEDZIAŁ ŻE MAM RAKA MACICY I ZATAIŁ TO PRZEDEMNĄ.JAK TAK MOŻNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Dr Herbich nie polecam IP: *.play-internet.pl 19.08.15, 15:27 Lekarz nie udziela informacji, zdawkowo odpowiada na pytania, będąc u niego w gabinecie czujesz się jak intruz. Nie polecam szczególnie kobietom w ciąży:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joan Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.02.08, 14:01 ODRADZAM dra Bartkowiaka! Niemiły i traktuje ludzi z góry. Jego córka wpisała mnie na innej stronie w jego kalendarzu niż powinna, przez co przyszłam w inny wtorek. Mimo, że u siebie w zapiskach znalazł, że jestem w dobrym dniu, i to jego córka się pomyliła, to dostało się mnie. Zamiast słowa 'przepraszam', całą wizytę traktował mnie nadąsany i nieuprzyjemny. Czułam się upokorzona. (A kto chce chodzić do ginekologa przy którym czuje się upokorzony?!?) Osobiście pasuje mi dr Teresa Jurak (ul. Wyszyńskiego 99, tel. 068 323 78 45). Zgadzam się z tym co tu o niej czytałam, że jest oschła. Ale ja własnie kogoś takiego zdystansowanego szukałam. Profesjonalna i zainteresowana twoim zdrowiem. Ale nie tobą. Na uśmiech nie macie co liczyć. (Mi to odpowiada.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.uz.zgora.pl 22.04.08, 16:29 Totalnie sie z Tobą nie zgadzam,co do dr Jurak,miałam tego pecha,że poszłam do niej,i uważam ,że nie jest zainteresowana zdrowiem pacjentki,a co najwyżej wyciągnięciem kasy za prywatne zabiegi,typu usówanie nadżerki ,nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 28.04.08, 20:50 A ja stwierdzam, że dr Jurak jest b.dobrym lekarzem. Jestem Jej pacjentką od kilku lat - fakt, nie rozdaje usmiechów na lewo i prawo - i bardzo dobrze, profesjonalista nie musi nadrabiać miną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochający mąż Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 91.194.241.* 06.05.08, 00:44 DROGIE PANIE! dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER,dr LABER i jaszcze raz LABER www.doz.pl/lekarze/l136-0-0_0-Prywatna_Praktyka_Lekarska_lek._med._Slawomir_Laber Odpowiedz Link Zgłoś
baltimore_love_thing Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 12.05.08, 12:36 Polska to jednak jeszcze bardzo zacofany kraj. Od dawna wiadomo, ze wiez jaka nawiazuje sie miedzy pacjentem a lekarzem ma ogromne znaczenie dla calosci leczenia. Lekarz powinien byc mily. W koncu to on jest dla nas a nie my dla niego. a profesjonalizm nie wystarczy czasami - trzeba tez byc czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.08, 22:12 baltimore_love_thing i la-quisho, czyli Dwa w Jednym (notabene bardzo "trendy") napisałaś, że "Polska to jednak jeszcze bardzo zacofany kraj". Dotyczy to również i Ciebie, bo "nie dorosłaś" do internetu. Bardzo łatwo jest krytykować w sposób szczególnie dotkliwy, będąc anonimem. Tutaj nikt nie stanie w swojej obronie, bo nie wie z jakim przeciwnikiem ma do czynienia. Na pewno jest wiele pacjentek, które chodziły do wymienionych przez Ciebie lekarzy i były lub są zadowolone. Wspominasz swoje, niezbyt dobre doświadczenia sprzed wielu laty, a nie pomyślałaś, że w międzyczasie wymienione przez Ciebie osoby mogły się zmienić in plus? Zgadzam się natomiast z jedną Twoją wypowiedzią, że lekarz (niezależnie jakiej specjalizacji)powinien być miły. Odpowiedz Link Zgłoś
la_quisha Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 06.05.08, 16:23 Zgadzam sie z opiniami, ze Bartkiewicz jest marnym lekarzem. Zachowuje sie jak baba w okresie menopauzy - poza tym nie najlepiej "doradza" i jest chamski. Lach to również kompletne nieporozumienie, do tego zachowuje sie czasem jak nacpany - moja mama do niego chodzila i zamiast ja wyleczyc to jej zaszkodzil. Hołowczyc jest przereklamowany, przecietny doktorek, ktory odbiera komorke podczas badania. Herbich chcial mnie kiedys naciagnac mowiac ze mam nadżerkę co było gó.wno prawda - przereklamowany jak diabli, slyszalam o nim ze wielu kobietom zaszkodzil zamiast pomoc. Na pewno supermily jest Kozłowski, ma slaby sprzet w swoim gabinecie, ale nadrabia sporym doswiadczeniem i wiele mi pomogl. Jest uczciwy i dlatego pewnie jezdzi stara Honda ... ale to oczywiscie na plus. Gawron to endokrynolog ginekolog ktory mieszka w Żarach a przyjmuje w Zielonej i jego wychwalam pod niebiosa. Wyleczyl mnie z naprawde powaznych zaburzen hormonalnych, jest troche szorstki i ma nerwowe triki, ale trzeba go rozruszac po prostu, powiedziec dowcip, posmiac sie i od razu wychodzi z niego człowiek :-) Bardzo wiele kolezanek skierowalam do niego i wszystkie sa zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.08, 20:07 la-qiusho, Nie wiem, kto dał Tobie moralne prawo, aby w tak niewybredny sposób oceniać zielonogórskich lekarzy, podważając wyjątkowo dotkliwie ich autorytet, wiedzę i lata bardzo ciężkich studiów? Znam wymienionych przez Ciebie lekarzy. Z ich strony nigdy nie spotkało mnie nic złego. Byłam prawidłowo przebadana i właściwie leczona. A może to Ty jesteś babą w okresie menopauzy, która lata od lekarza do lekarza, a potem "urabia" wszystkim opinie? Coś jest "na rzeczy" skoro leczysz się "z poważnych zaburzeń hormonalnych"... Odpowiedz Link Zgłoś
baltimore_love_thing Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 08.05.08, 20:57 Mysle, ze na rzeczy jest to, ze wyszlo szydlo z worka - czyli nieuctwo tych "lekarzy"!!!!!!! A ty nie oceniaj ludzi po ich chorobach, ja tez szukalam dlugo az ktos rozpoznal co mi dolega, a opinie po drodze mogly mnie zaprowadzić na OIOM jedynie ... żal dziwczyno, lecz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblusia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 08.05.08, 21:15 To się cisz, miałas szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
marta12120 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 20.05.08, 09:02 Ty chyba masz problem!!!BARTKIEWICZ to stary wredny złośliwy dziad!!!Wczoraj nieprzyjął mnie z plamieniem w dodatku na 19maja miałam termin porodu!!!Teraz szukam nowego lekarza,bo łaskawie juz mnie CHAM nie przyjmie.Najwidoczniej zapomniałam wziąść kopertę wypchaną kasą,aby uraczył mnie swoimi mądrościami hehe.Dla mnie najważniejsze jest zdrowie dziecka,które jest jeszcze w brzuszku(dzień po terminie jest już).Nie sporawdził moich wyników,tylko obraził beszczelny stary dziad.NIKOMU NIE POLECAM BARTKIEWICZA-chyba że do przepisania tableteczek,ale NIE DO CIĄŻY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z tarnowa Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.chello.pl 12.05.08, 17:51 Kozłowski ma już nową KIA :D Odpowiedz Link Zgłoś
baltimore_love_thing Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 08.05.08, 20:52 Laber albo Gawron, choc ze wskazaniem na Labera. Reszta to nieuki, które poprzestały na wykładach na akademii medycznej. Laber jest fachowcem w swojej dziedzinie, jako jedyny ginekolog w całej ZG wiedział co mi jest po pierwszym badaniu. Traktuje kobiety po ludzki, jest miły i kulturalny ale najwazniejsze jest to, ze posiada ogromna wiedze, wszystko po kolei wytlumaczy, rozwieje watpliwosci, mozesz siedziec u niego nawet godzine. Gawron tez sie stara, chociaz niestety ma slaby sprzet. No i jest troche oschły, ale ma cierpliwosc i tez tlumaczy wszystko po kolei. Przerobilam juz kilku ginekologow w ZG, wiec po krotce: Kozłowski - bardzo miły, uczynny, tani, w miare dobry, ale raczej jesli chodzi o porody itp. Bartkiewicz - M.A.S.A.K.R.A. - chamski i arogancki, nawet pielęgniary w Aldemedzie go nie lubia i sie go boja, mala wiedza, jest zacofany jesli chodzi o ginekologie, zatrzymal sie na poziomie jakims tam i nie rozwija sie co jest moim zdaniem zawodowym samobojstwem dla lekarza. Nie wytlumaczy nic, bo nic nie wie - do zapisywania tabletek to sie nadaje, ale tylko do tego. Bartkowiak - T.R.A.G.E.D.I.A. w jednym akcie, bufon, ktory ocenia cie juz na wstepie jakbys na casting przyszla a nie na badanie. Nic nie wie, wymysla niestworzone rzeczy, niemily, ma głupie teksty. Herbich - śmietanka zielonogorskich partaczy w ginekologii, chcial mnie oszukac na zabieg, bylam mloda i glupia - teraz sprawa skonczylaby sie w sadzie. Genialny specjalista od PR produktów swojej zony. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cegielska - no sorry! Niemiła, niekompetentna, nie rozpoznala schorzenia ktore mam i przepisala mi leki na cos innego!!!!! Rabenda - bylam u niej jak mialam 17 lat [ponad 0 lat temu] i przyjmowala jeszcze panstwowo - jak mnie zbadala to bylam obolala przez 3 dni. Do przepisywania pigułek jest dobra. Nothing more! Kowalska - przecietny lekarz, ale przyjmie nawet w niedziele jak trzeba, troche juz stara i jak bada to strasznie boli. Hołowczyc - wydaje mi sie, ze przereklamowany, najbardziej dba o swoja fryzure ... traktuje pacjentki na odwal, chyba ze widzi wizyty długofalowe. Uważajcie laski na zielonogórskich znachorów .. są debeściarscy ... naprawdę ... tylko nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allli Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 16:14 POMOCY!!!A co z BALCEWICZEM....???? czy jest ok i drogo bierze? nikt o nim prawie nic nie pisze, a ja slyszalam rozne opinie...Przyjmuje w aldemedzie, ale czy jest kompetentny i warto mu zaufac? nie musi byc ani mily ani dowcipny (to db slowo)...tylko fachowiec z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
baltimore_love_thing Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 09.05.08, 19:39 Broń Cię panie Boze!!!! Idź do Labera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 20:33 A właśnie jestem pacjentką dr Balcewicza!!! Rewelacja!!!! Nie polecam go jedynie przewrażliwionym na swoim punkcie babolom, które ciążę traktują jak coś co ma miejsce pierwszy raz na świecie. Normalny, rzeczowy, miły, oddzwania!!!! Nie robi miliona niepotrzebnych badań. Wszystkim nieprzewrażliwionym swoim odmiennym stanem polecam z całego serca.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.08, 00:13 Gość portalu: kati napisał(a): > A właśnie jestem pacjentką dr Balcewicza!!! Rewelacja!!!! Nie polecam go jedyni > e > przewrażliwionym na swoim punkcie babolom, które ciążę traktują jak coś co ma > miejsce pierwszy raz na świecie. Normalny, rzeczowy, miły, oddzwania!!!! Nie > robi miliona niepotrzebnych badań. Wszystkim nieprzewrażliwionym swoim odmienny > m > stanem polecam z całego serca.!!! TY chyba masz coś z garem.Ok,jak jesteś zadowolona ze swojego lekarza,ale zastanow się co piszesz.Te "miliony"badań uratowały w pierwszej ciaży moje życie,ktora i tak się zle skończyła,a w drugiej- zycie mojego dziecka.Jak jesteś zacofana i załujesz na diagnostykę to nie obrazaj innych.Ale coś mi mowi,że jesteś bliską owego lekarza,bo normalna kobieta by czegoś takiego nie napisała.KIm ty jestes? "Nie polecam go jedyni > e > przewrażliwionym na swoim punkcie babolom, które ciążę traktują jak coś co ma > miejsce pierwszy raz na świecie No tak,jak się rodzi co rok to nic dziwnego.Wspołczuje twoim dzieciom,jezeli je masz.Bo coś jedzie prowokacją doktorka:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baltimore_love_thing Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 09.05.08, 19:39 Sorry, nie Bartkowiak - miałam na mysli własnie Balcewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alli Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.08, 15:47 baltimore_love_thing...dziekuje za odpowiedz...masz moze namiary na tego Labera? i jest to mlody czy stary facet? i ile bierze za wizyte??? co do Balcewicza....hm, moze byc gburem i robic sobie castingi..w koncu facet ;)) Wazne by byl dobry w tym co robi czyli dobrze leczyl, mial wiedze i delikatnosc w dloniach..o oto mi chodzi najbardziej :) pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 07:16 balcewicz już w aldemedzie nie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
baltimore_love_thing Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 12.05.08, 12:32 Laber rejestracja 068 320 94 34, co do balcewicza to mysle, ze on moze odstraszyc, wg mnie wazne jest to jak lekarz do pacjentki podchodzi, bo czynnik psychiczny ma tez ogromne znaczenie w leczeniu. Laber jest tak lekko po 40, bierze ok. 100 zl za wizyte z badaniem, no chyba ze jestes w ciazy to wtedy wiecej badan - wiecej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 12.05.08, 13:25 Oj, obraziłby sie dr Laber, hihi!On jest przed 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alli Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.08, 08:48 WIELKIE WIELKIE DZIEKUJE za szybka reakcję..Tez sie zgadzam z tym co piszesz, ale czasem jak sie jest w takiej naglej potrzebie co ja, to liczy sie bardziej fach, by byl db i kompetentny niz osobowosc..Wiec dzieki wielkie i mysle, ze zdam sie na "Twoj gust";) i drydne do Labera..Pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: położnica Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.gprs.plus.pl 07.03.09, 12:26 ostatnio pojawiło sie nowe nazwisko na zielonogórskiej porodówce strakowski przystojny z ogromną wiedzą kompetentny najbardziej pracowity uwielbiany przez wszystkie położne dyżuruje we wtorki niedrogi i jak chcesz szybko urodzić to tylko z nim to załatw sukces gwarantowany jest naprawdę boski polecam sama tego doświadczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: położnica Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.gprs.plus.pl 07.03.09, 12:39 jak już tylko strakowski Odpowiedz Link Zgłoś
reniusia87 ginekolog- endokrynolog 23.02.09, 19:52 szukam ginekologa endokrynologa w zielonej górze, jesli wiecie czy sa jacys na NFZ, lub prywatni(koszt), prosze piszcie, aha i jeszcze jedno czy w Mrowisku na Wyszynskiego oprocz tych pań co sa podobno niemile, jest jakis ginekolog endokrynolog?? Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: ginekolog- endokrynolog 02.03.09, 19:40 jdyny jakiego kojarzę w Zielonej to Janusz GAwron, przyjmowal prywatnie na Wyspiańskiego 13- kolo PUPu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.uz.zgora.pl 09.05.08, 22:48 Odradzam Gawrona. Nie dosc ze wyjatkowy gbur malomowny, to jeszcze ma brud za paznokciami i zolte palce od papierosow. A fuj, jak mozna sie dac dotknac takiemu lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liz Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 80.50.56.* 12.05.08, 11:46 Ja miałam bardzo przykre doświadczenia związane z tym panem. Zdecydowanie odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.acn.waw.pl 12.05.08, 19:43 A co drogie koleżanki sądzą o Soroczynskim i Strehlu zamierzam sie do któregoś wybrać. Obydwaj przyjmują w Aldemedzie na Niepodległości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 07:25 Strehl to starszy Pan i może już niekoniecznie do niego. natomiast soroczyński jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 21:42 Polecam najgorecej Joanne Czernicka, bardzo oddana zawodowi lekarka, niesamowicie uprzejma, rzeczowa. Od razu czuć, że kobieta jest lekarzem z powolania! Ma nieziemska cierpliwosc i chetnie odpowie na wszystkie pytania, ma niesamowita wiedze ! GORACO POLECAM! Szkoda ze tak malo jest takich lekarzy... Kontakt ktos podal wczesniej ale przypomnie ze na Armii przyjmuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.gprs.plus.pl 13.06.08, 12:50 Zdecydowanie polecam doktora Grzegorza Jaraczewskiego!! Przyjmuje w Atp(zg) poradni k w sulechowie (nfz)dodatkowo sulechowski jak i zielonogorski szpital! bezkonkurencyjny jezeli chodzi o dr herbicha i sulechowskiego dr RZEPKE! (ktory nagminnie przeciaga wykonanie dodatkowych badan w celu zwiekszenia czestotliwosci wizyt) dr Jaraczewski to profesjonalista! bezproblemowy lekarz,delikatny, uczciwy, lojalny! Serdecznie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 13.06.08, 13:42 Jaraczewski odbierał mój poród,polecam delikatny ,konkretny i jeszcze nie zmanierowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris992 Re: cholestaza, poszukuję gin.który na tym sie zna IP: 80.50.24.* 16.06.08, 12:33 Pod koniec pierwszej ciąży dopadła mnie ta paskudna choroba. Obnecnie myślę o drugim dziecku , może jeszcze nie teraz, nie od razu ale chicałabym skonsultować się z jakimś lekarzem, który wie coś o tej chorobie, żeby mi poradził Czy któraś z Was miała te chorobę, i może kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronia Re: cholestaza, poszukuję gin.który na tym sie zn IP: *.acn.waw.pl 16.06.08, 16:48 czy ktoraś z Was moze coś powiedzieć o dr Lechowskiej która przylmuje w Poliklinice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: cholestaza, poszukuję gin.który na tym sie zn IP: *.ztpnet.pl 16.06.08, 21:23 znam bardzo dobrego lekarza, mnie wyleczył mój tel. 669026255 Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka21 Dziewczyny, pomóżcie... 17.06.08, 23:53 Chodzi o pierwszą wizytę u ginekologa... Mam JUŻ prawie 22 lata, a nie wyobrażam sobie tak naprawdę siebie siedzącej na tym ginekologicznym fotelu, zwłaszcza że mam kompleksy jeśli chodzi o strefę intymną... co wręcz uniemożliwia mi kontakty seksualne, bo każdego faceta odrazu od siebie odpycham... Kuuurcze, dużo by pisać... a to i tak nic nie da... Dlatego szukam dobrego ginekologa, z którym można by pogadać o takich sprawach. Czy w ogóle tacy istnieją...? Kasa nie gra roli, chcę poprostu wyzbyć się kompleksów, a jeśli coś jest ze mną nie tak, to żeby powiedział mi to w taki sposób, żebym nie potrzebowała po tej wizycie psychologa... Zakręcona jestem, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANULKA22 Proszę pomóżcie........... IP: *.centertel.pl 18.06.08, 13:48 Dziewczyny proszę pomóżcie. Byłam u lekarz bo od paru miesiecy nie mam okresu nie jestem w ciązy ale okresu nie mam. Boje sie że coś jest nie tak. Polećcie mi prosze dobrego ginekologa z zielonej. Odpowiedz Link Zgłoś
dipolzg Re: Dziewczyny, pomóżcie... 19.06.08, 13:02 Moja dziewczyna chodzi do Kozłowskiego, mówi, że wytłumaczy Ci co to chcesz i pogada też chętnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dziewczyny, pomóżcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 23:25 Napewno nie polecam Macieja Kierkus niemiły niesympatyczny niedelikatny Odpowiedz Link Zgłoś
jolca7 Re: Dziewczyny, pomóżcie... 20.06.08, 12:06 Polecam dr Czernicką.Kompetentna i rzeczowa a poza tym po prostu ludzka.Chodzę do niej od kilku lat.Proszę spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatazet Re: Dziewczyny, pomóżcie... IP: *.ztpnet.pl 27.06.08, 17:52 Też polecam doktor Joannę Czernicką , prowadzi moją drugą ciążę, jest super lekarzem i człowiekiem. Ma nowy gabinet i chyba niezły sprzęt. No i potrafi go obsłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dziewczyny, pomóżcie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.08, 00:13 a ja polecam dr. labera. super lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka21 Re: Dziewczyny, pomóżcie... 09.07.08, 12:54 hej! jestem już po pierwszej wizycie... byłam u dr Ireny Magdziorz w Sulechowie... POLECAM! kobietka odrazu zauważyła mój lekki stresik, tłumaczyła mi wszystko bardzo dokładnie, spokojnie, odrazu się wyluzowałam... miałam wykonane USG i cytologie. Wizyta kosztowała 130 zł. - duuuużo... ale jak już wcześniej pisałam, kasa w tym wypadku nie grała roli. Poza tym wypisała mi recepte na talbetki na pół roku. W gabinecie przyjemny klimat, dobry sprzęt... JAK DOBRZE MIEĆ TO JUŻ ZA SOBĄ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: cholestaza, poszukuję gin.który na tym sie zn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 12:00 z całego serca nie polecam Lechowskiej, byłam jej pacjentką przez 2 lata, ...zawiodła moją nadzieję... a jaka zarozumiała i nerwowa? ma problemy z własna osobą a dobrotliwy ton jej głosu to tylko pozory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j/n Re: cholestaza, poszukuję gin.który na tym sie zn IP: *.acn.waw.pl 27.06.08, 13:44 Dzięki już odwołałam wizytę :). A kto mi powie gdzie przyjmują w miare dobrzy ginekolodzy? Aldemed Piliklinika, inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 11:29 Od kilku lat chodzę do dr Rabendy Łąckiej. Jest rewelacyjna. profesjonalna wizyta, dokładne badania, szeroki wywiad. odpowiada na wszystkie , nawet najgłupsze pytania. Nigdy, przenigdy mimo mnóstwa innych pacjentek czekających pod gabinetem na wizytę nie dała odczuć, że się spieszy, ze zależy jej na skróceniu wizyty. Nie jest najtańsza, ale szczerze uważam, że warta swojej ceny. Wyleczyła mi nadżerkę (wymrażając). Zabieg powtarzany był dwukrotnie, ale skutecznie, przy czym opłata była jedna. Polecam wszystkim a najbardziej tym, którym mocno zależy na sympatycznym i łagodnym usposobieniu lekarzy, do których chodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia11 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 13:37 No to ja napiszę, że pani Karolina Rabęda w szpitalu już nie jest taka cierpliwa i sympatyczna. No i zbadała mnie baaaaardzo boleśnie. A byłam badana przez bardzo wielu lekarzy w zielonej i nie tylko (bo miałam problemy) i nigdy nikt mnie tak boleśnie nie potraktował. :- ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.146.118.78.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.09, 10:46 to dziwne , bo ja wlasnie po szpitalu zdecydowalam sie na rabende. jestem w 4 mcu ciazy. i wlasnie ona w szpitalu zawsze dla mnie miala czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alabama Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 195.85.249.* 29.07.08, 09:50 Szczerze polecam dr J. Czernicką. Ma prywatny gabinet na Łużyckiej. Świetny lekarz ze wspaniałym podejściem do pacjentek. Wszystko tłumaczy, odpowie na kazde pytanie. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżasta Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.08, 16:26 A mam pytanie- czy dr Czernicka wymraża nadżerki i ile kosztuje u niej taki zabieg? Zależy mi na czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuksica Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.aster.pl 30.07.08, 20:56 polecam dr.Karolina Rabenda-Łącka! rewelacyjna, bezstresowa wizyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżasta Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.08, 17:38 Magluje tą nadżerkę... a ile Rebęda-Łącka bierze za zamrożenie nadżerki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżasta Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.08, 17:39 A ile Rabenda -Łącka bierze za wymrożenie nadżerki? dla mnie to pilna sprawa:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagunia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.08, 13:58 błagam szukam rzetelnego, dobrego ginekologa w Zielonej Górze - położnika z doswiadczeniem, do prowadzenia trudnej ciąży (jestem po 2 poronieniach i dużym obciązeniu psychicznym) - nie mam sił szarpać się z nieudacznikami ... prosze o pomoc kobiety, które wiedzą co znaczy trudna ciąża i wszystkie możliwe z nią komplikacje, szukam lekarza, ktory bedzie dostepny na komórke o kazdej porze dnia i nocy, który pracuje w szpitalu... proszę nie polecajcie mi Herbicha, Krzemińskiej i Czernickiej, ani Trusza -dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 05.08.08, 01:30 Polecam Ci Labera ja po 2 poronieniach w końcu trafiłam do niego.Mam teraz super corkę.Miałam różne komplikacje w ciąży ale udało się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.08, 07:43 a czy Laber to nie szkoła Herbicha ? podobno kiedys z nim przyjmował ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia12 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 18:37 jeślii lekarz z Zielonej Góry to tylko Laber. Ja wiem co czujesz i szczerze mogę polecić tylko tego lekarza. Dzięki niemu mam synka, który właśnie dzisiaj ma 12 dni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 05.08.08, 19:49 tak. L. to szkoła Herbicha, ale to kompetentny lekarz, dostępny na telefon, pracuje w szpitalu w ZG. dobry fachowiec godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.08, 07:54 widze, ze same dobre opinie sa tym lekarzu , ale mam duże opory - sam fakty, ze wspólpracował z Herbichem mnie odstrasza :// Herbich niestety przyczynił się do śmierci mojej córeczki:( ... słyszałam opinie, ze ma dobry sprzęt, ale co z tego Herbich tez ma dobry i posługiwac się nim nie potrafi?? czy naprawde znacie przypadki, ze potrafił poprowadzić trudną ciąże ? np. taka z zatruciem ciązowym ? kłopotami z łozyskiem ? itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 04.11.08, 14:32 to nie rozumiem dlaczego Laber swoim pacjentkom mówi, że jak rodzić to tylko w Sulechowie??? A w Zielonej to jakaś rzeźnia jest, przecież Laber pracuje w Zielonej Górze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 21:53 Mi nic takiego nie mówił. A wręcz przeciwnie, podkreślił, ze w Zielonej Górze jest bardzo dobry oddział noworodkowy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 09.11.08, 13:42 widzisz każdej pacjentce mówi co innego, dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.centertel.pl 08.08.08, 12:52 Witam, doktor Dołęga-Krzeminska, przyjmuje na Niepodległości czy ktoś może coś na jej temat napisać? Zamierzam sie do niej wybrać. Czy to słuszny wybór?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.acn.waw.pl 15.10.08, 16:18 ja polecam dr E.Krzemińską przyjmuje na Niepodległości vis a vis Muzeum.Pani Doktor prowadziła moja ciaze, opiekowala sie, doradzala... zachowuje sie nie jak obcy lekarz tylko jak przyjaciel! i nigdy nie bylam zle potraktowana! dla niej wazna jest pacjentka i dziecko! jestem teraz po porodzie <sierpien 2008> i wiem, ze jezeli cos sie dzieje złego ze mna to moge do niej dzwonic. doradzi przez telefon.!!! Miła, kompetentna Lekarka! polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
polla777 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 13.08.08, 21:34 Witajcie Mam podobny problem. Jestem rozczarowana zielonogórskimi lekarzami. Niedawno drugi raz poroniłam w 6 tygodniu. Dwa razy było dokładnie tak samo. Nagłe plamienia, potem krwawienie. W szpitalu próbowałam dowiedzieć się jakie powinnam wykonać badania, bo na pewno jest jakaś przyczyna. Ale słyszałam jedynie, trzeba próbować kolejny raz. Niektórzy lekarze są zdania, że nawet 4 razy. Przecież nie jesteśmy królikami doświadczalnymi. Już ten drugi raz był dla mnie koszmarem. Po tym, co usłyszałam i wyczytałam planuję wizytę u dr Labera, ale nie mogę się dodzwonić. Czy ktoś słyszał może o ewentualnym urlopie pana dr? Co robić? A może któraś z Was przeszła coś podobnego i mogłaby mi coś podpowiedzieć? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 12:44 Zrezygnowałam po kilku latach z Sandeckiego. Polecam Dr Loroch - 601 581 760 w pn i czw od 15.00, Łużycka 17. Słuszny i trafny wybór:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 07.08.08, 22:32 dlaczego zrezygnowałaś z sandeckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:07 nie bede sie rozpisywac, byala sytuacja zwiazana z pornieniem i nie dostalam takiej pomocy od lekarza jakiej oczekiwalam, ani zainteresowania z jego strony. jak sie cos dzieje to zapomnij, ze sie dodzownisz do niego po godz. 19.00. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 11.08.08, 21:13 smutne to. Bardzo współczuję. Jaq dodzwonić to się dodzwaniałam, ale kierował na dyżur do szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 11.08.08, 21:21 Zresztą oni wszyscy w gabinecie inaczej, a w szpitalu inna innszość. Do kogo teraz chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
hazoba Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 12.08.08, 10:21 Witam, ja polecam dr Łącką ( przyjmuje na ul. Niepodległości ). Byłam u niej na swojej pierwszej wizycie i muszę przyznać, że wcale nie było tak strasznie. Zajmuje rozmową, nie wiadomo kiedy było już po badaniu, chociaż w gabinecie byłam około 20 min. Za wizytę zapłaciłam 150 zł ( cytologia, usg, badanie piersi ) - myślę, że warto było wydać te pieniądze. Polecam. 12.08.2008 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia12 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:59 Ja do dr Labera raz nie mogłam się dodzwonić jak przyjmował pacjentki w gabinecie. Dzwoniłam chyba z 10 razy, a po 15 minutach on do mnie zadzwonił. Dodam, że wtedy jeszcze nie byłam jego pacjentką. A jak zaczełam krwawić w ciąży to specjalnie dla mnie otworzył gabinet i mnie zbadał, miałam poronienie zagrażające. Ten lekarz uratował mojego synka :-) Naprawdę szczerze go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIKA Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 13.08.08, 19:06 chodzilam do dr Rabendy..nie polecam,jest droga i zakrecona jak zakretka od sloika..przez nia stracilam dziecko w 7-miesiacu ciazy! przez cala ciaze zapewniala mnie ze jest wszyztko ok,kiedy trafilam do szpitala okazalo sie ze dziecko ma powazne wady i nie przezyje ani minuty po porodzie!!córeczka miala rozczep kregosłupa,nie miala kosci pokrywy czaszki i jej wzrost nie odpowiadal do wieku ciazy,w 27tyg wazyla zaledwie 500g i mierzyla 20cm dlugosci oprocz tego miala niedorozwiniety mozg...pierwsze zrobione badanie usg to wykazalo a ona tego nie zauwazyla przez 27 tyg,i ty mi powiesz ze to jest dobry lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.08, 00:05 Bardzo mi przykro...mi dr Laber dość szybko wykrył wady u dziecka w ciąży,może cierpienie było mniejsze...Wiesz co mnie dziwi?Ze lekarze do których chodzą moje znajome uważają,ze badania przeziornośći karku,badania "połówkowe",są niepotrzebne i są wymysłem pacjentek...moje koleżanki dziwią się,że miałam je robione,a amniopunkcja to wręcz jest uznawana jako zabijanie dziecka?Albo nasi lekarze są niedouczeni albo boją się kosztem pacjentek i ich dzieci pogorszyć sobie"w razie czego"statystyki.Jest to żałosne...Bo co do poronień to lubuskie jest w czołówce.KIlka tygodni spędziłam w klinice w POznaniu i powiedzieli,że mają ogrom pacjentek borykających się z problemem niepłodności i poronień z Zielonej Góry,Żar,Gubina....lubuskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubisia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 13.08.08, 19:36 dziewczyny czy mozecie moi podac namiary na dr Labera???slyszalam ze jest dobrym lekarzem,jestem po zabiegu wylyzeczkowania obumarlej ciazy ponadto stwierdzono u mnie zaśniad groniasty..chcialabym swoje wyniki skonsultowac z dobrym lekarzem a on slyszalam taki jest,z góry wam dziekuje:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
polla777 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 13.08.08, 21:50 Witajcie Mam podobny problem. Jestem rozczarowana zielonogórskimi lekarzami. Niedawno drugi raz poroniłam w 6 tygodniu. Dwa razy było dokładnie tak samo. Nagłe plamienia, potem krwawienie. W szpitalu próbowałam dowiedzieć się jakie powinnam wykonać badania, bo na pewno jest jakaś przyczyna. Ale słyszałam jedynie, trzeba próbować kolejny raz. Niektórzy lekarze są zdania, że nawet 4 razy. Przecież nie jesteśmy królikami doświadczalnymi. Już ten drugi raz był dla mnie koszmarem. Po tym, co usłyszałam i wyczytałam planuję wizytę u dr Labera, ale nie mogę się dodzwonić. Czy ktoś słyszał może o ewentualnym urlopie pana dr? Co robić? A może któraś z Was przeszła coś podobnego i mogłaby mi coś podpowiedzieć? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polla777 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 13.08.08, 21:54 Tel. do dr Labera, które znalazłam: 606 207 775 lub 68 320 94 34. Wspominałam jednak, że nie mogę się dodzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 13.08.08, 23:44 Polla slyszalam ze bardzo dobrze jest w trakcie ciazy robic wykresy temperatury, poziom progesteronu powinien utrzymywac sie na wysokim poziomie, jesli zjezdza w dol dochodzi do poronien, a wystarczy wziac tabletki..nie wszyscy ekarze o tym mowia ( przepraszam za brak polskich liter) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 80.50.56.* 14.08.08, 08:36 Dr Laber jesr aktualnie na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 14.08.08, 13:38 Polla, Kolejną ewentualną ciąże niech Ci prowadzi ktoś z Poznania dr Banach, np. Moja kolezanka straciła dwójkę dzieci dopiero w Poznaniu postawili właściwą diagnozę i ma dwoje wspaniałych maluszkow, podobnie było u mojego kuzyna. w większym ośrodku łatwiejszy dostęp do sprzętu, bliskość Akademii Medycznej, więc i od lekarzy więcej można wymagać. Ceny wizyt podobnie jak w ZG pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia12 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 20:15 Na pewno juz poczytałaś, ze jest wiele przyczyn poronień. Są przypadki że kobieta roni wszystkie ciąże np. z chłopcami. A że w zielonogórskim szpitalu nic nie mówią tylko każą próbować kolejny raz to wiem bo sama to słyszałam. Dr Laber zleca w ciązy badanie progesteronu i zapisuje leki. Zdecydowałąm się na prowadzenie u niego mojej ciąży z drugim dzieckiem i jestem bardzo zadowolna. Poprzednią moją ciążę (4 lata temu) prowadził lekarz z Poznania z Polnej, bo w zielonej nie było lekarza, który by mi pomógł. A teraz polecam dr Labera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.08, 17:19 w usa Odpowiedz Link Zgłoś
polla777 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 19.08.08, 00:21 Dziękuję Wam za wskazówki. Każda jest dla mnie bardzo cenna. Martwi mnie fakt, że dr Laber jest na urlopie. Chciałabym coś robić w tym kierunku i nie czekać już dłużej. Z tego, co się dowiedziałam wynika, że pan dr dopiero we wrześniu będzie osiągalny. Wizyta pewnie też się odwlecze, bo dr ma wiele pacjentek. Chciałabym jeszcze zapytać, co sądzicie o przerwie w staraniach o kolejną ciążę. Mam znajomą, która zaszła w ciążę po poronieniu zanim dostała pierwszą @. Jakie macie doświadczenia? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucija Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 19.08.08, 11:45 Kogo polecacie na pierwsza wizyte w zg? bo mam dylemat do kogo sie wybrac.... o kazdym widze tu dobre i zle opinie. Bardzo prosze o jakies wskazówki. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 09.10.08, 16:32 Dr Joanna Czernicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 217.97.158.* 19.08.08, 14:41 Polla umów się na tą pierwszą wizytę tak jak ma czas, jak już do niego pójdziesz i będziesz potrzebowała wizyt natychmiastowych to gwarantuję Ci, że dr L. Ci nie odmówi. W ZG to chyba jedyna osba godna polecenia. On jest całkiem inny niż Herbich, stacjonował u niego a widzisz otworzył swoje,... moja ciąża będzie trudna, wiem o tym i wiem, że dr L. prowadzi też ciąże po inv. 2 tyg. urlopu mu się już skończyły. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 24.08.08, 12:05 A co sadzicie o dr. Kozłowskim, bo jakos dawno tu o Nim pisano? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mooniaa1 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 26.08.08, 15:32 Niestety nikt nie odbiera telefonu w rejestracji u doktora.Labera :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 26.08.08, 20:14 ile sie czeka na wizyte u dr Labera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 80.50.56.* 27.08.08, 07:24 gabinet jest czynny we worki i czwartki od 15 ale rzeczywiście od kiedy doktor wrócił z urlopu nie mozna sie tam dodzwonić. Proponuję udać się osobiscie i umówić, na wizyte czeka się ok 1 m-ca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 28.08.08, 16:28 Co sądzicie o Sandeckim? Wart jest polecenia? Czy w szpitalu się zajmuje swoimi pacjentkami? Jak jego diagnostyka potwierdza się u innych? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia222221 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 14.10.08, 15:51 Pan Sandecki nie zajmuje się swoimi pacjentkami w szpitalu. Chodziłam do niego całą ciążę. Niestety po skierowaniu mnie na oddział patologii nie przyszedł do mnie ani razu nie było szans na kontakt z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 14:46 jestem młoda, mam niecałe 18 lat. to byłaby moja pierwsza wizyta u ginekologa. kogo byście mi poleciły? chodzi mi o osobę, która jest delikatna, sympatyczna, umiejąca pomóc w problemach młodzieńczych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.dynamic.qsc.de 03.12.08, 22:43 Przez przypadek trafilam na ta strone i z ciekawosci przeczytalam te komentarze na temat Dr. Herbicha... Ja juz od lat chodze do Dr.Herbicha i duzo moich kolezanek chodzi rowniez do niego. Widac, ze doktor ma pojecie i sie zna w sowim fachu. Nie ma co sie dziwic, Dr.Herbich byl bardzo dugo lekarzem w Niemczech i to na dobrym stanowisku... Nie rozumiem te porownania do Dr.Labera.. tak na uboczu chce tzlko wspomniec, ze Dr.Laber u Dr.Herbicha pracowal i sie tez wiele od niego nauczyl ...ale takiej wiedzy jak Dr.Herbich to nie posiada... Mi sie wydaje, ze duzo ludzi zazdrosci lekarzowi z Akademickiej... az mi sie wierzyc nie chce ze nawet w szpitalach zle o nim mowia.. co to za lekarze, ktorzy tak plotkuja, a zazwyczaj to tylko zazdrosc z nich wymawia... Kobiety, Dr.Herbich to wspanialy lekarz i czlowiek! Nie sluchajcie tych strasznych komentarzy, ktore mi sie wydaja falszywe, tym bardziej ze Dr.Herbich non stop jest porownywany z Dr.Laberem.. cos mi tu nie gra... to jest podejrzane... Sama z doswiadczenia wiem, ze Dr.Herbich daje dobra diagnostyke ... on ma bardzo dobry sprzet i doswiadczenie.. i jest naprwade przemily... Pozdrawiam Agula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 212.109.132.* 21.02.09, 22:29 tak, bardzo dobry lekarz, jesli idzie o zbijanie kasy........ leczylam sie bezowocnie i nie moglam zajsc w ciaze....... co miesiac naciagenie i wypominanie wieku........zero badan,nawet na moja prosbe........ najwiecej si enasluchalam, czego to on nie opaatentowal i jaki ma sprzet......... 3 wizyty u lekarza w duzym miescie wystarczyly,by porobic najprostsze badania hormonow i zajsc w ciaze......... nie wiem,skad ten zachwyt Herbichem,chyba nie mialas zadnego prawdziwego problemu i badalas sie profilaktycznie.......... duzo zdrowka zycze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro czy doprowadził was już do orgazmu? IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.08, 20:27 czy zwieracz rytmicznie tętnił;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AprilGen Re: czy doprowadził was już do orgazmu? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.08.08, 23:02 A co impotent może wiedzieć o orgaźmie?Hiro,idz pomarzyć gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 23:16 df Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.08, 18:32 Ja chodzę do Sandeckiego i jestem zadowolona :) Wizyta obecnie kosztuje 80zl. Mam jednak pytanie o dr Rzepkę z Sulechowa :) Czy ktoś mógłby mi napisac w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje? I ile kosztuje wizyta? I moze jakies namiary na niego. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia dr Rzepka !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.08, 18:33 Ja chodzę do Sandeckiego i jestem zadowolona :) Wizyta obecnie kosztuje 80zl. Mam jednak pytanie o dr Rzepkę z Sulechowa :) Czy ktoś mógłby mi napisac w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje? I ile kosztuje wizyta? I moze jakies namiary na niego. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: dr Rzepka !!! IP: *.ztpnet.pl 09.10.08, 14:31 a moglabym prosic namiary na Sandeckiego i dni w ktorych przyjmuje??? Dziekuje!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: dr Rzepka !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.10.08, 10:03 Sandecki przyjmuje we wtorki i piątki popoludniami na os Zacisze w ZG. Tel do rejestracji: 068 3235531 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolaa Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.abaks.pl 14.10.08, 21:23 Witam, czy możecie mi polecic jakiegoś naprawde dobrego ginekologa? Slyszalam o Wilczyńskim?moze ktoras cos o nim wie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 21:58 slyszalam, ze w hotelu Ruben ma byc klinika lub cos podobnego, poniewaz hotel sie nie oplaca.......za male wplywy....... Odpowiedz Link Zgłoś
olagrabas Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 17.10.08, 13:10 >Witam.Byłam u dr Lacha na pierwszej wizycie i nie było najgorzej jesnak mam co do niego wątpliwości.A obecnie jestem w ciąży i zastanawiam sie nad wizyta u innego lekarza.Jestem ciekawa czy ktoś był u Lacha i możeo mi cos powiedziec z własnego doświadczenia nie z opowieśći.A wogóle jak mam iść do innego lekarza to do jakiego w Zielonej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 15:31 Ja chodzę do dr.Wilczyńskiego i jestem bardzo zadowolona:)czytałam na jego temat pare złych opini,ale zaryzykowałam i dobrze zrobiłam ponieważ doktor jest sympatyczny i delikatny...Jestem w 7 miesiacu ciąży wiec wizyta rozpoczyna sie od wywiadu, badania, badania usg - (chodzi ze mną do przychodni mój mąż- doktor zawsze go prosi na badanie usg razem możemy obserwowac jak rosnie nasza córeczka;)) pózniej już ważenie i mierzenie cisnienia. Wizyta zawsze odbywa sie w miłej atmosferze:) Kosztuje 100 zł,ale wychodzac z gabinetu wiem, że byłam u profesionalisty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.acn.waw.pl 15.10.08, 16:10 ja polecam dr E.Krzemińską przyjmuje na Niepodległości vis a vis Muzeum we wtorki i czwartki od 16. Pani Doktor prowadziła moja ciaze, opiekowala sie, doradzala... zachowuje sie nie jak obcy lekarz tylko jak przyjaciel! i nigdy nie bylam zle potraktowana! dla niej wazna jest pacjentka i dziecko! jestem teraz po porodzie <sierpien 2008> i wiem, ze jezeli cos sie dzieje złego ze mna to moge do niej dzwonic. doradzi przez telefon.!!! Miła, kompetentna Lekarka! polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 00:07 Ja polecam dr Nonckiewicza. Według mnie świetny specjalista. Prowadził już moje dwie ciąże. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pmartadr Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 08.11.09, 22:41 mam pytanie czy ktoras z was ma jakies doswiadczenie z kompetentnym lekarzem, od dluzszego czasu mecze sie z infekcja ale jak do tej pory zaden lekarz nie bardzo potrafi to wyleczyc wiec czuje sie jak krolik doswiadczalny testujac kolejne masci. Ja mam podejzenia infekcji grzybiczej albo nawet z opryszczka ale ta wargowa a nie narzadow ale wszyscy lekarze u ktorych bylam opryszczke wykluczaja a mimo to sugerowana terapia nie daje poprawy. czy ktos moze mi polecic specjaliste od infekcji a nie ciazy, bede niezmiernie wdzieczna, bo mam juz dosc eksperymentow Odpowiedz Link Zgłoś
mooniaa1 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 31.10.08, 07:08 Byłam u dr.Labera jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ishtar Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.08, 19:29 czy możesz mi napisać ile kosztuje wizyta u doktora Laberta? mam już dosyć lekarzy do których chodzę, bo żaden nie potrafi mi pomóc.. Nie jestem w ciąży, ale potrzebuję profesjonalnej pomocy... Bardzo proszę o odpowiedź.. i informację jak długo trzeba czekać na wizytę.. Odpowiedz Link Zgłoś
mooniaa1 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 10.11.08, 21:45 Ja płaciłam 120zł ,ale miałam badane wszystko. Czekałam na wizytę około miesiąca i powiem Ci warto. Lekarz konkretny,ma wiedzę,ja jestem na razie zadowolona i będę chodziła do niego. Byłam już u różnych w Zielonej, ale jak masz problemy idź do niego. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ishtar8 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 17:38 dziękuję za odpowiedź :) jutro do niego zadzwonię.. i okarze się kiedy będą wolne terminy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.09, 23:35 Moniaaa, a czy zapisywałas sie telefonicznie? dzwonie pod dwa numery dr Labera od dwoch tygodni i ni jak nie udaje mi sie skontaktowac. Czy trzeba tam pojechac by sie zapisac? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.cust.tele2.pl 05.12.08, 13:45 NO WŁAŚNIE... DOŁĄCZĘ SIĘ DO KOLEŻANKI I POPROSZĘ WAS O OPINIĘ NA TEMAT DR KOZŁOWSKIEGO (OBECNIE ZASTĘPCA ORDYNATORA W NASZYM ZIELONOGÓRSKIM SZPITALU NA POŁOŻNICTWIE)? CZY WARTO DO NIEGO IŚĆ? JESTEM W PIERWSZYM TRYMESTRZE CIĄŻY..PYTANKO TEŻ ILO KOSZTUJE U NIEGO WIZYTA ? OSOBIŚCIE ODRADZAM DR CEGIELSKĄ Z ALDEMED'U . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucija Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 05.12.08, 17:59 Ja u dr Kozłowskiego byłam na swojej pierwszej wizycie i wspominam ją bardzo mile. Widać, że doktor ma bardzo duże doświadczenie w swoim zawodzie. Jest bardzo miły i delikatny, wszystko wytłumaczy, porozmawia. Polecam. Za wizyte zapłaciłam 60 zł (z USG). Nie wiem jak to wygląda w czasie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
jadaria Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 03.01.09, 16:04 Ja polecam dr.Labera. Konkretny ,rzeczowy, dokładny i sympatyczny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.14, 00:46 ja do doktor cegielskiej chodzilam 20 lat temu jak przyjmowala na zamenchfa i byla super nawet 3 ciaze mi odbierala i bylam z niej zadowolona zawsze powiedziala co chcialam wiedziec i wogole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 10:48 osobiscie polecam dr Sandeckiego miły ,konkretny nie gada od rzeczy przy kazdym badaniu dokładnie mówi co teraz widzi i czy cos dolega.I wcale nie jest gburowaty jak czytam niektóre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annmari Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.aster.pl 02.01.09, 22:32 Dr Sandecki niestety ma "studenckie" pomyłki w swojej karierze.Moja znajoma straciła dziecko przez to,że pomimo prywatnych wizyt przez 9 m-cy nie rozpoznał arytmii serca u dziecka- wszystko było b.dobrze.Wadę zdiagnozowała położna(2 dni przed porodem) a potem potwierdził ją dr Wilczyński.Niestety dziecka nie udało się uratować:( A przy wczesnym rozpoznaniu było to możliwe.Bardzo ciężko decyduje się na cesarkę nawet pomimo wyraźnych wskazań czeka nie wiem na co??? W gabinecie prywatnym umawianych jest bardzo dużo kobiet i spieszy się żeby wszystkie przyjąć i skasować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzankakk Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 22:46 mam podobne info na temat tego lekarza :(..ja polecam dr Wilczyńskiego-może nie słodzi i nie jest super delikatny,ale konkretny i rzeczowy...ufam mu,to wielki luksus-polecam-poród wspominam też bardzo miło,dzięki niemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 19:37 zgadzam sie, czułam sie u niego jak na tasmie produkcyjnej, sama wizyta jakies 7 min. bo szybko, szybko, trzeba sie spieszyc bo inne panie czekaja...wiec zmieniała lekarza, który ma czas dla mnie i nic nie dzieje sie w pośpiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
ooshak Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 21.01.09, 09:33 właśnie jestem po wizycie u dra Strehla w Aldemedzie. Jestem w 7 tygodniu ciąży, to była moja pierwsza wizyta -wcześniej byłam umówiona u Bartkiewicza, ale przedłużył sobie wyjazd, wizyta wypadła, a ja koniecznie chciałam iść do jakiegokolwiek lekarza, żeby potwierdzić, że wszystko z maleństwem jest ok, no i miałam 100 pytań.. To była najbardziej poniżająca i okropna wizyta w moim życiu. Powiedział, że "chyba jestem w ciąży" (po czym założył kartę ciąży), nie zapytał o moje samopoczucie, nie zważył, nie zmierzył ciśnienia, na mój niepokój czy wszystko jest ok oznajmił, że dopiero po usg będzie wiadomo (sam nie robi). Mój lekarz ogólny na moje niepokoje o martwy płód odpowiedział, że póki boli biust (a bardzo boli), to wszystko jest ok... Zapytałam "ale wszystko wygląda w badaniu w porządku?", odpowiedział "nie można być do końca pewnym, bo jest pani zbyt otyła, żeby dobrze zbadać" (ważę 75 kg przy 172 cm -5 kilo przytyłam w ciąży, tym też byłam zaniepokojona, ale odpowiedzi nie dostałam). Praktycznie wyprosił mnie z gabinety, większość pytań zadałam w drodze do drzwi... jedyne, co mi sam z siebie poradził, to branie kwasu foliowego (starałam się o dziecko, więc od pół roku brałam), na zatwardzenie zaproponował Xennę, o żadnej diecie ciążowej nie wspomniał. Pełna tragedia. Zastanawiam się nad złożeniem skargi, powstrzymuje mnie jedynie szacunek dla starszego wieku (ma chyba z 80 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
mooniaa1 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 21.01.09, 21:53 Ja byłam u niego kiedyś dawno temu, jak byłam w ciąży,bo potrzebowałam zwolnienie,oczywiście facet stary komunista nie chciał mi wystawić,zawsze miał jakiś problem.Do tego powiedział mi że urodzę dziecko większe niż normalne(3180 urodziłam),a koleżance że urodzi mniejsze niż normalne(4500 urodziła). W 7 miesiącu zbadał mnie tak, że z bólu ledwo zeszłam na dół po schodach,dobrze że brat czekał w samochodzie.Nigdy więcej do niego nie idź,a skarga nic Ci nie da pewnie.To idiota, a nie lekarz, dawno już nie powinien pracować. Nie przejmuj się co on gada szkoda nerwów. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 18:31 a czy któraś z Was była już u dr Rafała Prałata w Aldemedzie? Czuy można o nim coś dobrego powiedziec, bo zastanawiam sie nad wizytą u niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 83.2.73.* 25.01.09, 23:10 z mojego doświadczenia nie polecam dr Prałata. Wyszłam od niego ze łzami w oczach, bo stwierdził,że nie potrafi mi pomóc, że nie zna żadnych badań, które mogłyby wykazać co mi jest. Sprawia wrażenie miłego pana posiadającego wiedzę,a tak nie jest. Infekcji nawet nie potrafi zdiagnozować. Jeśli nie masz problemów, to może być... ale tego zazwyczaj się nie oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 14:54 dziękuję :) to chyba pomyślę, czy faktycznie się wybrac do niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorpie Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 87.105.153.* 05.03.09, 12:04 Ja chodzę do dr Prałata. Jeśli chodzi o rutynowe badania i wypisywanie recept jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karollaaa NAJlepszy ginekolog w zg IP: *.aster.pl 22.01.09, 21:02 najlepszym ginekologiem jest dr Robert Wasinski!!!Po pierwsze nawet na wizyte na nfz czekasz ok.miesiaca w porownaniu do innych to nie dlugo...facet jest bardzo wyrozumialy zabawny delikatny mily i uprzejmy!!jak najbardziej POLECAM raz bylam u babki,zero delikatnosci i wyczucia;/ a jego polecam w 100%!!przyjmuje na ul.Szafrana pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: NAJlepszy ginekolog w zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 11:40 Jest dobry jeżeli potrzebujesz recepty. Jeżeli masz problem to poszukaj innego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 78.8.221.* 21.02.09, 01:19 w zielonej- same palanty i nieuki zachłanne wyłącznie na kasę patrzą jak jesteś ubrana i kasują a zalecają : następną wizytę kontrolną za tydzień jedz do nowej soli - Wachowiak Odpowiedz Link Zgłoś
jadaria Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 28.02.09, 18:11 wachowiak !!!!!!!!!!!! masakra poczytaj troszeczkę o nim! nie leci na kasę???!!! za kasę to on wszystko!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 21.02.09, 09:07 Kochana Najlepiej pojść do ordynatora prywatnie On pokieruje gdzie trzeba Najlepsza lekarza jest w Poliklinice ginekolog LECHOWSKA Tam się czeka zarejestrowanym długo na swoje przyjęcie polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgiełka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 21.02.09, 09:23 Ginekolog Pszoniak Kobierska Lekarka moze dobra ale nie dla młodzieży niestety Do nich ma inne podejście Szuka przyczyny w innej chorobie na której się nie zna a próbuje juz diagnozować i leczyć od razu sama Dobrze ze młody człowiek rezygnuje i idzie do pediatry Pediatra obala bo zna swoja pacjentkę i wie wszystko o niej A p Kobierska sie pomyliła poważnie Wiem coś o tym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlooda tabletki IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.09, 00:59 halo halo kobietki;)) chcialam sie dowiedziec czy wiecie moze o jakichs problemach z przepisaniem tabletek/plastrow antykoncepcyjnych przez ginekologow dla niepelnoletnich dziewczyn w zg?? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onie! Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.09, 22:30 o nie... tylko nie te baby z mrowiska!!! obie są beznadziejne- jedna lekceważy przez 2 lata moją nadżerkę, druga- podczas urlopu pierwszej bez pytania wymraża, a na wizycie kontrolnej zostawia mi w środku pamiatkę0- wacik i nic nie mow...wyobeaźcie sobie moje przerażenbie, gdy znajduję "coś" na bieliźnie...po dokładniejszych ogledzinach okazuje się to być wacikiem w wydzielinach pochwowych... Odpowiedz Link Zgłoś