Dodaj do ulubionych

Wandale zbeszcześcili świątynię

21.11.05, 23:35
Znając życie to "atak" grupy pijanych gnojów. Mam nadzieję, że zostaną
znalezieni i przykładnie ukarani. Nie wolno pobłażać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Radiowiec Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.ztpnet.pl 22.11.05, 00:10
      Tak swoją drogą to Policja też się nie popisała-III Komisariat jest dosłownie
      50 metrów od Kościoła.....
      • Gość: ziutek Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.ztpnet.pl 22.11.05, 15:19
        > Tak swoją drogą to Policja też się nie popisała-III Komisariat jest dosłownie
        > 50 metrów od Kościoła.....

No i? W oknach maja siedziec 24h/dobe?
        • Gość: nie-wandal Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:51
          mają tam widoki z kamer na osiedle, chyba że w rejonie Kościoła żadna nie jest
          zainstalowana
    • Gość: ma100 Re: Wandale zbeZcześcili!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 07:41
      A GW beZcześci polszczyznę!!! Slownik sobie kupcie, wandale!
    • rembert Re: Wandale zbeszcześcili świątynię 22.11.05, 08:31
      Po napisie wnioskuję, że nie byli tak pijani jakby mogło się wydawać.
      Młode lewaki odreagowują porażki wyborcze?
    • Gość: ALI Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.05, 08:34
      Na stos ich po zlapaniu,na stos.....a podczas uroczystego spalenia niech nam w
      tle gra radio ojca-dyrechtorra.....
    • Gość: lilip Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.05, 09:00
      jeżeli zniszczyli by synagogę lub napisali coś wesołego na murze na temat Żydów
      to dopiero była by afera na skalę całej Polski!!!
    • Gość: Grzesiek rankiem Tępić pijanych małolatów IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.05, 09:31
      Dotychczas myślałem, że w Zielonej takie rzeczy nie mogą mieć miejsca. Mam
      prośbę do organów ścigania o niekontrolowany malutki przeciek do gazet z
      nazwiskami tych kretynów. Żeby obciach był maksymalny.
      • Gość: Bulwers Re: Tępić pijanych małolatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:40
        Zastanawiające jest to, że w Katolickim, najbardziej bogobojnym w UE kraju, jest
        tak wiele bandytyzmu, pijaństwa, braku szacunku do osób starszych, poszanowania
        życia wszelkiej maści ( ostatnia seria pobić małych dzieci ), mienia ( autobusy
        miejskie, wiaty przystanków MZK, znaki drogowe - to chyba najczęściej widywane
        przykłady w naszym mieście ), a nawet dewastacje miejsc kultu religijnego.....
        Kazik miał kiedyś taki tekst: "Ci chodzący do Kościoła i modlący się co rano,
        chętnie by zabili Ciebie tylko za kształt Twego nosa.." - miał chyba trochę
        racji, niestety.
        • Gość: SĄ DUMNI? Re: Tępić pijanych małolatów IP: *.ztpnet.pl 22.11.05, 18:13
          Wandalizm wandalizmem, ale zauważcie że oni są dumni, a skoro Wy jesteście tacy
          pobozni to poczytajcie ludzie Biblię i posłuchajcie byłych księży. cały kler
          oszukuje Polaków,a rzad o tym wie.Poczytajcie: www.bonuspastor.pl/ lub
          www.prezbiter.pl a dowiecie się że Bóg to władza, bezwzględna władza która
          zaciemnia nam umysły.chodzimy do koscioła jak nierozumne ślepe owce.Zaczyna się
          nowa era w Polsce.Kler nie bez powodu nie ma żon i sam Papież..Jan Paweł II o
          tym decydował przez całą swoja kadencję.jesli mężczyzna kocha-ma żonę,jesli nie-
          jeżdzi sobie na babki.Tu nie chodzi o czyztość fizyczną a emocjonalna. faceci
          na to lecą bo wolą uprawiac nierząd, który tak w Biblii Pan Bóg wybaczał a
          nawet wynagradzał.Bóg jest zazdrosny,a pamiętajcie-zazdrość to namiętność.bóg
          jest zapalczywy-a pamiętajcie.. miłość nie zazdrości,nie szuka poklasku,nie
          unosi się gniewem...nigdy.Ten ksiądz swietnie sie promuje.Chce być w centrum
          uwagi.byłam tam jest przystojny,widać że ma wiele za uszami.. aten proboszcz to
          niezły wyga.Ten kościół w ogóle mi się nie podoba.Widać że coś tam jest nie
          tak. Pozdrawiam.
          • Gość: Grzesiek wieczorem Re: Tępić pijanych małolatów IP: *.ztpnet.pl 22.11.05, 22:03
            Co to za brednie? Przypomnę komentowany artykuł i zdarzenie" Wandale
            zbezcześcili kościół". Nie interesuje mnie co tam proboszcz wyprawia, tylko to
            co grupa wyrostków (?) zrobiła z kościołem. Zniszczyła elewację i weszła z
            buciorami w sferę prywatności, emocji i wiary poszczególnych ludzi. Reasumując:
            Nie podoba mi sie kościół to do niego po prostu nie idę. A jakikolwiek akt
            wandalizmu jest godzien potepienia i należy ukarać sprawców. Ideologia nie ma
            tu nic do rzeczy. PZDR
            • Gość: DLACZEGO?????????? ZAPYTAJCIE DLACZEGO???????????? IP: *.ztpnet.pl 23.11.05, 13:07
              nawet czytaC nie umiesz!Kościół wciska kit i zbiera kasę... o to chodzi.A
              gdybys poznał ideologię... wiedziałbyś czym jest kościół.Ja osobiście mam
              wielka niechęC do kleru i placu Św.Piotra.O szukują cały świat. Manipulują
              uczuciami ludzi...dla własnych egoistycznych korzyści. Jak teraz zajrzałam na
              strony w internecie.. hitler rzeczywiscie miał wiele wspólnego z klerem,a sam
              Ratzinger wywodził się z rasy aryjskiej za młodych lat czyli jakby wyróżnionej-
              wyjątkowej jak lud zbawiony.Trzeba czytac! Biblia to swoista księga o władzy.
              Bil Clinton też o tym pewnie wie,dlatego tak kościólka nielubi.Smieją się z
              Polaków,jak oni się śmieją.
          • Gość: grander Re: Tępić pijanych małolatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:08
            oj kiepska prowokacja, a jak pisalas serio to nie mam wiecej pytan.
    • lubuskielotnisko Re: Wandale zbeszcześcili świątynię 22.11.05, 16:26

A mnie to jakoś aż tak nie dziwi. Kościół od czasów ojca Rydzyka przestał być
      siedliskiem cnoty. Czyn wandalizmu z jednej strony, z drugiej strony jakoś mnie
      to nie zaskoczyło. To tak samo jak ci ludzie którzy dewastują cmentarze
      żydowskie- tamci też mają swoją opowieść i filozofię. Niestety- filozofię
      nienawiści. Nienawiść rodzi nienawiść. To wszystko co mam do powiedzenia w tym
      temacie.
    • Gość: SĄ DUMNI? Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.ztpnet.pl 22.11.05, 18:03
      Wandalizm wandalizmem, ale zauważcie że oni są dumni, a skoro Wy jesteście tacy
      pobozni to poczytajcie ludzie Biblię i posłuchajcie byłych księży. cały kler
      oszukuje Polaków,a rzad o tym wie.Poczytajcie: www.bonuspastor.pl/ lub
      www.prezbiter.pl a dowiecie się że Bóg to władza, bezwzględna władza która
      zaciemnia nam umysły.chodzimy do koscioła jak nierozumne ślepe owce.Zaczyna się
      nowa era w Polsce.Kler nie bez powodu nie ma żon i sam Papież..Jan Paweł II o
      tym decydował przez całą swoja kadencję.jesli mężczyzna kocha-ma żonę,jesli nie-
      jeżdzi sobie na babki.Tu nie chodzi o czyztość fizyczną a emocjonalna. faceci
      na to lecą bo wolą uprawiac nierząd, który tak w Biblii Pan Bóg wybaczał a
      nawet wynagradzał.Bóg jest zazdrosny,a pamiętajcie-zazdrość to namiętność.bóg
      jest zapalczywy-a pamiętajcie.. miłość nie zazdrości,nie szuka poklasku,nie
      unosi się gniewem...nigdy.Ten ksiądz swietnie sie promuje.Chce być w centrum
      uwagi.byłam tam jest przystojny,widać że ma wiele za uszami.. aten proboszcz to
      niezły wyga.Ten kościół w ogóle mi się nie podoba.Widać że coś tam jest nie
      tak. Pozdrawiam.
      • Gość: zibi Re: do są dumni IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.05, 18:36
        szybko do psychiatry może uratuje kawałek tępego mózgu!!!!
    • Gość: Patrzę i widzę Wandale? IP: *.ztpnet.pl 22.11.05, 21:05
      Czy myślicie, że zwykli wandale znają grecki?? Tym bardziej pijani nie
      napisaliby zrozumiałego tekstu, który po przetłumaczeniu ma sens.
      "Grupa pijanych gnojów" (sloggi) aż tak bardzo się nie stara..
      Ktoś miał cel..
      Widzę, że po śmierci JPII kościołowi bardzo brakuje podpory i słabnie..
      A świat staje się coraz odważniejszy..
      • Gość: Patrzę i widzę Re: Wandale? IP: *.ztpnet.pl 22.11.05, 21:23
        Tu raczej chodzi o nienawiść do kościoła.
        Mają jakiś POWÓD??? całkiem możliwe..
        Najważniejszy widać jest napis - tylko on był namalowany
        niezmywalną farbą!
        ten napis jeszcze przez jakiś czas będzie widoczny, może ktoś się zacznie
        zastanawiać..
    • Gość: Andrew GORZKIE SŁOWA ALE PRAWDZIWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.05, 00:08
      Polcija boi się interweniować na pomorskim młodzież robi co chce...
    • Gość: lelek Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.05, 10:00
      to była zaplanowana akcja!!!
      • Gość: ATEISTA CHAMSTWO-CHAMSTWO-CHAMSTWO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:54
        I o czym tu dyskutować?
        • Gość: fox Coś musi być na rzeczy że stało to się tam. IP: *.ztpnet.pl 23.11.05, 18:22
          Nie ma dymu bez ognia.A od policji to się odpie..a.Gdzie jak gdzie ale
          kościół to miejsce niebezpieczne,zagrożone???Prowadzą działalność gospodarcza to
          niech się ubezpieczą założą monitoring.My z Hertza przyjmiemy zlecenie z
          otwartymi ramionami.
    • Gość: nawrócony Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:29
      Też miałem negatywne opinie na temat kościoła, księży itd.. Nie masz pojęcia
      gościu (Ty co tak klniesz na wiare i kościół), jak bardzo Ci szczena spadnie jak
      w końcu ON dotknie Cie swoją ręką. Skoroś taki mądry i wszechwiedzący to
      spróbuj. Spróbuj się porwać choć na chwile. A nie minie troche czasu i sam sie
      tu wpiszesz. Że głupoty gadałeś niesamowite.. A odnośnie tego co sie stało na
      Pomorskim. W Kościele... Jeśli czyta to ktoś kto to zrobił.. "NIE WYGRACIE
      NIGDY". Możecie zniszczyć mur, ale Ducha w nas nie zniszczycie. Gwarantuje wam
      że podniesienie ręki na ten budynek raz jeszcze skończy sie źle... i nikt wam
      nie grozi.. Ale ON patrzy. <><
      • Gość: Nawrócony2 Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:47
        Ja sie zgadzam z Toba. Byłem ćpunem i pijakiem. Ale w końcu On mnie odnalazł.
        Nie wiem czemu i po co ale pomógł mi bardzo. Dziś chdoze do koscioła dla Niego.
        Nie daje na tace nie właze w tyłek żadnemu kapłanowi i nikt mnie za to jeszcze
        nie potępił. Przeciwnie ludzie którzy są zangażowani w zycie koscioła pomogli mi
        podnieśc się kiedy lezałem na dnie. Kiedyś i Ciebie dotknie Jego Reka, Ręka
        która wszystko zapisała. Nie da się uniknąc nieuniknionego. Czuwaj bracie póki
        jeszcze możesz...
    • Gość: iluminat Znawcy greki?! Nie rozśmieszajcie mnie! IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 20:38
      Powiem wam skąd ten grecki cytat! Chłopaczki nawet się nie wysilili, by
      wygrzebać coś ciekawego z internetu! Otóz te trzy greckie słowa pochodzą z
      utworu blackmetalowej grupy Behemoth "Decade Of Therion"...haha, więc żadne z
      nich omnibusy. Ot, małoletni sataniści, nic więcej! Choć w jednym zadziwili,
      przyznać muszę. Otóż nie spodziewałem się, że ktoś będzie takim idiotą, by
      wspinać się na rusztowanie dzwonnicy na wysokość drugiego piętra, by wymalowac
      na dzwonie jakąś pierdołę, hehe... Podejrzewam, że to znowu panienka o ksywce
      Kruk wymalowała ten numer... tak, tak, ta sama, która w 2001 wycięła swej
      przyjaciółce na plecach pentagram! A tak a propos... mija już tydzień i jeszcze
      ich nie złapali. A szkoda... można by tałatajstwa do robót publicznych użyć...
      np. grabienie liści wokół kościółka!
      • Gość: KLER TO ZROBIŁ Re: Znawcy greki?! Nie rozśmieszajcie mnie! IP: *.ztpnet.pl 26.11.05, 20:44
        Kler to zrobił! sukin...syny, ksiezulek widac chcial sie wypromowac, i brac na
        litosc zgarniajac kase!Oni juz wiedza co po 6letnim seminarium robic.
        • Gość: Piotr i Pawel Re: Znawcy greki?! Nie rozśmieszajcie mnie! IP: *.ztpnet.pl 26.11.05, 22:28
          Przejdź się idioto na świeże powietrze.
      • Gość: piter Re: Znawcy greki?! Nie rozśmieszajcie mnie! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.11.05, 22:28
        To skoro masz podejrzenia to czemu nie podzielisz sie nimi z policją?
        • miro-cin40 Re: Znawcy greki?! Nie rozśmieszajcie mnie! 26.11.05, 22:39
          Gość portalu: piter napisał(a):

> To skoro masz podejrzenia to czemu nie podzielisz sie nimi z policją?
          A policja dzieli sie z innymi?
          Zostawmu co boskie bogu ,co cesarskie cesarzowi.I nie wplatujmy tu policje.
    • Gość: M i ł o s c? Re: Wandale zbeszcześcili świątynię IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 10:57
      przecież on to zrobił na swierzym powietrzu??? widac nic nie dało ;) Żadne
      powietrze nie zdoła ugasic milosci do kosciola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka