Dodaj do ulubionych

akcja zima

04.12.05, 01:57
troche dzis pojedzilem i chyba moge smialo stwierdzic ze drogowcow w tym roku
zima nie zaskoczyla.

gratuluje
Obserwuj wątek
    • Gość: Romek Re: akcja zima IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.12.05, 09:07
      starali się bo niedługo koniec zimy a tu tyle soli, ale ok
      • arwena Re: akcja zima 04.12.05, 12:54
        no ale - fajnie ten snieg wyglada
        jak tak pada
        wieczorem, w swiatlo rzucane przez latarnie
        bajkowo
        • fars Re: akcja zima 04.12.05, 19:33
          o tak , na siłę wyciągnąłem kobietę z chaty i obrzucałem śniegiem , niech
          czuje, że ją kocham zaczepnie
      • Gość: awid Re: akcja zima IP: *.ztpnet.pl 04.12.05, 12:54
        nie do końca myly państwo - wczoraj od godziny 19.00 do północy (tak jeździłem)
        drogi w ZG były białe, a samochody poruszały się 20km/h, inne "tańczyły", tutaj
        też apel do pieszych forumowiczów - nie wymuszajcie (bo wymuszacie niestety)
        pierszeństwa na pasach w takich warunkach bo was kierowcy przejadą! sam byłem
        świadkiem jak wczoraj przed nadjeżdżający samochód wtargnęły dwie panie, które
        w ogóle nie spojrzały czy cuś jedzie i samochód wpadł w poślizg i ledwie ominął
        te piesze. Przypominam przejście dla pieszych nie jest równoznaczne z tym, że
        można sobie na nie wchodzić kiedy się chce! Jeśli samochód jest blisko to takie
        wtargnięcie na pasy jest wymuszeniem pierszeństwa na samochodzie i grozi
        mandatem dla pieszego a przede wszystkim utratą zdrowia i życia (zwłaszcza jak
        ulice białe). Z drugiej strony wciąż brak kierowcą kultury zatrzymywania się
        przed przejściem, gdzie czekają ludzie. Polecam wybrac sie na nauki do naszych
        sąsiadów z zachodniej lub południowej granicy.
        Generalnie drogowcy dają narazie rade, ale i ataku zimy jeszcze wielkiego nie
        było. I powtarzam, wczoraj wieczorem nie było kolorowo na drogach jak popadało.
        Było biało a dzis jest już odwilż...
        Pozdro:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka