nakrawedzi 07.12.05, 18:18 Witajcie bacia i siostry na 2 kółkach ;) Jak przeżywacie zimę? Mi co raz ciężej.. a tu do marca trzeba czekać. pozdrowiam i byle do wiosny! PS: Szukam garażu dla mojego motóra ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zasieki1 Re: Do Motocyklistów/ek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:56 e. ja tam jezdze. zimno troche, ale kalesony nakladam i rura;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakrawedzi Re: Do Motocyklistów/ek IP: *.uz.zgora.pl 08.12.05, 01:26 heheh , ja nie mam skory na nogi wiec nawet jakbym kalesony zalozyl to nic nie da :P Poza tym balbym sie paciaka teraz wyłapać... wolę poczekać do wiosny. Tylko te czekanie mnie dobija.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
verdiprati Re: Do Motocyklistów/ek 08.12.05, 06:32 Dobre i to. Tzn. spokój do marca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Do Motocyklistów/ek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:50 zima ma wlasnie jeden plus. nie kreca sie po drodze szczyle na motorkach jadacy srodkiem i toz sami rewoerzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogba666 Re: Do Motocyklistów/ek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:23 ja sprzedałem motóra na jesien i juz szukam po necie bandita na przyszły sezon. Przyszłe wakacje to mazury lub bieszczady na dwóch kółkach. pozdrawiam wszystkich, byle do wiosny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brach Re: Do Motocyklistów/ek IP: *.ztpnet.pl 08.12.05, 22:55 Ale za to jak się całą zimę pości od motóra to na wiosnę czuje się jak nowo narodzony:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakrawedzi Re: Do Motocyklistów/ek 09.12.05, 05:27 ciężko nie przyznać Tobie racji Brachu! ;) ale tak tęskno za 2 kółkami... pogoda byle jaka, sprzęt zakonserwowany w garażu czeka na wiosenke. Chociaż dzisiaj widziałem jakiegoś maniaka .. co prawda skuterowiec ale tez 2 kółka ;) pozdrawiam i byle do wiosny! Odpowiedz Link Zgłoś