gocha.84 13.12.05, 23:53 Chyba mam coś nie tak z zatokami bo bolą mnie od jakiegoś czasu, polećcie mi dobrego laryngologa w zg, ale naprawde dobrego! prosze Was! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Suza Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.12.05, 14:13 Na pewno nie polecam pewnej lekarki z Aldemedu. Nie pamietam nazwiska, ale byla w wieku ok.50-tki. Chcialam sie zbadac, bo wyraznie gorzej slyszalam. Oczywiscie zaplacilam za wizyte i poszlam do gabinetu. Lekarka mi spojrzala w uszy jakims aparacikiem. Bedac przy tym nie zbyt delikatna. Chwytala mnie za twarz brutalnie odwracajac na boki tak jak jej sie podobalo. A ja nie wiedzac teraz czemu nic na to nie powiedzialam. ALe dupa ze mnie...hmm. ALe odeszlam od tematu. Zbadala mi te uszy zerkajac jedynie do uszu aparacikiem i stwierdzila,ze w uszach nic nie ma i ze sa zdrowe. A ja do tej pory zle slysze. Powiedziala,ze poprostu mam gorszy sluch. Bez sensu. tzn,ze do konca zycia bede miala co raz gorszy sluch bo to wedlug lekarki jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jopi Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:32 Dobry jest dr. Dudkiewicz ( ordynator oddz. Laryngologii w Z.G.), ale przyjmuje tylko prywatnie i nie jest tani. Ostatnio chodzę (na NFZ) do dr. Korczak - przychodnia na Zamenhofa i jestem zadowolona , wiec może tam spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 30.12.05, 12:02 Ja namawiam aby pojść do Aldemedu do p dr Korczak. Dzięki niej moja córka nie poszła do szpitala na ucho. Żaden laryngolog nie chciał się podjąć leczenia a ona mi wyleczyła i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
joannakaro Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! 19.12.05, 16:56 gocha.84 napisała: Polecam lekarza laryngologa z polikliniki dr.matusewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorowity Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:23 Jak masz dużo kasy to idź do dr n. med. Wilczyńskiej. W ramach NFOZ-u przyjmie cię za pół roku - ale za 6 dych zbada cię w tym samym gabinecie od razu bez kolejki. Rzeczniczka praw pacjenta w NFOZ powiedziałą, że to dozwolone. "Żeby chorować trzeba mieć zdrowie (i kasę)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziunia Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 26.12.05, 20:02 Ja odstapie miejsce do dr Wilczynskiej 6 stycznia 2005 o godz. 12 za 10zl (nie bedziesz musial placic 60zl za wizyte). Zostaw tutaj swoj adres e-mail to sie do Ciebie odezwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: 213.77.48.* 27.12.05, 12:41 Czy mogę prosić o namiary do doktora Dudkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 27.12.05, 16:21 Ja sie leczylam u Dudkiewicza i gowno!!! on jest tylko mily i dobrze doradza jak sie pojdzie prywatnie do gabinetu i zaplaci 70zl a jak do szpitala to zlewa pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 27.12.05, 17:16 a Ty Aniu leczyłaś skrzywioną przegrodę nosa??? Z rok temu był tu taki wątek od "Ani". która musiała czekać pół roku na zabieg i nie wiedziała do końca czy udać się na ten zabieg. Pisałem wtedy, że ja miałem ten zabieg:) Ciekawy byłem czy się udało, ale nie wiem czy Ty to TY:) Pozdro:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_polarna Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! 28.12.05, 12:40 raz jeszcze proszę o namiary do doktora Dudkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.uz.zgora.pl 30.12.05, 10:17 Dudkiewicz przyjmuje koło Kasyna nad byłą "16" koło parku Tysiąclecia, ale go nie polecam. Jestem po operacji zatok i lekarz który mnie prowdził (niestety wyjechał do Szwecji) zabronił mi się leczyć w Zielonej - choć on sam tu leczył. Byłam więc w Poznaniu na Przybyszewskiego - to najlepsza klinika w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 04.01.06, 22:34 nie, nie ja nie mialam operacji...ja sie "leczylam" na niedosluch ucha...lnicmi nie pomogl...w ogole mnie zlal totalnie, nic nie poradzil. a jak bylamprywatnie to mialduzo do gadaniai duzo obiecywal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:02 A byłas u dr A. Kosinskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: 213.77.48.* 05.01.06, 07:54 Coś słyszałam o klinice na Przybyszewskiego, czy mogłabyś napisać, jak nazywa się ta klinika a może masz numer telefonu? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prolog Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:27 chyba Dudek Odpowiedz Link Zgłoś