Dodaj do ulubionych

DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE!

13.12.05, 23:53
Chyba mam coś nie tak z zatokami bo bolą mnie od jakiegoś czasu, polećcie mi
dobrego laryngologa w zg, ale naprawde dobrego! prosze Was!
Obserwuj wątek
    • Gość: Suza Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.12.05, 14:13
      Na pewno nie polecam pewnej lekarki z Aldemedu. Nie pamietam nazwiska, ale byla
      w wieku ok.50-tki. Chcialam sie zbadac, bo wyraznie gorzej slyszalam.
      Oczywiscie zaplacilam za wizyte i poszlam do gabinetu. Lekarka mi spojrzala w
      uszy jakims aparacikiem. Bedac przy tym nie zbyt delikatna. Chwytala mnie za
      twarz brutalnie odwracajac na boki tak jak jej sie podobalo. A ja nie wiedzac
      teraz czemu nic na to nie powiedzialam. ALe dupa ze mnie...hmm. ALe odeszlam od
      tematu. Zbadala mi te uszy zerkajac jedynie do uszu aparacikiem i
      stwierdzila,ze w uszach nic nie ma i ze sa zdrowe. A ja do tej pory zle slysze.
      Powiedziala,ze poprostu mam gorszy sluch. Bez sensu. tzn,ze do konca zycia bede
      miala co raz gorszy sluch bo to wedlug lekarki jest normalne?
    • Gość: Jopi Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:32
      Dobry jest dr. Dudkiewicz ( ordynator oddz. Laryngologii w Z.G.), ale przyjmuje
      tylko prywatnie i nie jest tani. Ostatnio chodzę (na NFZ) do dr. Korczak -
      przychodnia na Zamenhofa i jestem zadowolona , wiec może tam spróbuj
      • Gość: Promyczek Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 30.12.05, 12:02
        Ja namawiam aby pojść do Aldemedu do p dr Korczak. Dzięki niej moja córka nie
        poszła do szpitala na ucho. Żaden laryngolog nie chciał się podjąć leczenia a
        ona mi wyleczyła i jest ok.
    • joannakaro Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! 19.12.05, 16:56
      gocha.84 napisała:

Polecam lekarza laryngologa z polikliniki dr.matusewicz
      • Gość: chorowity Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:23
        Jak masz dużo kasy to idź do dr n. med. Wilczyńskiej. W ramach NFOZ-u przyjmie
        cię za pół roku - ale za 6 dych zbada cię w tym samym gabinecie od razu bez
        kolejki. Rzeczniczka praw pacjenta w NFOZ powiedziałą, że to dozwolone.
        "Żeby chorować trzeba mieć zdrowie (i kasę)"
        • Gość: Madziunia Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 26.12.05, 20:02
          Ja odstapie miejsce do dr Wilczynskiej 6 stycznia 2005 o godz. 12 za 10zl (nie
          bedziesz musial placic 60zl za wizyte). Zostaw tutaj swoj adres e-mail to sie
          do Ciebie odezwe :)
    • Gość: mia Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: 213.77.48.* 27.12.05, 12:41
      Czy mogę prosić o namiary do doktora Dudkiewicza.
      • Gość: Ania Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 27.12.05, 16:21
        Ja sie leczylam u Dudkiewicza i gowno!!! on jest tylko mily i dobrze doradza
        jak sie pojdzie prywatnie do gabinetu i zaplaci 70zl a jak do szpitala to zlewa
        pacjenta
        • Gość: marek Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 27.12.05, 17:16
          a Ty Aniu leczyłaś skrzywioną przegrodę nosa??? Z rok temu był tu taki wątek
          od "Ani". która musiała czekać pół roku na zabieg i nie wiedziała do końca czy
          udać się na ten zabieg. Pisałem wtedy, że ja miałem ten zabieg:) Ciekawy byłem
          czy się udało, ale nie wiem czy Ty to TY:)
          Pozdro:))))
    • gwiazda_polarna Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! 28.12.05, 12:40
      raz jeszcze proszę o namiary do doktora Dudkiewicza
      • Gość: :) Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.uz.zgora.pl 30.12.05, 10:17
        Dudkiewicz przyjmuje koło Kasyna nad byłą "16" koło parku Tysiąclecia, ale go
        nie polecam. Jestem po operacji zatok i lekarz który mnie prowdził (niestety
        wyjechał do Szwecji) zabronił mi się leczyć w Zielonej - choć on sam tu leczył.
        Byłam więc w Poznaniu na Przybyszewskiego - to najlepsza klinika w Polsce.
        • Gość: Ania Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.ztpnet.pl 04.01.06, 22:34
          nie, nie ja nie mialam operacji...ja sie "leczylam" na niedosluch ucha...lnicmi
          nie pomogl...w ogole mnie zlal totalnie, nic nie poradzil. a jak bylamprywatnie
          to mialduzo do gadaniai duzo obiecywal...
          • Gość: miki Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:02
            A byłas u dr A. Kosinskiej?
        • Gość: mia Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: 213.77.48.* 05.01.06, 07:54
          Coś słyszałam o klinice na Przybyszewskiego, czy mogłabyś napisać, jak nazywa
          się ta klinika a może masz numer telefonu?
          Proszę o odpowiedź.
    • Gość: prolog Re: DOBRY LARYNGOLOG W ZIELONEJ GÓRZE - POMÓŻCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:27
      chyba Dudek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka