fars 22.12.05, 18:02 Wszystkim , którzy tu zaglądają od czasu do czasu a nawet częściej :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _asiek Re: Radosnych Świąt !!! IP: *.3net / *.3net-tech.eu.org 22.12.05, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Radosnych Świąt !!! 22.12.05, 18:20 i jeszcze dużo zdrówka i pogody ducha :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Radosnych Świąt !!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.12.05, 19:44 mniejszych kolejek po świętach i aby nam nie zaszkodziło to jedzenie marketowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZgX Re: Radosnych Świąt !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:08 I ja Wam życzę wszystkiego najlepszego. A co do jedzenia marketowego-po prostu nie jedzcie. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
marekkl Re: Radosnych Świąt !!! 22.12.05, 21:12 Wszystkiego najlepszego w święta Bożego Narodzenia dla wszystkich forumowiczów:) PS. Mam nadzieję, że będzie troszkę biało od śniegu w te święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś taki Re: Radosnych Świąt !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:15 Radosnych świąt i najpszego w nowym roku życzy jakiś taki gość. Odpowiedz Link Zgłoś
pepi_2 Re: Radosnych Świąt !!! 22.12.05, 21:23 I nawet Wesołych Świąt dla crolicka,cancro i innych karolków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZielonogórzaninX Re: Radosnych Świąt !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:59 I ja się przyłączam do życzeń i wszystkich serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Radosnych Świąt !!! 23.12.05, 16:53 Przi Wiliji Niych moj opłatek w sieci nom leci To co nojlepsze we duszach nieci Przełom se z bliźnim - podej mu rynka Życie to przeca niy zowdy mynka Dzieciontko z nami - pomyślcie tako Niychej we Gody wszyndy jednako Blikej na inkszych - uwidź w nich siebie Trza dyć niywiela by czuć sie w niebie Boga w czowieku widzieć wystyknie Mało iskerka - już bydzie piyknie Toż we Wilijo Jezus jest z nami My z Niym - nojciynży jak my som sami. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Radosnych Świąt !!! 23.12.05, 18:30 I ja się przyłączam do życzeń. A radości niech nam nie zabraknie i po świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Radosnych Świąt !!! IP: *.ztpnet.pl 23.12.05, 20:59 Zdrowych, pogodnych i radosnych swat oraz szczesliwego nowego roku dla wszystkich a szczegolnie dla osob samotnych. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąbel Re: Radosnych Świąt !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 14:47 Zdrowych, wesołych, wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego dla wszystkich. Bąbel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Radosnych Świąt !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 15:55 Przyłączam się do życzeń - zdrowia!szczęścia! pomyślności w Nowym Roku! (Osiołek razem z wołem prześlicznie ryczą wspołem) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Radosnych Świąt !!! 24.12.05, 22:12 Na pastyrka Ze pastyrzami chnetko pódymy Dzieciontko radośnie witać Już narodzone - to dobrze wiymy Niy trza nikogo sie pytać Toż na pastyrce nom kolyndować Nowina rozgłosić w świecie Pszonie we sercach rozblysko z nowa Nadzieja dowo nom Dziecie. Odpowiedz Link Zgłoś