dj_dlugi 28.12.05, 16:27 no właśnie co robicie gdzie idziecie? ja będe we Wrocławiu ale nie wiem czy do rynku dortę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voicer Re: sylwester 28.12.05, 17:58 ja smigam do mielna, chociaz to jeszcze nie przesadzone. Poki co to waza sie losy mojej dalszej pracy w UM i nie mysle o sylwku raczej :P Zycze wszystkim udanej zabawy, pamietania polnocy jesli bedzie bardzo "szampansko" :P i oczywiscie udanego roku 2k6 :) Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: sylwester 30.12.05, 15:46 Ja sylwka spędzam w tym roku w NOT-cie (nocne ogladanie telewizji). Niestety mieliśmy pod koniec roku sporo wydatków i trzeba było wycofać wpłacone już pieniądze. :-( A imprezę na wrocławskim rynku stanowczo odradzam! Byłem raz i chwatit! Ścisk, że kroku nie można zrobić, a nad głowami fruwają butelki od szampana, co według niektórych uchodzi za swietną zabawę. Dlugi spraw sobie hełm! Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: sylwester 01.01.06, 19:08 nie dotarłem do rynku :) w domku posiedzieliśmy sobie -- jak ja nie cierpie sygnaturek... gg 2681285 Odpowiedz Link Zgłoś