boccaccio 28.01.06, 22:18 Wstyd mi za Polaków. Bezguścia i wieśniaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marabut Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.01.06, 22:44 nie lubie durnia ale jedynie ta piosenka miała melodię co niestety jest ważne w tym konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIAcho Re: Rude Bezmózgowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:45 Aż wstyd okropność ogladać takie widowiska . Beztalencia bez głosu i samokrytki . Wiocha pełna gębą - oj, sorry , nie chciałem urazic mieszkańców wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Rude Bezmózgowie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.01.06, 12:33 jury też bez talentu Odpowiedz Link Zgłoś
proca_toya Re: disco_polo górą 29.01.06, 17:50 Gość portalu: marabut napisał(a): > nie lubie durnia ale jedynie ta piosenka miała melodię eeee.... przestań ... potrafisz to zanucić przy goleniu?? Z pewnością nie, a więc wygrało zagłębie discopolowe, które nie ma nic wspólnego z muzą, a ta sakramencka mafia pt. "Jury" to jest kupa (przepraszam za wyrażenie) śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:20 wykonawcy na poziomie twórców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzafan Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:50 Nie obejrzałem do końca programu, ale domyślam się - po treści postów, że zwyciężył Wiśniewski, tak? rzeczywiście, super kawałek, buhahaha, zwłaszcza te wstawki grubawego i łysego: "Gasolina..." Debilizm do potegi 150-ej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.01.06, 08:56 no to jaki poziom prezentowali pozostali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k100 Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:06 O , rany - małpa wygrała ! Odpowiedz Link Zgłoś