Dodaj do ulubionych

Ruda małpa w Eurowizji

28.01.06, 22:18
Wstyd mi za Polaków. Bezguścia i wieśniaki
Obserwuj wątek
    • Gość: marabut Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.01.06, 22:44
      nie lubie durnia ale jedynie ta piosenka miała melodię co niestety jest ważne w
      tym konkursie
      • Gość: CIAcho Re: Rude Bezmózgowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:45
        Aż wstyd okropność ogladać takie widowiska . Beztalencia bez głosu i
        samokrytki . Wiocha pełna gębą - oj, sorry , nie chciałem urazic mieszkańców wsi
        • Gość: mea Re: Rude Bezmózgowie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.01.06, 12:33
          jury też bez talentu
      • proca_toya Re: disco_polo górą 29.01.06, 17:50
        Gość portalu: marabut napisał(a):

> nie lubie durnia ale jedynie ta piosenka miała melodię

eeee.... przestań ... potrafisz to zanucić przy goleniu?? Z pewnością nie, a
        więc wygrało zagłębie discopolowe, które nie ma nic wspólnego z muzą, a ta
        sakramencka mafia pt. "Jury" to jest kupa (przepraszam za wyrażenie) śmiechu.
    • fars Re: Ruda małpa w Eurowizji 29.01.06, 17:50
      już na poziomie twórców
      • Gość: zibi Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:20
        wykonawcy na poziomie twórców
    • Gość: Muzafan Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:50
      Nie obejrzałem do końca programu, ale domyślam się - po treści postów, że
      zwyciężył Wiśniewski, tak?
      rzeczywiście, super kawałek, buhahaha, zwłaszcza te wstawki grubawego i łysego:
      "Gasolina..."
      Debilizm do potegi 150-ej!
      • Gość: zygmunt Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.01.06, 08:56
        no to jaki poziom prezentowali pozostali ?
        • Gość: k100 Re: Ruda małpa w Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:06
          O , rany - małpa wygrała !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka