Gość: tzenzor_markon IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 20:24 no widzisz ? prawica (skrajna) to dokładnie tak jak lewica (skrajna), takie zapętlenie. Choć raz Cię popieram. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: CO TAM PANIE W POLITYCE IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.02, 20:41 Witek jest żądny władzy, posiada wykształcenie ale brak mu charakteru.Anegdota mówi o nim że gdy kupi w sklepie bułkę , to przez następne dwie godziny zastanawia się czy dobrze zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 15.11.02, 21:34 Co do wyłączenia Czarneckiego w pełni się zgadzam. Przeanalizowałem trochę ostatnich artykułów pana A.Ł. i dochodzę do wniosku, że dziennikarzem to on nie jest, co najwyżej pismakiem. Opinii własnej chyba nie posiada w ogóle, jest tak ewidentnie sterowany, pytanie tylko przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 15.11.02, 21:47 to już lepiej żeby dryfował Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 15.11.02, 22:03 tzenzor_markon napisał: > to już lepiej żeby dryfował Do dryfowania też potrzebna jest wiedza fachowa. Z ostatnich lokalnych publikacji o wyborach i polityce tylko Chmielnik dał się czytać choć i on nie ustrzegł się błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: CO TAM PANIE W POLITYCE IP: *.uz.zgora.pl 16.11.02, 01:23 > > to już lepiej żeby dryfował > > Do dryfowania też potrzebna jest wiedza fachowa. > Z ostatnich lokalnych publikacji o wyborach i polityce tylko Chmielnik dał się > czytać choć i on nie ustrzegł się błędów. do dryfowania potrzebna jest dryfkotwa :-) a tak calkiem powaznie to poczekajmy moze na jakies oficjalne decyzje, jak bedziemy mieli takich zastepcow jak prezydenta to juz niedlugo beda chyba nowe wybory Odpowiedz Link Zgłoś
qaz_ Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 16.11.02, 11:14 Gość portalu: heniek napisał(a): > a tak calkiem powaznie to poczekajmy moze na jakies oficjalne decyzje, jak > bedziemy mieli takich zastepcow jak prezydenta to juz niedlugo beda chyba nowe > wybory > Chyba lepiej wyrażać opinie przed ich wyborem. Dla każdej władzy informacja o nastrojach jest istotna, i sygnały (nawet tak mało znaczące jak nasze forum) mogą dotrzeć do Ronowicz i zaważyć na jej decyzji. Po wyborze klamka zapadnie i można wiele stracić, zanim przyjdzie opamiętanie i wyrzuci się z hukiem jakiegoś chorego wizjonera, czy zwykłego pasożyta. Niech i Polak będzie mądry przed szkodą. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 16.11.02, 11:18 z wiedzy jaką posiadam sygnały docierają, aby ich tylko nie zakłócali tzw. życzliwi pani Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 16.11.02, 20:31 tzenzor_markon napisał: > z wiedzy jaką posiadam sygnały docierają, aby ich tylko nie zakłócali > tzw. życzliwi pani Prezydent. Tzenzorze_obiektywny, czy te sygnały docierają za Twoją wiedzy czy też żyje ona niezależnym życiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 16.11.02, 20:34 absolut niezależności Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 16.11.02, 20:49 tzenzor_markon napisał: > absolut niezależności Czyżby to była esencja demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: CO TAM PANIE W POLITYCE IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 22:03 Łukasiewicz, zaciekły antykomunista, zaczyna strzelać w kanapowców!? No, no. Nie spodziewłem sie tego po nim. Całkowicie popieram - gonić, gonic i jeszcze raz gonić, nie głosowałem na kanapowców, więc niech spadają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 16.11.02, 20:27 Gość portalu: Mis napisał(a): > Łukasiewicz, zaciekły antykomunista, zaczyna strzelać w kanapowców!? No, no. > Nie spodziewłem sie tego po nim. Całkowicie popieram - gonić, gonic i jeszcze > raz gonić, nie głosowałem na kanapowców, więc niech spadają!!! A.Ł. tylko dostępem do gazety różni się od innych chorągiewek. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 16.11.02, 20:37 ma u mnie krechę po pewnej debacie telewizyjnej, ale pamiętliwy nie jestem, potrafię ochoczo wybaczać Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: CO TAM PANIE W POLITYCE 16.11.02, 20:47 tzenzor_markon napisał: > ma u mnie krechę po pewnej debacie telewizyjnej, ale pamiętliwy nie jestem, > potrafię ochoczo wybaczać Jak zobaczę u niego cień własnej myśli i 2 mg obiektywizmu to też mu wybaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: CO TAM PANIE W POLITYCE IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 16:30 Co za zgodność poglądów Brachmańskiego, Łukasiewicza i Gromadzkiego, czyżby z tej samej michy jedli? Max. Odpowiedz Link Zgłoś