Dodaj do ulubionych

Zachownia życie zwierząt

14.02.06, 17:49
Witam,

Powstał nowy "Projekt non-stop dla zachownia życia zwierząt"

www.alternatywnezycie.pl
Jeżeli ktoś chciałby pomóc w rozpowszechnianiu ulotki poprzez wydruk,
umieszczenie bannera na swojej stronie itp., to proszę o wizytę tutaj:

www.godsdirectcontact.us/com/vegetarian/alternativeliving/download.htm
i wybór polskiej wersji

Pozdrawiam

qyvege

Obserwuj wątek
    • Gość: Bronek To może nie powinniśmy chodzić po ziemi bo IP: *.ztpnet.pl 14.02.06, 18:34
      zgniatamy niewinne robaczki i roślinki.

Aleś wymyślił/a jedni chcą zmieniać prawa natury zmieniając płeć a jeszcze inni
      w tym będą umierać z głodu.Przecież rosliny też żyją. Czyżbyś był miłosierny
      tylko wybiórczo? A może pogadaj z lwami, one tez zabijają. Daj im trochę siana
      pewnie zostaną wegetarianami.
    • Gość: . Re: Zachownia życie zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 07:57
      Cudowny pomysł. Nareszcie przyszedł czas n i e z a b i j a n i a.
      • Gość: zzzzz Re: Zachownia życie zwierząt IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.06, 15:27
        Jestem ZA!:)
    • nie.popieraj.zabijania Przepraszam za błąd 15.02.06, 15:28
      Tytuł postu powinien brzmieć: Zachowanie życia zwierząt.
      Za błąd przepraszam.
      • Gość: . Literówki się zdarzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:55
        :)
    • Gość: staw Re: Zachownia życie zwierząt IP: 62.87.223.* 16.02.06, 12:40
      Idż dalej za ciosem,weż siekierkę,krzesiwo i sól i daj nura w tajgę.Bo tak
      jakoś blado ta akcja wygląda gdy jednocześnie chce się korzystać z całej
      pozostałej machiny cywilizacyjnej.Klima ? Tak,tak ,tak.Nowa płytka CD ? Tak,tak
      tak.O papierze toaletowym nie wspomnę...
      • nie.popieraj.zabijania Do staw: Re: 16.02.06, 13:04
        Cieszę się, że tak dobrze to wszystko rozumiesz :)
        • Gość: Staw Do staw: Re: IP: 62.87.223.* 16.02.06, 13:28
          Lancuch pokarmowy istniał,istnieje i będzie istniał.A miłość do zwierzątek
          przybiera kuriozalne formy.Vide pieski,których obecna sytuacja jest nie do
          pozazdroszczenia.Gdy przez wieki miały miały warunki do życia w sposób
          naturalny,to obecnie są skazane na gigantyczny eksperyment psychologiczno-
          fizjologiczny.Skrajnym przykladem jest zmuszenie psow ras husky,malamut itp. do
          wegetacji na 6 pietrze wieżowca.Horror.
          • nie.popieraj.zabijania Do staw: Re: 16.02.06, 14:21
            Jesteś rozumny, ho, ho.
            Cieszę się, żę popierasz wegetarianizm.
            :)))
            • Gość: X-man Czyli jak? Uczymy wszystkie drapieżniki jeść IP: *.ztpnet.pl 16.02.06, 14:24
              roślinki?
              • Gość: zzzz Re: Czyli jak? Uczymy wszystkie drapieżniki jeść IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.02.06, 15:58
                Nie.Drapieżniki zabijają,bo muszą jeść mięso.Człowiek nie jest drapieżnikiem,mięsa jeść nie musi.
                www.vege.pl
                www.wegetarianie.pl
                www.wege.dzieciak.pl
                www.vegetarian.pl
                Niech poczytają ci co nie wierzą.
                Pozdro dla wszyskich wege!
    • Gość: * Chronmy zwierzęta - to nasi bracia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:44
      Brawo i jeszcze raz brawo!!!
    • nie.popieraj.zabijania Alternatywne życie 19.02.06, 11:53

Cieszę się, że wszyscy popieramy wegetarianizm :)
      Dodatkowo polecam link:

www.godsdirectcontact.org.tw/eng/veg/alternativeliving/10/polish.htm
      Pozdrawiam wszystkich

www.alternatywnezycie.pl
      • Gość: Mateusz Rajski Dzięki za przydatne informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:42
      • Gość: max Re: Alternatywne życie IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.02.06, 20:49
        to macie idola Adolfa H. ten narodowy-socjalista też był wegetarianinem !!!
        • Gość: ona Do max Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:30
          Każdy daje przykłady zgodne ze swym poziomem umysłowym. Podaj przykład, a
          powiem kim jesteś. He, he, he...
      • Gość: ela Re: Alternatywne życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:50
        Byłam, zobaczyłam, popieram
    • Gość: . Oto nowe forum dyskusyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:40

Zapraszam na forum: Alternatywne życie - wege

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37300
      • Gość: wege wegetarianie przyłączcie sie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.06, 15:26
        przyłączcie się do wege-organizacji!
        www.idz.zgora.pl
        Napiszcie!
        • Gość: . Re: wegetarianie przyłączcie sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:37
          Podaj ten adres na nowym forum

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37300
        • nimrodel80 Re: wegetarianie przyłączcie sie! 22.02.06, 15:27
          Właśnie stamtąd wracam - polecam, a im więcej osób, tym ciekawiej
          • spamerek7 Re: wegetarianie przyłączcie sie! 24.02.06, 16:57
            Nie ilość się liczy, ale jakość :)
            • Gość: wege-future Re: wegetarianie przyłączcie sie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.02.06, 23:52
              niestety ilosc, przynajmniej jakis dolny jej prog, jest rowniez potrzebna :-)

• Gość: .. Re: wegetarianie przyłączcie sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:02
                Jest też i ilość, nie ma obawy :)
    • chochlik17 Ogólnoswiatowa akcja 22.02.06, 09:07
      Ten projekt obejmuje cały świat, nie tylko Zieloną Górę :)
      • Gość: log Re: Ogólnoswiatowa akcja IP: 62.87.223.* 25.02.06, 18:39
        wiadomosci.onet.pl/1,15,11,17990780,50520667,2055002,0,forum.html
        A ja juz rozmarzyłem się o wegetariańskim raju...
        • spamerek7 bronią się rękoma i nogami 25.02.06, 19:13
          Mięsojady bronią się rękoma i nogami, żeby nadal mogli legalnie mordować
          zwierzeta. Ech.
          Tacy nie chcą przestać krzywdzić. Ech.
          No cóż, nastepne pokolenie ludzi będzie mądrzejsze i nie będzie chciało
          mordować.
          Bo jeśli ktoś morduje od wielu, wielu pokoleń, to trudno jest mu zrozumieć, że
          można inaczej.
          J e d n a k m o ż n a.
          • Gość: kurek Sami się sobie paście na pastwiskach. Chcecie IP: *.ztpnet.pl 25.02.06, 19:50
            zyć zgodnie z naturą czy chcecie wprowadzać nowy ład naturalny?
          • Gość: zielonogórzanka Re: bronią się rękoma i nogami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:25
            Na Ziemi żyją ludzie o różnym poziomie świadomości, bo tak wybierają.
            Wybaczajmy tym, którzy wybierają ciemność, oni to kiedyś zrozumieją.
            Jednak dawajmy im przykłady dobra i światła, na przykład nie jedząc mięsa.
            Niech mają się na czym wzorować.
            • Gość: Preslejvs Re: bronią się rękoma i nogami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:54
              Yes.
    • chochlik17 Widzieliście? 27.02.06, 08:53
      Czy widzieliście kiedyś tatusia, dającego swojemu synowi do pogłaskania
      kurczaczka? Za chwilę tatuś ukręca głowę kurczaczkowi, gotuje zwłoki i podaje
      je swojemu synowi...
    • mini.maks gospodarka wegetariańska 28.02.06, 11:20
      Aby otrzymać 0,5 kg mięsa, niezbędne jest 2,5 tys. litrów wody. Wyprodukowanie
      0,5 kg warzyw pochłania zaledwie 10 litrów wody.
      Z obszaru ziemi uprawnej wielkosci 5 boisk futbolowych (10 hektarów) można
      uzyskać wystarczająco mięsa, aby nakarmić 2 ludzi albo zboża, aby nakarmić nim
      24 ludzi.

• Gość: ///// Re: gospodarka wegetariańska IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.02.06, 22:58
        ale co przecietnego europejczyka z srednia pensja, zona w miare normy, chodzacego do kosciola co niedziele, bo jest taki wspolczujacy, kochajacy, dbajacy o innych ludzi, obchodzi to, ze miliony ludzi np. w afryce padaja z glodu?

on ma swoja szynke z auchan i zjada ja sluchajac Michala W. w niosacym przeslanie TVP1...

• Gość: baca Re: Zachownia życie zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:46
      Tyz prowda.
    • nimrodel80 Re: Zachownia życie zwierząt 01.03.06, 14:28
      to zdarzają się jeszcze myslący ludzie?
      • Gość: oeiczka Re: Zachownia życie zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:38
        Większość ludzi myśli, że myśli. Hi, hi, hi.
        Jeśli by m y ś l e l i to by nie zabijali i nie zjadali zwłok. Hi, hi, hi.
    • optymista.optymista Edgar 02.03.06, 11:21
      "Nie zjadam zwierząt, ponieważ nie chcę żywić się cierpieniem i śmiercią innych
      stworzeń. Dlaczego ja, który jestem tak szczęśliwy, kiedy nie jestem
      prześladowany, miałbym prześladować lub pozwalać na prześladowanie innych
      stworzeń? Dlaczego ja, który jestem tak szczęśliwy, kiedy nie jestem uwięziony,
      miałbym więzić lub pozwalać na więzienie innych stworzeń? Dlaczego ja, który
      jestem tak szczęśliwy, kiedy mi nikt nie przysparza cierpień, miałbym
      przysparzać cierpień lub pozwalać na sprawianie cierpień innym stworzeniom?
      Dlaczego ja, który jestem tak szczęśliwy, kiedy nikt mnie nie rani i nie
      zabija, miałbym ranić lub zabijać inne żywe stworzenia lub pozwalać by były
      ranione lub zabijane ze względu na mnie?"

Edgar Kupfer-Koberwitz
    • Gość: GA Jak wygląda rzeźnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:42
      Marsz na rzeźnie - nowa akcja Green Angels (2-9 kwietnia 2006 r.)

Czym jest rzeźnia? To wiedzą chyba wszyscy. Ale niewiele osób wie, jak naprawdę
      wygląda to miejsce od środka, jak naprawdę umierają zwierzęta. - Temu właśnie
      służy ta akcja. Nie możemy wejść do rzeźni, ale możemy zabrać głos, możemy
      zaprotestować! Szczegółowe informacje i zgłoszenia:

www.greenangels.org/marsz.htm

Organizatorzy akcji planują, że odbędzie się ona w całej Polsce od 2 do 9
      kwietnia 2006 r. w formie hapeningów, bojkotów, kampanii informacyjnych w
      mediach, rozdawania ulotek, prelekcji i koncertów. Uwaga! W przygotowaniu są
      ulotki i inne materiały.
      Kontakt: Ruch na rzecz Ochrony Planety "Green Angels",

info@greenangels.org
      • Gość: GA Re: Jak wygląda rzeźnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:58
        Poprawny link
        www.greenangels.org/marsz.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka