Dodaj do ulubionych

Jak Sfinks połknął Faraona

17.02.06, 21:22
Pierdoły są tu powypisywane... Ta restauracja to nie jest fastfood. Autor
artykułu z kilku usłyszanych w restauracji słów wyciągnął jakieś bezsensowne
wnioski, przysparzając przez to tylko kłopotu niewinnym ludziom. Wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: USIA Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: *.sbnt3.lwsk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:35
      Czyżby nierzetelność mediów znowu była na topie ? Ten artykuł dowodzi o mało
      profesjonalnym podejściu do tematu przez redaktora tego artykułu. Swym
      niesumiennym zredagowaniem kilku przypadkowo zasłyszanych słów przyczynił się
      tylko do nieprzyjemnych, konfliktowych sytuacji wśród pracowników restauracji.
      Czy na pewno o to chodziło ? Jestem pewna że "Sfinks" wypromuje się sam - nawet
      wbrew dziwnie nastawionym do rzetelnej informacji redaktorom. Może nadszedł czas
      p. Redaktorze na zamianę pióra na miotłę?
      • Gość: malarz-tapeciarz Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:00
        Edi i USIA to jedna i ta sama osoba,podejrzewam,ze ktos ukrywający się pon
        nickiem czerwus także,jest to pewnie osoba związana ze sfinksem(maybe
        pracownik,kierownik,menago) i teraz małą propagande robi i darmową reklamę:)
        hehe
      • yepes-boski Re: Jak Sfinks połknął Faraona 19.02.06, 14:02
        sfinks to shitowe jedzenie,dostaniecie niestrawności,jak w kazdym lokalu czy to
        gówn..y ramzes czy ex faraon stare żarcie jest w uzyciu
        • Gość: USIA Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: *.sbnt3.lwsk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:13
          odpowiadam tapeciarzowi: występuję w jednej osobie owszem jestem związana z tym
          lokalem , jestem tam częstą klientką a szlag mnie trafia na podajrzliwość i
          nieufnośc wsród ludzi, nie zazdośćmy innym tylko bierzmy się do pracy, może czas
          podkleić te tapety ?
    • Gość: Edi Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: *.sbnt3.lwsk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:48
      Od kiedy sieć restauracji Sfinks" to fastfoody? Redaktorze trzeba sięgnoąć do
      słowników a tak nawiasem mówiąc to pisz Pan prawdziwe informacje i nie
      przysparzaj ludziom kłopotu. Bzdura !!!
      • Gość: jodeł Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 19.02.06, 13:49
        A któż to kryje się pod zagadkowym "jł"?
        Czyżby sama znakomitość GW w Zielonej? Red. Łysk?
      • Gość: rybka Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:21
        Jezeli w knajpie Sfinks nie podają fastfoodów (bo czymze jest na pizza na
        szybkiego i te salatki na cito) to Giertych ma 150 cm wzrostu a jego nowy
        przyjaciel Kaczor - 190.
        Edi pieprzysz straszliwie. Sfinks to nieco wyzsza klasa knajp z fastfoodami,
        lepiej podanymi, z paroma wymyslami i oczywiscie z tandetna stylizacja na
        orient, niz klasyczne fastfoody. Dlatego wole Maca bo tam niczego sie nie udaje
        • Gość: maniek Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:48
          Właśnie,wschodnią tandetą tuszuje się niedostatki w tym fast foodzie,nikt mnie
          nie przekona,że to restauracja o podwyższonym standardzie
        • Gość: Reven Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.02.06, 22:21
          No tak niczego sie w Mc.Donald nie udaje tylko jak kolesie z ukrycia spuszczają sie do Shake-ów to ja pieprze taki jawny fastfood.Nie ma jak usiąść w macku a na około banda rozhisterowanych bachorów. Jak twój facet zaprasza cie na romantyczne kolacje do Mc.Donalda no to tylko pozazdrościć.Już chyba wolałbym wybrać sie do parku na kanapki;P
          Chłopaki przynajmniej sie starają i próbują coś zrobić
          tak trzymać
          rybko smacznych Shake-ów
      • Gość: res Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: 82.177.98.* 19.02.06, 18:25
        do Edi dokładnie tak Sphinks jest zaliczny do restauracji typu fast food, jest
        to typowy grill bar.
        • Gość: ink Re: Jak Sfinks połknął Faraona IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.02.06, 19:57
          Był już wątek o Sphinxie na forum. Nie chce mi się powtarzać, ale ogólnie biorąc
          odradzam. W MacDonaldzie sałatki są na pewno lepsze.
    • Gość: grzesiek234 A ja idę do Gospody lub do Zbójnickiej czasami, IP: *.ztpnet.pl 19.02.06, 22:47
      i najadam się do syta. bo to z pewnością nie jest fastwood. co zaś tyczy się F,
      S czy innegoi McD- to jest fastwood. To pewnik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka