Dodaj do ulubionych

makijaz permanentny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 00:00
co sadzicie?ja bylam ostatnio u fryzjera(maja w salonie effect w
wawaa) .miala tak pieknie zrobione oczy ze oszalalam. tez chce sobie
zrobic.zadne tam wulgarne krechy, pieknie podkreslone oczka.mysle ze warto.co
o tym sadzicie?piszcie, bo w czwartek ide na zabieg.
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: makijaz permanentny 02.07.05, 00:03
      kolezanka zrobila oczy i usta w Dermedzie w krakowie- wyglada PIEKNIE. naprawde.
      • Gość: lulu Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 08:43
        mam pytanko. Jaki jest koszt wykonania makijazu pernamentnego na oczach i
        ustach??
        • Gość: kajen Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:17
          w effectie oczy kosztuja 350, usta pelne 900. i o tyle super ze to juz z tym
          drugim zabiegiem poprawiajacym. a dzisiaj posprawdzalam w internecie i te
          barwniki ktore maja sa najlepsze na rynku, w 100 proc naturalne.a ta babka
          ktora to robi wygrala mistrzostwa w wizazu i stylizacji, tak wiec sie
          zdecyduje, dzieki za uwagi. napisze po zabiegu.
    • Gość: Miya Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:01
      pamietaj jednak o tym, ze to loteria. Nigdy nie mozesz byc w 100% pewna, ze
      makijaz dobrze wyjdzie a Ty bedziesz zadowolona. A najgorsze jest to, ze
      chociaz reklamuja, ze po dwoch latach schodzi, to niestety nie jest to prawda.
      Ja mam zrobiony kontur ust i czesciowe wypelnienie, w marcu minely 2 lata a
      kolor stal sie jedynie mniej intensywny. Podobno nie jest prawda, ze utlenia
      sie do konca. Dlatego warto sie zastanowic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka